Sveikos,
kadangi čia matau daugelį patraukė ant vištų, tai aš siūlau savo dažniausiai naudojamą receptuką, kaip pavadinti nežinau, gal VIŠTA TINGINĖLĖ.
Reikės: 1 broileris, 1 kg druskos.
Vištytę išplaunam ir gerai nusausinam, turi būti visai sausa. Į skardą supilam 1 kg druskos, dedam vištytę pilvu į apačią, kepam įprastai, viršui apkepus, apverčiam ir baigiam kepti toliau. Nepatikėsit, bet skonis tikrai ypatingas, labai sultinga ir natūralu. Skanaus.
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 11 14, 14:41)
Sveikos,
kadangi čia matau daugelį patraukė ant vištų, tai aš siūlau savo dažniausiai naudojamą receptuką, kaip pavadinti nežinau, gal VIŠTA TINGINĖLĖ.
Reikės: 1 broileris, 1 kg druskos.
Vištytę išplaunam ir gerai nusausinam, turi būti visai sausa. Į skardą supilam 1 kg druskos, dedam vištytę pilvu į apačią, kepam įprastai, viršui apkepus, apverčiam ir baigiam kepti toliau. Nepatikėsit, bet skonis tikrai ypatingas, labai sultinga ir natūralu. Skanaus.
kadangi čia matau daugelį patraukė ant vištų, tai aš siūlau savo dažniausiai naudojamą receptuką, kaip pavadinti nežinau, gal VIŠTA TINGINĖLĖ.
Reikės: 1 broileris, 1 kg druskos.
Vištytę išplaunam ir gerai nusausinam, turi būti visai sausa. Į skardą supilam 1 kg druskos, dedam vištytę pilvu į apačią, kepam įprastai, viršui apkepus, apverčiam ir baigiam kepti toliau. Nepatikėsit, bet skonis tikrai ypatingas, labai sultinga ir natūralu. Skanaus.
O kur nuotrauka?
Jūreivio kepsnys
Produktų sudėtis puiki,taip viskas dera,labai rekomenduoju išbandyti.
Žuvies file
džiūvėsėlių
kiaušinis
pomidoras
svogūnas
majonezas
sūris
prieskoniai žuviai
Žuvį pagardinti prieskoniais, apvolioti džiūvėsėliuose,kiaušinio plakinį ir apkepti iš abiejų pusių keptuvėje.
Kepsnį aptepti majonezu, uždėti riekeles pomidoro, svogūno ir apibarstyti sūriu. Dėti į mikrobangę, kol sūris išsilydys.
Skanaus!!
Produktų sudėtis puiki,taip viskas dera,labai rekomenduoju išbandyti.
Žuvies file
džiūvėsėlių
kiaušinis
pomidoras
svogūnas
majonezas
sūris
prieskoniai žuviai
Žuvį pagardinti prieskoniais, apvolioti džiūvėsėliuose,kiaušinio plakinį ir apkepti iš abiejų pusių keptuvėje.
Kepsnį aptepti majonezu, uždėti riekeles pomidoro, svogūno ir apibarstyti sūriu. Dėti į mikrobangę, kol sūris išsilydys.
Skanaus!!
Ulė ir vel skaniai atrodo plius nesudetinga,bandysiu
QUOTE(Poema @ 2010 11 14, 19:15)
Ulė ir vel skaniai atrodo plius nesudetinga,bandysiu
ir tikrai skanu ,vyras pas mane toks palepintas jau,taj issidirbineja vertindamas.. tai padazas per tirstas, taj per tamsus ,cia sake labai paprasta bet skanuu
Ule, as irgi tokius kepsnius kepu, tikrai labai skanus rekomenduoju ir as
QUOTE(Ulė @ 2010 11 14, 19:18)
ir tikrai skanu ,vyras pas mane toks palepintas jau,taj issidirbineja vertindamas..
As tai neissidirbineciau pas tave uzsukus, man viskas butu cool , maciau ir adresa bloge, reiks uzlekt
Kad nebutu off t. idesiu kokia uzkepele greita
uzvakarykscius bulviu likucius supjausciau, pakepiau rukytos desros gabaliuka, svoguna, paskui dar voveraiciu likuti sudejau, dar siek tiek pakepinau ir sudejau ant bulviu, isplakiau pora kiausiniu su stikline pieno, imaisiau tarkuoto surio truputuka ir uzpyliau ant bulviu, dar ant virsaus palikau sauksta desrytes pabarstymui ir i orkaite, kol pagelto.
