Suktinukai su špinatais
9 suktinukams reikės:
800 gr. kiaulienos nugarinės
100 gr. sūrio
150 gr.špinatų (naudojau šaldytus)
majonezo
prieskonių
krakmolo
kiaušinis
Padažui:
350 ml. pieno
250 ml. grietinėlės
šaukštas miltų
viską gerai išplakti.
Špinatus pakepti keptuvėje ant sviesto,pagardinti druska,pipirais,įspausti česnako.
Mėsą supjaustyti ,plonai išmušti, pabarstyti prieskoniais. Ištepti majonezu, špinatais ir apibarstyti sūriu.
Užlenkus kraštus susukti suktinuką ir rankomis tvirtai paspausti-paformuoti. Volioti į krakmolą ir į kiaušinio plakinį, apkepti keptuvėje iš abiejų pusių.
Į kepimo skardą pilti 100 gr. lydyto sviesto, džiovinto česnako, ir kepinto svogūno, sudėlioti suktinukus ir užpilti padažu, dėti į orkaitę 40 min 190 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!!
Kiaulienos nugarinė kepta orkaitėje
Parą laiko prieš kepimą mėsytę užmarinuoti, druska,pipirai,balsamico actas, česnakas(užspausti),lauro lapeliai, universalūs prieskoniai.
Pasiamrinavusią mėsytę dėti į orkaitę užpilti aliejumi ir vandeniu, kepti apie pusvalandį viršų uždengus folija. Po pusvalandžio nuimti foliją ir apkepti viršų.
Parą laiko prieš kepimą mėsytę užmarinuoti, druska,pipirai,balsamico actas, česnakas(užspausti),lauro lapeliai, universalūs prieskoniai.
Pasiamrinavusią mėsytę dėti į orkaitę užpilti aliejumi ir vandeniu, kepti apie pusvalandį viršų uždengus folija. Po pusvalandžio nuimti foliją ir apkepti viršų.
"Spaghetti Bolognese"
1 pakelis spagečių
1 pakelis Maggi Idea spagečiams
500g kiaulienos faršo
Į faršą įdėjau tarkuoto svogūno galvutę ir Santa Maria prieskonių kotletams.O paskui viską dariau pagal instrukciją. Šiaip ant pakelio parašyta, kad faršo reikia 250g, bet aš dėjau 500g ir pyliau beveik puse litro vandens. Ant išvirtų makaronų supyliau padažą ir apmaišiau. Pavalgėm skaniai ir labai nebrangiai.
[quote=Miliani*,2010 11 20, 15:40]
Kiaulienos nugarinė kepta orkaitėje
cia riebaluose plaukioja, ar padazas kazkoks?
Kiaulienos nugarinė kepta orkaitėje
cia riebaluose plaukioja, ar padazas kazkoks?
[quote=GITALE,2010 11 20, 20:01]
[quote=Miliani*,2010 11 20, 15:40]
Kiaulienos nugarinė kepta orkaitėje
cia riebaluose plaukioja, ar padazas kazkoks?
[/quote]
Čia vanduo ir mėsytės sultys, bei aliejus ats kuris buvo piltas ant mėsytės
[quote=Miliani*,2010 11 20, 15:40]
Kiaulienos nugarinė kepta orkaitėje
cia riebaluose plaukioja, ar padazas kazkoks?
[/quote]
Čia vanduo ir mėsytės sultys, bei aliejus ats kuris buvo piltas ant mėsytės
Ulė suktinukai Spinatus kuo galeciau pakeisti?Nemegstam ju
QUOTE(Poema @ 2010 11 21, 18:13)
Ulė suktinukai Spinatus kuo galeciau pakeisti?Nemegstam ju
niekuo suriu tik galima,grybais,keptais svogunais-morkom, lasinukais,kapotais kiausiniais,dz. vaisiais,malta mesa,zo kas tik skrandziui atrima
QUOTE(Ineta.V @ 2010 11 20, 18:19)
vis gundausi isbandyti kuria nors maggi idea
QUOTE(Ulė @ 2010 11 21, 18:24)
niekuo suriu tik galima,grybais,keptais svogunais-morkom, lasinukais,kapotais kiausiniais,dz. vaisiais,malta mesa,zo kas tik skrandziui atrima
Cia niekuo Aciu uz pakaitalus
QUOTE(Poema @ 2010 11 21, 17:08)
Cia niekuo Aciu uz pakaitalus
aš taip esu darius su vištienos krūtinėle, arba su kalakutiena, tai dedu pjaustytų petražolių (dabar iš šaldiklio) dėl žalumos
QUOTE(ciku_caku @ 2010 11 21, 18:50)
Ten kruva E prideta. Uztai ir skanu