Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(moliuge @ 2010 11 17, 15:46)
O lazanijos lakstus butina apvirti? As kazkada bandziau daryti lazanija ir lakstus sudejau i puoda apvirti, tai jie sulipo verysad.gif Pasidalinkite patirtim kaip teisingai juos apvirt blush2.gif

aš tai po vieną atskirai po kokia 30s paviriau smile.gif nes kažkada šiaip viriau pavalgymui tai irgi sulipo blush2.gif
Atsakyti
Merginos, radau publikuojamus jūsų receptus Facebooke pas vieną panelę.. man asmeniškai nepatiko,nes pateikia lyg jos gaminti ir pan. jei idomu štai čia albumai : uzkandziai karšti patiekalai
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 11 19, 17:28)
Merginos, radau publikuojamus jūsų receptus Facebooke pas vieną panelę.. man asmeniškai  nepatiko,nes pateikia lyg jos gaminti ir pan. jei idomu štai čia albumai :  uzkandziai karšti patiekalai


neleidzia nuorodu paziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2010 11 19, 16:30)
neleidzia nuorodu paziuret g.gif

tai gal neprisiregistravusi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnietė @ 2010 11 19, 17:17)
o tie marškinėliai apkepus nenukrenta? g.gif  4u.gif

ne 4u.gif

neleidzia jau ieiti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 11 19, 16:12)

O tai nieko neįdėjus Tavo cepukai nebūna kieti? bigsmile.gif
Virtas bulves gi ne dėl tirštumo, o dėl minkštumo deda bigsmile.gif


aš labai silpnai tarkius nuspaudžiu, cepelinai būna minkštutėliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 11 19, 16:49)
aš labai silpnai tarkius nuspaudžiu, cepelinai būna minkštutėliai smile.gif

Geras, reiks pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 11 19, 17:56)
Geras, reiks pabandyt bigsmile.gif


pabandykit, pamatysit koks skonis 4u.gif o aš sekantį kartą su varške pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 11 19, 17:13)
pabandykit, pamatysit koks skonis  4u.gif o aš sekantį kartą su  varške pabandysiu smile.gif

Būtinai bigsmile.gif Mano mama darydavo tik iš tarkių, tai pamenu, geri kaliošai buvo, bet vistiek lapnodavau ir buvo skanu, kol neparagavau skaniau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 11 19, 18:16)
Būtinai bigsmile.gif Mano mama darydavo tik iš tarkių, tai pamenu, geri kaliošai buvo, bet vistiek lapnodavau ir buvo skanu, kol neparagavau skaniau bigsmile.gif


na aš išranki, bet šitie cepelinai tikrai skanūs smile.gif
o jūs visos šaunuolės, esu išbandžius daug jūsų receptų, tik neturiu galimybės nufotkinti smile.gif
Atsakyti
Aš ir regostruota bet neleidžia nei vienos nei kitos nuorodos atidaryt.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 11 19, 12:24)
Sveikos kulinarės. Turiu tris baklažanus, būčiau dėkinga, jeigu kas pasidalintų savo patirtim ką su jais daryti, aciuks.gif Nėra taip, kad nežinočiau ką su jais daryti, bet norisi ko nors tooookio bigsmile.gif


Gali paslegti, man skanu kaip koki uzkandi prie mesos, ar siaip valgyti.Apkepi baklazanus isilgai supjaustytus, reiktu marinuotos geltonos ir raudonos paprikos, raudono svoguno(supjaustyto riekutem) , keptos cukinijos ir truputi uzpilo su zelatina, pasidarai pagal skoni(actas, cukrus, vanduo, zelatina, prieskoniai).I kokia forma dedi ir sluoksniuoji pagal spalvas smile.gif ir kiekvieno auksto darzoves palaistai zelatinos uzpilu siek tiek, dedi kitas darzoves ir taip, kol baigsis, paskui virsuje paslegi, kad normaliai sukristu, formos krastus pripildai zelatinos iki virsaus ir dedi i saldytuva, kad sustingtu.Kai susislegs, isimi is formos, graziai aplink apipjauni nereikalinga zelatina ir supjaustai slegini, kaip duona. 4u.gif
Dar baklazanai man labai skanu su pievagrybiais, apkepi miltuose pavoliojant riekutes baklazanu, jas nusausini, ant virsaus kepti zali pievagrybiai iki rudumo ant sviesto trupucio, svogunas, grietineles truputis ir kepi, kol nelieka jokio skyscio, tokius pievagrybius ant baklazano ir labai skanu, kazkada recepta buvau idejusi, tik ant virsaus dar lasisos virtos dejau, irgi skanu.
user posted image
Atsakyti