Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Sandra400 @ 2010 11 17, 15:38)
Sveikos,
Turiu klausima, o patiekala ALIA-PlOVAS jei gaminti paprastame puode tikriausiai ne toks skonis gausis?  4u.gif

normalus tas skonis, sis receptas plovo yra berods IRMAVI mamytes, nes ji sioj ar praeitoj temoj yra idejus recepta, dariau as ji, tik vienas man ten dalykas nepatiko... isvirti cesnakai... nors sake kad jie be proto skanus, bet ten lieka tik saldi kosele, o siaip plovas liuks, tik reik stebet kad ryziai nepervirtu,nes tada bus ne birus o kose.. ai ir prieskoniu dekite daugiau, tik ne vegeta
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 17, 17:00)

Gal ir nereikia apvirti bet aš apverdu.Kodėl?Neatsakysiu nes nežinau  lotuliukas.gif
O dedu į puodą po vieną lakštą,tik minutei,trumpam,iškart išimu ir dedu į formą,po to sekantis...

Geras,as irgi taip pat darau,ir irgi nezinau kodel. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 11 17, 20:30)
normalus tas skonis, sis receptas plovo yra berods IRMAVI mamytes, nes ji sioj ar praeitoj temoj yra idejus recepta, dariau as ji, tik vienas man ten dalykas nepatiko... isvirti cesnakai... nors sake kad jie be proto skanus, bet ten lieka tik saldi kosele, o siaip plovas liuks, tik reik stebet kad ryziai nepervirtu,nes tada bus ne birus o kose.. ai ir prieskoniu dekite daugiau, tik ne vegeta

Lyg Elenos receptas buvo mirksiukas.gif man kaip tik rodos geriau paprastam puode gautusi, nes siand man kaip tik ir gavos ryziu kosele. Dariau berghofo puode, viriau kiek reikejo, kadangi iskarto nevalgem, tai tas plovas ir toliau tusinosi, kol viskas istizo. rolleyes.gif kita karta virsiu paprastam, kad nebutu tiek karscio biggrin.gif cesnakus ismeciau... O siaip skanu buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 17, 18:11)

Aš irgi savaitgalį dariau  ax.gif Nepagailėjau padažo ir aišku daaaaug sūrio  lotuliukas.gif Sūnus sakė kad skaniau nei restorane  lotuliukas.gif

aha, mama liepia sveciams gaminti si patiekala doh.gif Nu nzn, jis man gana prastas lotuliukas.gif

QUOTE(ingridukas @ 2010 11 17, 23:14)
Geras,as irgi taip pat darau,ir irgi nezinau kodel. lotuliukas.gif

tai nevirk mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 11 17, 16:02)
nu turbūt labai skanus, nes atrodo nelabai išvaizdžiai  smile.gif

šiaip tai ką gaminau pagal giedriaus receptus, viskas gaudavosi labai skaniai, dar čeburekus labai rekomenduoju, nes kai paskaitau siūlomus receptus, tai plaukai šiaušiasi, pvz. - varškės tešlą padaryti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 11 18, 12:06)
šiaip tai ką gaminau pagal giedriaus receptus, viskas gaudavosi labai skaniai, dar čeburekus labai rekomenduoju, nes kai paskaitau siūlomus receptus, tai plaukai šiaušiasi, pvz. - varškės tešlą padaryti bigsmile.gif

o rekomenduoju pabandyt - labai skanu irgi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 11 18, 11:48)
o rekomenduoju pabandyt - labai skanu irgi  bigsmile.gif

Nesiginčyju, kad skanu, tik ką tai turi bendro su čeburekais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2010 11 18, 01:00)
Lyg Elenos receptas buvo  mirksiukas.gif  man kaip tik rodos geriau paprastam puode gautusi, nes siand man kaip tik ir gavos ryziu kosele. Dariau berghofo puode, viriau kiek reikejo, kadangi iskarto nevalgem, tai tas plovas ir toliau tusinosi, kol viskas istizo.  rolleyes.gif kita karta virsiu paprastam, kad nebutu tiek karscio  biggrin.gif cesnakus ismeciau... O siaip skanu  buvo 4u.gif

nezinau kieno jis cia, bet IRMAVI paskelbus yra ji cia, aisku kiekviena patobulinam pagal save
http://www.supermama...?...5818&st=180
Atsakyti
Sveikutės, ateinu su savo paprastais pietumis.

Bulvienė

user posted image

Į puodą sudėjau smulkiai pjaustytas bulves, tarkuotas morkas, 4 nedideles skilteles česnako. Šiek tiek pavirus įdėjau porą šaukštų ryžių. Įdėjau mėgstamų prieskonių, druskos, pipiriukų. Keptuvėje pakepinau pjaustytą svogūną, įbėriau pusantro šaukšto miltų, kai jie parudavo visą masę supyliau i sriubą, dar kelias minutes virė, kol sriuba sutirštėjo.

Kotletai

user posted image

Į 0.5 kg kiaulienos faršo imušiau kiaušinį, įtarkavau svogūną, įbėriau pora šaukštų manų kruopų, ir įdėjau viena riekelę išmirkyto vandenyje batono. Druskos, pipirų ir kitokių prieskonių, kas kam patinka. Prie kotletukų virtos bulvės, bei kopūstų ir morkų salotos su aliejumi, actu ir žiupsneliu druskos. Padažui pakepinau morką, šaukštą miltų ir pyliau pieną iki reikiamo tirštumo ir druskos pagal skonį.
Atsakyti
Ineta V., labai skanus pietukai tavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2010 11 18, 18:04)
Ineta V., labai skanus pietukai tavo  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif , paprasta, bet tikrai skanu
Atsakyti
ineta v, o kotletuku niekur neapvoliojat miltuose, dziuvesiuoe?
Atsakyti