vakar kepiau vistiena saliamonui, pateikiau su orkaitoje keptomis i ketvirtadali supjaustytomis bulvemis, marinuotomis su kmynais, cesnaku milteliais, druska ir bulviu priekoniais, prie agurku ir pomidoru misraines, na klasiska, labai skanu tikrai kepsiu dar karta taip vista aciu Ulei uz nuostabu recepta (be foto, nes pati neturiu, o jau sarmata prasyti pas kaimyne)
P.S. nuemus vistiena nuo kaulu, dr pabarsciau cesnaku milteliais negaliu as be cesnako aromato
Aciu Elena, uz alla plovo ideja, jau troskinasi, o visai seimai seiles bega. Naudojau kiaulienos nugarine, bet ji irgi greit pakepe, paragavau- minkstut minkstutele...
QUOTE(*dew* @ 2010 11 11, 10:35)
vakar kepiau vistiena saliamonui,
Gal admin nesupyks, jei ir aš pagirsiu šį patiekalą. Ulę, Jums 100 balionų už šitą receptą . Skaniausia vištieną kokią esu valgiusi.
QUOTE(Ulė @ 2010 11 06, 11:54)
greit pica
Tesla:
4 valg. saukst. grietines
4 valg. saukst. majonezo
9 valg. saukst. miltu
2 kiausiniai
Tesla sumaisyti (iseis skysta) ispilti i aliejum patepta keptuve, ant virsaus deti ka turyte saldytuve (desra, kumpi, pomidorai, paprika,ananasus na zodziu visus savo megstamus idarus, ant virsaus (jau idaro) uzpilti majonezo ir daug daug surio.
Uzdengti keptuve dangciu ir kepti ant neddideles uzgnies,kol suris issilydys. Pries valgant galima ir ketciupu pagardinti, kas megsta.
Skanaus !!
Tesla:
4 valg. saukst. grietines
4 valg. saukst. majonezo
9 valg. saukst. miltu
2 kiausiniai
Tesla sumaisyti (iseis skysta) ispilti i aliejum patepta keptuve, ant virsaus deti ka turyte saldytuve (desra, kumpi, pomidorai, paprika,ananasus na zodziu visus savo megstamus idarus, ant virsaus (jau idaro) uzpilti majonezo ir daug daug surio.
Uzdengti keptuve dangciu ir kepti ant neddideles uzgnies,kol suris issilydys. Pries valgant galima ir ketciupu pagardinti, kas megsta.
Skanaus !!
o galima kepti orkaiteje?
! | Necituokite nuotraukų !!! |
Moderatorė irmulia
QUOTE(*dew* @ 2010 11 11, 10:35)
vakar kepiau vistiena saliamonui, pateikiau su orkaitoje keptomis i ketvirtadali supjaustytomis bulvemis, marinuotomis su kmynais, cesnaku milteliais, druska ir bulviu priekoniais, prie agurku ir pomidoru misraines, na klasiska, labai skanu tikrai kepsiu dar karta taip vista aciu Ulei uz nuostabu recepta (be foto, nes pati neturiu, o jau sarmata prasyti pas kaimyne)
P.S. nuemus vistiena nuo kaulu, dr pabarsciau cesnaku milteliais negaliu as be cesnako aromato
P.S. nuemus vistiena nuo kaulu, dr pabarsciau cesnaku milteliais negaliu as be cesnako aromato
Taip cia visi isgyre vistiena saliamonui, kad issiemiau ketvircius is kameros atsilt ir daryt bandysiu, tik turiu diiiidddeeleeeee beda Gal galit man tundrai paaiskint kaip nuimt mesa nuo kaulu graziai?
Norejau sita klausima uzduot i vistienos tema, bet ji jau uzdaryta, o naujos del to nereik kurt pagalvojau...
QUOTE(*Passion* @ 2010 11 12, 14:08)
Taip cia visi isgyre vistiena saliamonui, kad issiemiau ketvircius is kameros atsilt ir daryt bandysiu, tik turiu diiiidddeeleeeee beda Gal galit man tundrai paaiskint kaip nuimt mesa nuo kaulu graziai?
Norejau sita klausima uzduot i vistienos tema, bet ji jau uzdaryta, o naujos del to nereik kurt pagalvojau...
