Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Sveikos,
kadangi čia matau daugelį patraukė ant vištų, tai aš siūlau savo dažniausiai naudojamą receptuką, kaip pavadinti nežinau, gal VIŠTA TINGINĖLĖ.
Reikės: 1 broileris, 1 kg druskos.
Vištytę išplaunam ir gerai nusausinam, turi būti visai sausa. Į skardą supilam 1 kg druskos, dedam vištytę pilvu į apačią, kepam įprastai, viršui apkepus, apverčiam ir baigiam kepti toliau. Nepatikėsit, bet skonis tikrai ypatingas, labai sultinga ir natūralu. Skanaus.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 11 14, 14:41)
Sveikos,
kadangi čia matau daugelį patraukė ant vištų, tai aš siūlau savo dažniausiai naudojamą receptuką, kaip pavadinti nežinau, gal VIŠTA TINGINĖLĖ.
Reikės: 1 broileris, 1 kg druskos.
Vištytę išplaunam ir gerai nusausinam, turi būti visai sausa. Į skardą supilam 1 kg druskos, dedam vištytę pilvu į apačią, kepam įprastai, viršui apkepus, apverčiam ir baigiam kepti toliau. Nepatikėsit, bet skonis tikrai ypatingas, labai sultinga ir natūralu. Skanaus.

O kur nuotrauka?
Atsakyti
Jūreivio kepsnys

Produktų sudėtis puiki,taip viskas dera,labai rekomenduoju išbandyti.

user posted image

Žuvies file
džiūvėsėlių
kiaušinis
pomidoras
svogūnas
majonezas
sūris
prieskoniai žuviai

Žuvį pagardinti prieskoniais, apvolioti džiūvėsėliuose,kiaušinio plakinį ir apkepti iš abiejų pusių keptuvėje.
Kepsnį aptepti majonezu, uždėti riekeles pomidoro, svogūno ir apibarstyti sūriu. Dėti į mikrobangę, kol sūris išsilydys.
Skanaus!!

user posted image
Atsakyti
Ulė ir vel skaniai atrodo plius nesudetinga,bandysiu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2010 11 14, 19:15)
Ulė ir vel skaniai atrodo plius nesudetinga,bandysiu essen.gif

ir tikrai skanu bigsmile.gif ,vyras pas mane toks palepintas jau,taj issidirbineja vertindamas.. tai padazas per tirstas, taj per tamsus doh.gif lotuliukas.gif ,cia sake labai paprasta bet skanuu 4u.gif
Atsakyti
Ule, as irgi tokius kepsnius kepu, tikrai labai skanus thumbup.gif rekomenduoju ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 14, 19:18)
ir tikrai skanu bigsmile.gif ,vyras pas mane toks palepintas jau,taj issidirbineja vertindamas..

As tai neissidirbineciau pas tave uzsukus, man viskas butu cool thumbup.gif , maciau ir adresa bloge, reiks uzlekt cool.gif lotuliukas.gif
Kad nebutu off t. cool.gif idesiu kokia uzkepele greita
uzvakarykscius cool.gif bulviu likucius supjausciau, pakepiau rukytos desros gabaliuka, svoguna, paskui dar voveraiciu likuti sudejau, dar siek tiek pakepinau ir sudejau ant bulviu, isplakiau pora kiausiniu su stikline pieno, imaisiau tarkuoto surio truputuka ir uzpyliau ant bulviu, dar ant virsaus palikau sauksta desrytes pabarstymui ir i orkaite, kol pagelto.
user posted image
Atsakyti
Ule, svogūnus dedat žalius ant to kepsnio?
Atsakyti
QUOTE(Daiber @ 2010 11 15, 10:22)
Ule, svogūnus dedat žalius ant to kepsnio?

taip 4u.gif
Atsakyti
visi patiekalai tiesiog sedevrai thumbup.gif visu noretusi paragauti smile.gif
Atsakyti
Užkeptos orkaitėje bulvės su silkių padažu

Patiekalui reiks:
vidutinio dydžio bulvių
druskos,džiovinto rozmarino,aliejaus
silkių filė
grietinės
svogūnų laiškų
citrinos sulčių

Bulvės su lupenomis gerai išplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.
Kad verdamos bulvės nesutrūkinėtų subadykite jas su šakute.
Kai bulvės išverda,nukošiame,apibarstome smulkintais džiovintais rozmarinais,įpilame aliejaus,išmaišome.Viską sudedame į kepimo indą ir kepame orkaitėje kol bulvės apskrus.
Silkių filę sublenderuojame.
Dedame grietinės,išspaudžiame citrinos sulčių ir išmaišome.
Padažą darome ragaudami,jei patinka švelnesnis dedame daugiau grietinės.
Išimame bulvės,dedame į lėkštę,įpjauname ir užpilame padažo.
Apibarstome svogūnų laiškais.

user posted image

user posted image

Makaronų daržovių užkepėlė

Jums reiks:
morkos didelės
cukinijos
spagečių makaronų
druskos,prieskonių
sviesto

Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje,kai išvirs perplauname šaltu vandeniu.
Morkas ir cukinijas supjaustome plonai išilgai su daržovių skustuku.Po to dar supjaustome plonomis juostelėmis,gaunasi tokie daržovių spagečiai.Morkas ir cukinijas dedame į atskirus indus,apibarstome su druska,džiovintomis žolelėmis,įpilame aliejaus ir išmaišome.
Imame kepimo indelius (galima gaminti vienoje kepimo formoje), ištepame juos sviestu,dedame sluoksnį morkų,ant jo makaronus o ant viršaus cukinijas.Kepame orkaitėje 230 l maždaug 20 min.
Išimame ir gražiai apverčiame ant lėkštes.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Elena, Jūsų patiekalai tiesiog fantastiški, prisicopinusi esu jų ne vieną smile.gif gal kartais kokia knyga ruošiates išleisti, mielai papirkčiau 4u.gif
Atsakyti