Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Elena, bet jau lekstes grozis ax.gif
Atsakyti
Is kur Elena pas jus tiek ideju?Is kur tiek minciu?Man jusu patiekalai tiesiog FANTASTISKI!!! thumbup.gif
Atsakyti
Elena, mes laukiame Jusu knygos, bus einamiausia preke seimininkiu tarpe. 4u.gif Jus nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
ELENA-uz nuostabias idejas user posted image

Skanus blyniukai:
150gr. varskes
puse stiklines jogurto(dejau kyvini, tirsta)
2 dideli kiausiniai
nubr saukstelis kep. milteliu
arb. saukstelis su kaupu cukraus
5 nelabai kaupini saukstai miltu.
jogurte ismaisyti kepimo miltelius, sudeti varske, trynius, isukti, sudeti miltus, ismaisyti, iki standumo isplaktus baltymus per tris kart imaisyti i mase.Kepti ikaitintoje keptuveje ant aliejaus, ar sviesto.
user posted image
Jautiena saldziarugste.
700gr.jautienos
1 didesne morka
100gr.grietineles
puse poro
2 svogunai
4 skilteles cesnako
saukstas cukraus
8 dziovintos slyvos
du saukstai balzamiko acto
du saukstai sojos
trys sauksteliai paprikos milteliu
lapeliu, pipiru, druskos,al.aliejaus
Keptuve patepam alyvu aliejumi ir gerai ikaitinam, dedam vidutinio dydzio mesos gabaliukus ir gerokai apkepam ant stiprios ugnies.Puode uzvirinam litra vandens ir sudedam apkepta mesa.I keptuve, kur kepe mesa, pilam sauksta al. aliejaus, dedam supjaustytus svogunus, pora, minutele kepam, uzbarstom cukrum, vel pakepam siek tiek, pilam soja, acta , ismaisom ir supilam i mesa.Vel sauksta aliejaus, dedam morkas stambiai pjaustytas, kai siek tiek apkepa, suberiam cesnaka, perpjauta isilgai ir minutele pakepe, pilam i puoda, ten pat dedam lauro lapus, pipirus, druska, paprikos miltelius, slyvas ir kai uzverda supilam grieitinele.
Verdam, kol beveik isverda vanduo, apie pusantros val., ant letos ugnies.
user posted image
Atsakyti
Nu va prisikopinau receptu, jau greit tapsiu gera seimininke biggrin.gif Siand bandysiu vistiena kopustu patale, labai nekantrauju isbandyti ta "plova kitaip" ax.gif
Sirdingai dekavoja musu seimyna uz receptukus! 4u.gif
Atsakyti
Elena,

tas spageciu, morku, cukiniju patiekalas labai graziai ir skaniai atrodo. Tik nesupratau kame ji kepti blush2.gif jei nesunku, gal galetumete imesti foto su ta formele...
Ir koks skonis gaunasi? ar nesausa, ar darzoves per 20 min suminksteja? ir valgant ar "nepasileidzia" i visas puses?

Atsakyti
Aciu Ulei,kad primine si receptuka 4u.gif Viska dariau taip kai Ule.Patroskinau kopustus,sudejau morkas,svogunus.Kaip jau viskas suminkstejo idejau rukytu desreliu ir pomidoru padazo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 11 16, 13:34)

Skanus blyniukai:
150gr. varskes
puse stiklines jogurto(dejau kyvini, tirsta)
2 dideli kiausiniai
nubr saukstelis kep. milteliu
arb. saukstelis su kaupu cukraus
5 nelabai kaupini saukstai miltu.
jogurte ismaisyti kepimo miltelius, sudeti varske, trynius, isukti, sudeti miltus, ismaisyti, iki standumo isplaktus baltymus per tris kart imaisyti i mase.Kepti ikaitintoje keptuveje ant aliejaus, ar sviesto.



idomu ar varske butu galima pakeisti italiska Ricotta? gal, kuri bandet? neturiu galimybes nusipirkti varskes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 11 16, 17:16)
idomu ar varske butu galima pakeisti italiska Ricotta?  gal, kuri bandet? neturiu galimybes nusipirkti varskes  blush2.gif


As varskes blynams traukinausi is 3,5%rieb. sterilizuoto pieno, nes tik toki ir turejau, uzvirini piena, isjungi, ipili pora saukstu isspaustos citrinos sulciu, palauki pora min., nukosi ir varske gatava, cia merginos buvo kalbeje apie tokios varskes pasigaminimo budus.
Atsakyti
QUOTE(Akimirkos @ 2010 11 16, 13:50)
Nu va prisikopinau receptu, jau greit tapsiu gera seimininke  biggrin.gif Siand bandysiu vistiena kopustu patale, labai nekantrauju isbandyti ta "plova kitaip"  ax.gif
Sirdingai dekavoja musu seimyna uz receptukus!  4u.gif 


Vakar išbandžiau vištieną kopūstų patale - diedas siunčia dideeeelį balioną autorei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu pagirti gaspadinę, kuri čia pasidalino receptu - vištiena saliamonui. Labai labai skanu!! Kepsniai dingo akimirksniu thumbup.gif
Tiesa aš dar nuo savęs receptą patobulinau: į sojų padaža pridėjau česnako ir medaus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1z1: 16 lapkričio 2010 - 21:20
QUOTE(Srove @ 2010 11 16, 17:17)
As varskes blynams traukinausi is 3,5%rieb. sterilizuoto pieno, nes tik toki ir turejau, uzvirini piena, isjungi, ipili pora saukstu isspaustos citrinos sulciu, palauki pora min., nukosi ir varske gatava, cia merginos buvo kalbeje apie tokios varskes pasigaminimo budus.


bigsmile.gif geras thumbup.gif
o kiek pieno pilti? koks santykis? 1L pieno / du saukstai (sriubiniai) citrinos sulciu?
reikes savaitgali isbandyti.
Blynu nekepiau jau 100 metu, bet kiek prisimenu, man jie amzinai svyla. Ant ko geriau kepti? sviesto ar aliejaus ?

As daug klausimu uzdavineju, nes nesu gera seimininke ir man nieks lengvai nesigauna, todel turi viska issiaiskinti iki smulkmenu blush2.gif
Atsakyti