Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Ulė @ 2010 11 20, 08:20)
Suktinukai su špinatais

9 suktinukams reikės:
800 gr. kiaulienos nugarinės
100 gr. sūrio
150 gr.špinatų (naudojau šaldytus)
majonezo
prieskonių
krakmolo
kiaušinis

Padažui:
350 ml. pieno
250 ml. grietinėlės
šaukštas miltų
viską gerai išplakti.

Špinatus pakepti keptuvėje ant sviesto,pagardinti druska,pipirais,įspausti česnako.
Mėsą supjaustyti ,plonai išmušti, pabarstyti  prieskoniais. Ištepti majonezu, špinatais ir apibarstyti sūriu.

Užlenkus kraštus susukti suktinuką ir rankomis tvirtai paspausti-paformuoti. Volioti į krakmolą ir į kiaušinio plakinį, apkepti keptuvėje iš abiejų pusių.
Į kepimo skardą pilti 100 gr. lydyto sviesto, džiovinto česnako, ir kepinto svogūno, sudėlioti suktinukus ir užpilti padažu, dėti į orkaitę 40 min 190 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!!

Siandien jau sitie isbandyti bigsmile.gif Laaaabai skanu, tik as pamirsau apvolioti i krakmola ir kiausini pries apkepant, bet visai to netruko. Ir dar i kepimo inda nepyliau sviesto, kazkaip buvo to riebalo nuo apkepimo keptuveje. Na o apkepti spinatai pagardinti cesnakiuku,mmmm- tikras geris. MB liko suzavetas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2010 11 22, 14:37)
Nepykit mergaites pasisakysiu ne i tema, bet ar nepagalvojate kokiom negerovem mes kvepuojam? Traukia televizija i virsu visus E, BE...nitratus, nitritus, kosmetikos vezines lasteles....Ir pikta ir juokinga darosi.Nesakau, kad nereikia visai nekreipti demesio i vienus ar kitus kenksmingus dalykus, bet paskutiniu metu ir spaudoj ir televizijoje tiesiog klykte klykia apie tai, kas negerai...bet tik va labai gaila, kad apie tai kas gerai taip mazai klabama...Labai teisingai, jau anuomet, dainavo sviesaus atminimo maestro Vytautas Kernagis savo dainoje "Man isaiskino daktarai", kad "-labiausia kenksminga gyventi"...bet juk del to nelysi gyvas po velena....
Labai atsiprasau uz savo posta, bet jau nesusilaikiau unsure.gif

Na aš irgi pasisakysiu off topic, nes irgi nesusilaikau biggrin.gif
Pakalbėjus su vyresniais ir senyvo amžiaus žmonėmis - nei vienas neatsimena tokio vėžio bumo, kaip, kad serga dabar. Aš pati esu pakankamai jauna - bet jau nemažai teko palaidoti "vėžininkų" (kuriems ligi pensijos dar toli buvo...) Ką jau kalbėt apie vaikus...
Ir pagaliau apie tai jau bent pradėta viešai, garsiai kalbėti... Bet to atoveiksmis, deja, toli... taip, kvepuojam irgi š... bet tai, ką kemšame į savo organizmą kasdien po kelis kartus - tai jau tragedija... ir manau, kad tikrai verta stengtis ir kruopščiai atsirinkti, ką valgome... Kai pati sode auginu daržoves be jokių chemijų - puikiai matau, kokios jos užauga: ridikėliai, kopūstai - pakąsti kirmėlaičių, morkytės - šleivokos, bulvės turi daugiau akių... Bet ir toliau kasmet vargstu ir bent jau žinau, ką mano vaikas valgo...
Kaip viena mano pažįstama pasityčiodama yra pasakius - "negi nori mirti sveika?" Taip, noriu, nes kovot su vėžiu būdama dar ne pensininkė tikrai nenoriu, o ir gulėt palaužta lovoje su pampersais irgi nenoriu. Geriau mirt sveikai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 22 lapkričio 2010 - 21:25
Siandien gaminau pagal Ules recepta zvejo kepsni,tikrai labai skaniai gavosi,o ir vyras liko patenkintas nors nelabai megsta patiekalus is zuvies 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Būkit geros, neterškit temos su savo E. Eikit į tam tikrą temą ir diskutuokit apie tai 4u.gif
Atsakyti
Šviežios dešrelės įsuktos į šoninę

Pirmiausia tai labai ačiū Pintai smile.gif. Tik man garsiai pasiskundus, kad niekur nerandu plonai pripjaustytos šviežios šoninės, gavau asmenišką kvietimą atvykti į vieną prekybcentrį. Šoninė supjaustyta tobulai,laikiau aš ją, saugojau įpatingai kokiai progai smile.gif, kol Beatos knygoje neradau dešrelių įsuktų į šoninę, tai vakar greitut greitutėliai ir išbandžiau smile.gif

user posted image

Reikės plonų šviežių dešrelių ir plonai pjaustytos šviežios šoninės.
Dešrelę apsukti šoninę ir sudėti į skardą pateptą aliejumi.

user posted image

Kepti 30 min 190 laipsnių orkaitėje.
Laaabai skanu, traški plutelė, o viduje sultinga dešrelė smile.gif
Valgėme su labai skania cukiniju misraine
Skanaus!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 23, 11:48)

Pirmiausia tai labai ačiū Pintai smile.gif. Tik man garsiai pasiskundus, kad niekur nerandu plonai pripjaustytos šviežios šoninės, gavau asmenišką kvietimą atvykti į vieną prekybcentrį. Šoninė supjaustyta tobulai..

Išduoki ir mums paslaptį, kur tokios šoninės nusipirkti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 11 23, 11:58)
Išduoki ir mums paslaptį, kur tokios šoninės nusipirkti. ax.gif

visose Iki,maximose,paprasius turetu taj padaryti,deja ne visalaika tokie geranoriski pardavejai buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 23, 12:06)
visose Iki,maximose,paprasius turetu taj padaryti,deja ne visalaika tokie geranoriski pardavejai buna 4u.gif

Yra ir fasuotos plonai pjaustytos sonines. Bent jau Kauno Akropolio Maximoj. Bet ji tokia beskone truputi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 23, 12:06)

QUOTE(nesuper @ 2010 11 23, 12:12)
Yra ir fasuotos plonai pjaustytos sonines. Bent jau Kauno Akropolio Maximoj. Bet ji tokia beskone truputi  lotuliukas.gif

AČIŪ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 23, 11:48)
Šviežios dešrelės įsuktos į šoninę

Oi, kaip graziai atrodo ir skaniai, wub.gif galvoju, kad ta sonine galima ir paciam susipjaustyti plonai, truputi atsaldzius, kad sutvirtetu, paskui astru peiliuka ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki! Bandziau viena karta sonine pjaustyti pati doh.gif doh.gif doh.gif ! Daugiau nebebandysiu,jei reikes-pirksiu pjaustyta,nes labai sunku ja plonai graziai supjaustyti! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 11 23, 18:34)
Sveiki! Bandziau viena karta sonine pjaustyti pati doh.gif  doh.gif  doh.gif ! Daugiau nebebandysiu,jei reikes-pirksiu pjaustyta,nes labai sunku ja plonai graziai supjaustyti! schmoll.gif

Na aš biški kameroje atšaldau,tada gerai pjaustosi...bet aišku paprasčiau nupirkti jau supjaustytą mirksiukas.gif
Atsakyti