Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Saphia @ 2010 11 16, 23:05)
bigsmile.gif  geras  thumbup.gif
o kiek pieno pilti? koks santykis? 1L pieno / du saukstai (sriubiniai) citrinos sulciu?
reikes savaitgali isbandyti.
Blynu nekepiau jau 100 metu, bet kiek prisimenu, man jie amzinai svyla. Ant ko geriau kepti? sviesto ar aliejaus ?



Panasiai tiek ir pilu, jei nori, kad minkstesne butu, dar grietineles ipilk, prie suriu yra tema, ten panarsyk apie ta varske turetum rasti.
Jei jau svyla blynai, tai jau geriau kepk ant aliejaus rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Štai visai neseniai sugalvojau pagaminti visų išgirtąją lazaniją. ir žinot ką, visiem labai patiko thumbup.gif tad reiks nuo šiol dažniau gaminti thumbup.gif
Lazanija
Lazanija
o gaminau pagal šį receptuką receptas
Atsakyti
Sveikos,
Turiu klausima, o patiekala ALIA-PlOVAS jei gaminti paprastame puode tikriausiai ne toks skonis gausis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra400 @ 2010 11 17, 13:38)
Sveikos,
Turiu klausima, o patiekala ALIA-PlOVAS jei gaminti paprastame puode tikriausiai ne toks skonis gausis?  4u.gif

Gal pravers?
http://giedrius-v.li....com/51512.html
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 11 17, 15:44)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra400: 17 lapkričio 2010 - 15:12
QUOTE(Sandra400 @ 2010 11 17, 15:11)

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2010 11 17, 13:44)
Štai visai neseniai sugalvojau pagaminti visų išgirtąją lazaniją. ir žinot ką, visiem labai patiko thumbup.gif  tad reiks nuo šiol dažniau gaminti thumbup.gif
Lazanija
Lazanija
o gaminau pagal šį receptuką receptas


O lazanijos lakstus butina apvirti? As kazkada bandziau daryti lazanija ir lakstus sudejau i puoda apvirti, tai jie sulipo verysad.gif Pasidalinkite patirtim kaip teisingai juos apvirt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliuge: 17 lapkričio 2010 - 15:47
QUOTE(moliuge @ 2010 11 17, 15:46)
O lazanijos lakstus butina apvirti? As kazkada bandziau daryti lazanija ir lakstus sudejau i puoda apvirti, tai jie sulipo verysad.gif Pasidalinkite patirtim kaip teisingai juos apvirt blush2.gif


na šiaip tai jų nereik apvirt, je viską gerai sudedi, jie ir taip suminkštėja
Atsakyti
QUOTE(moliuge @ 2010 11 17, 15:46)
O lazanijos lakstus butina apvirti? As kazkada bandziau daryti lazanija ir lakstus sudejau i puoda apvirti, tai jie sulipo verysad.gif Pasidalinkite patirtim kaip teisingai juos apvirt blush2.gif



Gal ir nereikia apvirti bet aš apverdu.Kodėl?Neatsakysiu nes nežinau lotuliukas.gif
O dedu į puodą po vieną lakštą,tik minutei,trumpam,iškart išimu ir dedu į formą,po to sekantis...
Atsakyti
QUOTE(moliuge @ 2010 11 17, 17:46)
O lazanijos lakstus butina apvirti? As kazkada bandziau daryti lazanija ir lakstus sudejau i puoda apvirti, tai jie sulipo verysad.gif Pasidalinkite patirtim kaip teisingai juos apvirt blush2.gif

tikrai nereikia schmoll.gif Tik besamelio daugiau pasidarykit ir skystesnio biski, sulaistykit gerai.
O kai jau iskeps- butinai palikit pastovet skardoj , kad ir 20 min, tikrai neatsals, o susistoves, bus labai skanu 4u.gif

P.S. dariau savaitgali lazanija- lakstu neviriau. Besameli pasidariau is 1 l pieno. O i mesos padaza nepagailejau svieziu pomidoru smulkiai pjaustytu ir sauksto gritines- buvo tikrai skanu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 17 lapkričio 2010 - 16:04
QUOTE(mamairute @ 2010 11 17, 14:44)

nu turbūt labai skanus, nes atrodo nelabai išvaizdžiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 11 17, 16:02)
tikrai nereikia  schmoll.gif  Tik besamelio daugiau pasidarykit ir skystesnio biski, sulaistykit gerai.
O kai jau iskeps- butinai palikit pastovet skardoj , kad ir 20 min, tikrai neatsals, o susistoves, bus labai skanu  4u.gif

P.S. dariau savaitgali lazanija- lakstu neviriau. Besameli pasidariau is 1 l pieno. O i mesos padaza nepagailejau svieziu pomidoru smulkiai pjaustytu ir sauksto gritines- buvo tikrai skanu  4u.gif


Aš irgi savaitgalį dariau ax.gif Nepagailėjau padažo ir aišku daaaaug sūrio lotuliukas.gif Sūnus sakė kad skaniau nei restorane lotuliukas.gif
Atsakyti