QUOTE(Saphia @ 2010 11 16, 23:05)
geras
o kiek pieno pilti? koks santykis? 1L pieno / du saukstai (sriubiniai) citrinos sulciu?
reikes savaitgali isbandyti.
Blynu nekepiau jau 100 metu, bet kiek prisimenu, man jie amzinai svyla. Ant ko geriau kepti? sviesto ar aliejaus ?
o kiek pieno pilti? koks santykis? 1L pieno / du saukstai (sriubiniai) citrinos sulciu?
reikes savaitgali isbandyti.
Blynu nekepiau jau 100 metu, bet kiek prisimenu, man jie amzinai svyla. Ant ko geriau kepti? sviesto ar aliejaus ?
Panasiai tiek ir pilu, jei nori, kad minkstesne butu, dar grietineles ipilk, prie suriu yra tema, ten panarsyk apie ta varske turetum rasti.
Jei jau svyla blynai, tai jau geriau kepk ant aliejaus