Norejau sita klausima uzduot i vistienos tema, bet ji jau uzdaryta, o naujos del to nereik kurt pagalvojau...
pas mane taip pat buvo ketvirciai taigi, atskiriam slaunele nuo blauzgeles per kremzle, labai lengvai nusipjauna uztaikius.tada blauzdele ipjaunam isilgai iki kaulo ir bandom peiliu apipjauti aplinkui, o galiausiai nuskutam nuo kaulo ir viskas, labai graziai nusiima, be jokiu nuplysimu ir pan.tas pat su salunele, ipjaunam is vidines puses iki kaulo ir apeinam peiliu aplink, nuskutam tada, o nugarine dali, apipjaustom ir taip pat nuskutam, gal kvailai paaiskinau bet tikiuosi supratot, na tikrai nera sunku o pamusti per plevele arba celofanini maiseli, taip sakant vista deti tarp pleves ir ir apacios ir is viraus, issimusa tobulai
QUOTE(Inga654 @ 2010 11 11, 19:44)
Gal admin nesupyks, jei ir aš pagirsiu šį patiekalą. Ulę, Jums 100 balionų už šitą receptą . Skaniausia vištieną kokią esu valgiusi.
aciu mergaites
QUOTE(*dew* @ 2010 11 12, 14:40)
pas mane taip pat buvo ketvirciai taigi, atskiriam slaunele nuo blauzgeles per kremzle, labai lengvai nusipjauna uztaikius.tada blauzdele ipjaunam isilgai iki kaulo ir bandom peiliu apipjauti aplinkui, o galiausiai nuskutam nuo kaulo ir viskas, labai graziai nusiima, be jokiu nuplysimu ir pan.tas pat su salunele, ipjaunam is vidines puses iki kaulo ir apeinam peiliu aplink, nuskutam tada, o nugarine dali, apipjaustom ir taip pat nuskutam, gal kvailai paaiskinau bet tikiuosi supratot, na tikrai nera sunku o pamusti per plevele arba celofanini maiseli, taip sakant vista deti tarp pleves ir ir apacios ir is viraus, issimusa tobulai
Tai cia blauzdeliu mesyte nuimt. O kaip su ta didesne ketvircio dalim? Naudojot?
Supratau kaip slauneles ir aciu uz priminima apie musima per maisiuka
QUOTE(Ulė @ 2010 11 12, 15:04)
aciu mergaites
Aciu mieloji uz puiku recepta, viska pavyko, labai skanu ir greita
Beje norejau paklaust, pati sugalvojai si patiekala, ar kur nors recepta radai? Kodel pavadinimas Vistiena Saliamonui?
Vakarienei valgėme kepta lašiša su ryžių mišiniu keptomis šparaginėmis pupelėmis ir grietinėlės padažu
Žuvį pamarinavau su trupučiu sezamų aliejumi, jūros druska, baltaisiais pipirais, sojos ir teriaki padažu, tada apkepiau svieste, šparaginės pupelės taip pat apkeptos svieste ir pabarstytos druska. Padažas mano klasikinis ant sviesto pakepinau svogūnus su trupučiu česnako, tada šlakelį balto vyno įpyliau, pusė šaukštelio garstyčių ir nuvirus alkoholiui supyliau grietinėlę, bėriau druska ir pipirus, paviriau iki sutirštėjimo. Ryžius išviriau klasikiniu būdu Skanu
Žuvį pamarinavau su trupučiu sezamų aliejumi, jūros druska, baltaisiais pipirais, sojos ir teriaki padažu, tada apkepiau svieste, šparaginės pupelės taip pat apkeptos svieste ir pabarstytos druska. Padažas mano klasikinis ant sviesto pakepinau svogūnus su trupučiu česnako, tada šlakelį balto vyno įpyliau, pusė šaukštelio garstyčių ir nuvirus alkoholiui supyliau grietinėlę, bėriau druska ir pipirus, paviriau iki sutirštėjimo. Ryžius išviriau klasikiniu būdu Skanu
[nu ir skonis,super
QUOTE(AkvileZ @ 2010 11 12, 21:10)
Vakarienei valgėme kepta lašiša su ryžių mišiniu keptomis šparaginėmis pupelėmis ir grietinėlės padažu
Nors ir vidurnaktis, bet taip valgyt užsinorėjau.......
O koks čia padažas teriaki?