Ule, svogūnus dedat žalius ant to kepsnio?
visi patiekalai tiesiog sedevrai visu noretusi paragauti
Užkeptos orkaitėje bulvės su silkių padažu
Patiekalui reiks:
vidutinio dydžio bulvių
druskos,džiovinto rozmarino,aliejaus
silkių filė
grietinės
svogūnų laiškų
citrinos sulčių
Bulvės su lupenomis gerai išplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.
Kad verdamos bulvės nesutrūkinėtų subadykite jas su šakute.
Kai bulvės išverda,nukošiame,apibarstome smulkintais džiovintais rozmarinais,įpilame aliejaus,išmaišome.Viską sudedame į kepimo indą ir kepame orkaitėje kol bulvės apskrus.
Silkių filę sublenderuojame.
Dedame grietinės,išspaudžiame citrinos sulčių ir išmaišome.
Padažą darome ragaudami,jei patinka švelnesnis dedame daugiau grietinės.
Išimame bulvės,dedame į lėkštę,įpjauname ir užpilame padažo.
Apibarstome svogūnų laiškais.
Makaronų daržovių užkepėlė
Jums reiks:
morkos didelės
cukinijos
spagečių makaronų
druskos,prieskonių
sviesto
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje,kai išvirs perplauname šaltu vandeniu.
Morkas ir cukinijas supjaustome plonai išilgai su daržovių skustuku.Po to dar supjaustome plonomis juostelėmis,gaunasi tokie daržovių spagečiai.Morkas ir cukinijas dedame į atskirus indus,apibarstome su druska,džiovintomis žolelėmis,įpilame aliejaus ir išmaišome.
Imame kepimo indelius (galima gaminti vienoje kepimo formoje), ištepame juos sviestu,dedame sluoksnį morkų,ant jo makaronus o ant viršaus cukinijas.Kepame orkaitėje 230 l maždaug 20 min.
Išimame ir gražiai apverčiame ant lėkštes.
Patiekalui reiks:
vidutinio dydžio bulvių
druskos,džiovinto rozmarino,aliejaus
silkių filė
grietinės
svogūnų laiškų
citrinos sulčių
Bulvės su lupenomis gerai išplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.
Kad verdamos bulvės nesutrūkinėtų subadykite jas su šakute.
Kai bulvės išverda,nukošiame,apibarstome smulkintais džiovintais rozmarinais,įpilame aliejaus,išmaišome.Viską sudedame į kepimo indą ir kepame orkaitėje kol bulvės apskrus.
Silkių filę sublenderuojame.
Dedame grietinės,išspaudžiame citrinos sulčių ir išmaišome.
Padažą darome ragaudami,jei patinka švelnesnis dedame daugiau grietinės.
Išimame bulvės,dedame į lėkštę,įpjauname ir užpilame padažo.
Apibarstome svogūnų laiškais.
Makaronų daržovių užkepėlė
Jums reiks:
morkos didelės
cukinijos
spagečių makaronų
druskos,prieskonių
sviesto
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje,kai išvirs perplauname šaltu vandeniu.
Morkas ir cukinijas supjaustome plonai išilgai su daržovių skustuku.Po to dar supjaustome plonomis juostelėmis,gaunasi tokie daržovių spagečiai.Morkas ir cukinijas dedame į atskirus indus,apibarstome su druska,džiovintomis žolelėmis,įpilame aliejaus ir išmaišome.
Imame kepimo indelius (galima gaminti vienoje kepimo formoje), ištepame juos sviestu,dedame sluoksnį morkų,ant jo makaronus o ant viršaus cukinijas.Kepame orkaitėje 230 l maždaug 20 min.
Išimame ir gražiai apverčiame ant lėkštes.
Elena, Jūsų patiekalai tiesiog fantastiški, prisicopinusi esu jų ne vieną gal kartais kokia knyga ruošiates išleisti, mielai papirkčiau