Aš dariau bulves su tai magi tai pagal recepta , tai kita karta prisimaišiau man patinkančiu priekoniu ir perpus vandenį su grietinele , gavosi dar skaniau nei magi
QUOTE(pienia @ 2010 11 21, 22:10)
Ten kruva E prideta. Uztai ir skanu
Na taip, bet ir is belekur kitur gaunam tu E, ne vien is Maggi
QUOTE(pienia @ 2010 11 21, 21:10)
Ten kruva E prideta. Uztai ir skanu
Taip taip . Skanu su tuo Maggi, bet kai pagalvoji, ko ten prideta . Mes kazkaip nebeperkam visokiu tu prieskoniu , naudojam savo: dziovinti salierai, dziovinta paprika, kmynai, savas cesnakas ir t.t. Ir visai skanu buna......
As beveik visus Magi isbandzius, tik neteko dar bandyti "idejos" sonkauliukams. Mano seimynai visi laaaabai patiko, o ypac zuviai tik as dariau siek tiek savaip: i kepimo inda ant dugno pridejau daug kepintu morku su svogunais, tada labai plonai pjaustutas grezuneliasi bulves, jas sjiek tiek pabarsciau druskyte ir dziovintu cesnaku. Ant bulviu sudejau papriekoniuotas ir apkeptas juros lydekutes(perku saldytas be galvu ir kuo mazesnes, tai nereikia pjaustyt, apkepu cielas), tada pagaminu padaza pagal instrukcija, supilu ant virsaus ir uzdengus kepimo inda folija patroskinu kol bulves suminksteja. Tada nuemusi folija pabarstau suriu ir su ventiliatoriumi pakepinu kol graziai apskrunda. Superinis patiekaliukas, mano vaikai nelabai megejai zuvies, bet sita reikaliuka tarso, net ausys linksta
QUOTE(aistutėlė @ 2010 11 22, 11:03)
Taip taip . Skanu su tuo Maggi, bet kai pagalvoji, ko ten prideta . Mes kazkaip nebeperkam visokiu tu prieskoniu , naudojam savo: dziovinti salierai, dziovinta paprika, kmynai, savas cesnakas ir t.t. Ir visai skanu buna......
QUOTE(aistutėlė @ 2010 11 22, 11:03)
Aš taipogi, stengiuos kiek įmanoma naudoti savus prieskonius, bet kartais panaudoju "Santa Maria" Universalius prieskonius, nors ten irgi pilna tų visų negerovių
Kaunietems! Bazes turguje yra prieskoniu skyrius (ten ir dziovintus vaisius parduoda, sausainius), perku prieskonius be E.
Manau ir kitose miestuose yra tik reik atrasti. Nors 100% galiu tiketi kai padarau savo, bet kai nera pasirinkimo - tai ir tokie gerai
Manau ir kitose miestuose yra tik reik atrasti. Nors 100% galiu tiketi kai padarau savo, bet kai nera pasirinkimo - tai ir tokie gerai
Nepykit mergaites pasisakysiu ne i tema, bet ar nepagalvojate kokiom negerovem mes kvepuojam? Traukia televizija i virsu visus E, BE...nitratus, nitritus, kosmetikos vezines lasteles....Ir pikta ir juokinga darosi.Nesakau, kad nereikia visai nekreipti demesio i vienus ar kitus kenksmingus dalykus, bet paskutiniu metu ir spaudoj ir televizijoje tiesiog klykte klykia apie tai, kas negerai...bet tik va labai gaila, kad apie tai kas gerai taip mazai klabama...Labai teisingai, jau anuomet, dainavo sviesaus atminimo maestro Vytautas Kernagis savo dainoje "Man isaiskino daktarai", kad "-labiausia kenksminga gyventi"...bet juk del to nelysi gyvas po velena....
Labai atsiprasau uz savo posta, bet jau nesusilaikiau
Labai atsiprasau uz savo posta, bet jau nesusilaikiau
QUOTE(Bitulka @ 2010 11 22, 15:37)
Nepykit mergaites pasisakysiu ne i tema, bet ar nepagalvojate kokiom negerovem mes kvepuojam?
Kiekvienas nuo tų visų nitratų,nitritų,chemikalų, E ir kitų maisto priedų stengiasi apsisaugoti kaip gali,kaip sugeba kaip išeina, juk nieks nenori valgyti ir nuodytis Juk dabar valgom bananus užaugintus dujose, mandarinus,obuolius, ananasus ir t.t, nežinai kiek sezonų jau prastovėjusius sandėliuose, ir nė kiek nesugedusius šviežutėlius, nes pripurkšti nežinia koir kokiom dozėm, mažiems vaikams kiek ir kokių baisių alergijų lenda, bet tik todėl,kad kvėpuojam labai užterštu oru ir valgom maistą labai kenksminga..
QUOTE(Bitulka @ 2010 11 22, 15:37)
Labai teisingai, jau anuomet, dainavo sviesaus atminimo maestro Vytautas Kernagis savo dainoje "Man isaiskino daktarai", kad "-labiausia kenksminga gyventi"...
Hiperboles cia daina
QUOTE(nesuper @ 2010 11 22, 15:00)
Hiperboles cia daina
Ups....sorry...susiveliau mazumele nu bet ar ne teisybe dainavo?
QUOTE(Bitulka @ 2010 11 22, 16:05)
Visiska teisybe.
Ismeciau ir as visokius prieskonius, buljonus, bet nemanau, kad vien tai padeda gyventi sveikiau. E621 kinai valgo nuo amziu amzinuju ir nieko Ir aplamai, nezinai nuo ko mirsi Zodziu, ner ko gincytis, kas ka nori, tas ta valgo