Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Ule, pasakiskos desreles wub.gif O cukiniju misraine- ne ka prastesne, reiks pasigamint...kitamet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 11 23, 19:34)
Sveiki! Bandziau viena karta sonine pjaustyti pati doh.gif  doh.gif  doh.gif ! Daugiau nebebandysiu,jei reikes-pirksiu pjaustyta,nes labai sunku ja plonai graziai supjaustyti! schmoll.gif

As taip pat bandziau ir daugiau nebandysiu,kaskokia nesamone gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 20, 09:20)
Suktinukai su špinatais

9 suktinukams reikės:
800 gr. kiaulienos nugarinės
100 gr. sūrio
150 gr.špinatų (naudojau šaldytus)
majonezo
prieskonių
krakmolo
kiaušinis

Padažui:
350 ml. pieno
250 ml. grietinėlės
šaukštas miltų
viską gerai išplakti.



essen.gif essen.gif essen.gif o jei bandyčiau su vištienos krūtinėle (vietoj kiaulienos) g.gif kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 23, 10:48)
Šviežios dešrelės įsuktos į šoninę

Pirmiausia tai labai ačiū Pintai smile.gif


Labai skaniai atrodo, niam niam bigsmile.gif
Ir ačiū, nereikia manęs taip girti blush2.gif
O šoninės netaupyk, reikės bus dar mirksiukas.gif ir ne tik šoninės mirksiukas.gif

Aš gaminau savaitgalį įdarytus nugarinės kepsniukus, nufotkinau, bet nėr laiko aprašyt, įdėsiu kokį vakarą pasirodyt ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 11 23, 19:48)
Ule, pasakiskos desreles  wub.gif  O cukiniju misraine- ne ka prastesne, reiks pasigamint...kitamet  bigsmile.gif

wub.gif aha ta misrainyte tobula wub.gif

QUOTE(sonata25 @ 2010 11 23, 21:21)
essen.gif  essen.gif  essen.gif  o jei bandyčiau su vištienos krūtinėle (vietoj kiaulienos)  g.gif kaip manot?

puiku! bandykit thumbup.gif

QUOTE(Pinta @ 2010 11 23, 21:53)

O šoninės netaupyk, reikės bus dar  mirksiukas.gif  ir ne tik šoninės  mirksiukas.gif


bigsmile.gif wub.gif
laukiu foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 23, 11:48)
Šviežios dešrelės įsuktos į šoninę


labai skaniai atrodo wub.gif
QUOTE(Ulė @ 2010 11 23, 12:06)
visose Iki,maximose,paprasius turetu taj padaryti,deja ne visalaika tokie geranoriski pardavejai buna 4u.gif

tas tiesa, kad nesutinka pjaustyti, bet jie privalo jeigu yra prasoma. Mano sesuo buvo uzklaususi pacios maximos Generalinio direktoriaus, ir jis atsake: kad privalo kiekviena pardaveja dirbanti mesos, kulinarijos, zuvies ar bet kokiam kitam maisto skyriuj
Atsakyti
BŪKIT GEROS NECITUOKIT SU NUOTRAUKOM blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau Ules pasiteirauti dariau plikytos teslos koldunus. Tesla man isejo gan kietoka, taciau seip ne taip iskociojai ir prilipdziau tu koldunu. Greiciausiai as perkaitinau tesla. Noriu paklausti kokios konsestecijos turi buti kaitinama tesla? Turiu omeny kiek laiko kaitinti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tinginio balandėliai

Labai mėgstu balandėlius.Bet vaikai nevalgo virtų kopūstų...tad vaikams darau tinginio balandėlius.Aišku nepasakau, kad ten irgi yra kopūstų...

Dar,girdėjau dar vieną balandėlių pavadinimą: kopūstainiai.Man tai gražu smile.gif
Balandėliams reikia faršo.Noriu jums papasakoti kaip darau faršą.Gaunasi labai skanus patiekalai iš tokio faršo.O pamačiau tai vienoje laidoje per Rusijos kanalą,laida vadinasi Готовим с Сержем Марковичем. Tai serbas,šefas virėjas,gamina skaniai,rašo kulinarinės knygas,veda kulinarinės laidas...

Tai va jo faršo receptas,kaip jis sako: idealaus faršo receptas.
Faršui pasirenkame dviejų rūšių mėsą: 0,5 kg jautienos ir 0,5 kg. kiaulienos.
Pasirenkame mėsa kurioje riebalų ne daugiau kaip 10-15% .
Faršas bus švelnesnis jei ji permalsite du kartus.
Šiam kiekiui faršo dedame: 1 valgomąjį šaukštą druskos , 1 valgomasis šaukštas maltos saldžiosios paprikos, 1 valgomasis šaukštas maltų juodųjų pipirų , 1 arbatinis šaukštelis sodos.
Kad faršas būtų idealus neužtenka paprastai išmaišyti.Faršą reikia išminkyti.Taip kaip minkome tešlą, kokias 10 minučių...
Kai išminkome gerai paplojome su rankomis,kad išleisti orą. Viskas.Dedame į šaldytuvą.Parai mažiausiai.Galima laikyti iki trijų dienų! Kai praeina laikas,faršą išimame,dedame išplaktą kiaušinį,kapotų svogūnų,česnako,mirkytos baltos duonos...kiekvienas pagal save.Aš dedu smulkiai sutarkuotą bulvė.Kodėl?Nes taip darė mano mama smile.gif

Dabar prie balandėlių.Išverdame ryžių.Sutarkuojame morką ir gabaliuką kopūsto ir viską sudedame į faršą.Išmaišome.Formuojame pailgus balandėlius.
Paruošiame padažą.Į indą išspaudžiame česnaką, dedame grietinės ir pomidorų padažo,išmaišome.
Imame kepimo indą.Ant dugno dedame lauro lapus ir griežiniais pjaustytą svogūną.
Įpilame biški sultinio.Ant svogūnų sudedame balandėlius.
Ant kiekvieno balandėlio dedame po šaukštą padažo.
Kepame orkaitėje 200 l. t. maždaug 40 min.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 24 lapkričio 2010 - 15:44
QUOTE(Elena @ 2010 11 24, 16:32)
Šiam kiekiui faršo dedame: 1 valgomąjį šaukštą druskos , 1 valgomasis šaukštas maltos saldžiosios paprikos, 1 valgomasis šaukštas maltų juodųjų pipirų , 1 arbatinis šaukštelis sodos.

thumbup.gif
tik klausimelis: kokiam kiekiui? Arba jau reikia akiniu skaitymui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 11 24, 15:41)
thumbup.gif
tik klausimelis: kokiam kiekiui? Arba jau reikia akiniu skaitymui  lotuliukas.gif



Oi ne...JAU akinių nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 24, 16:32)
[color=purple]Tinginio balandėliai



labai idomus receptelis, o kiek farso reikia?
Atsakyti