Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(aurute__ @ 2010 11 06, 12:06)
ule savo seimynai siandien pusryciams kepiau jusu blynus su kefyru, nu nuostabu, net mano mazyle valge nors siaip blynai jai nepatinaka smile.gif lb aciu jums uz geras idejas 4u.gif

aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 06, 11:54)
greit pica

ishsisaugojau recepta, butinai bandysim
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 06, 11:54)
greit pica

Man sita nepatiko, nors taip isliaupsinta rusu forume schmoll.gif Nei blynas, nei kiausiniene, ir tikrai ne pica lotuliukas.gif O atrodo skaniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ule, aš kepia šią picą jau gana seniai, man tikrai patiko. Aišku, tai nėra tikra pica, bet labai labai į ją panaši... Na, šia kaip pirktinius cepelinus lyginti su naminiais biggrin.gif
Bet greitai užkandai ( biggrin.gif ) tikrai labai skanu , geriau nei kokia kiaušinienė thumbup.gif ačiū, kad priminei 4u.gif
Atsakyti
Atitempiu ir aš savo gražuolį biggrin.gif

Kyšas su cukinija ir vištiena receptas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 11 05, 19:16)
jei su karštu, tai ULĖS 4u.gif

yap, dėkui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 06, 18:59)
Atitempiu ir aš savo gražuolį  biggrin.gif

niam niam essen.gif

turiu klausimeli blush2.gif ar iskepe tesla? Kiek kepiau ant kepimo popieriaus, tiek ji man nekepe doh.gif o jei dar ant virsaus kazko "slapio" dedu, kaip kad kiausinis su grietinele - be sansu, kad iskeptu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 06, 19:59)
Atitempiu ir aš savo gražuolį  biggrin.gif

ohmy.gif super wub.gif
anu susirasysiu ko reik ir sian darau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 11 07, 01:12)
niam niam essen.gif

turiu klausimeli  blush2.gif  ar iskepe tesla? Kiek kepiau ant kepimo popieriaus, tiek ji man nekepe  doh.gif  o jei dar ant virsaus kazko "slapio" dedu, kaip kad kiausinis su grietinele -  be sansu, kad iskeptu  verysad.gif

viskas kuo puikiausiai iškepa (ir apačia, ir susukti kraštai) mirksiukas.gif o jei vistiek baisu, kad neiškeps galima išklojus tešlą, ją vieną kokias kelias minutes pakepti, o po to sudėti įdarą ir toliau kepti mirksiukas.gif (tik spėju, tada gali perkepti pats pagrindas, nes viso kepama 30 min. g.gif ) Žodžiu, pabandyk mirksiukas.gif

QUOTE(Ulė @ 2010 11 07, 08:39)
ohmy.gif super wub.gif
anu susirasysiu ko reik ir sian darau bigsmile.gif

thumbup.gif bandyk - čia toks paprastas receptukas negali nepavykti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vištiena Saliamonui

Puikūs kepsniai, lengvai ir greit gaminami,sodraus skonio, sultingi, valgant juntamas traškesys, žodžiu rekomenduoju išbandyti.

user posted image

Reikės:

vištienos šlaunelių mėsos
sojos
krakmolo
aliejaus kepimui

Mėsą plonai išmušti, gerai išvolioti krakmole, mirkyti į soją ir kepti keptuvėje apie 2 min. iš vienos pusės 2 iš kitos.
Viskas va ir receptas! Skonis puikus! Tiesa valgyti reikėtu karštus, tik iškeptus.
Skanaus!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 07 lapkričio 2010 - 14:46
QUOTE(Ulė @ 2010 11 07, 15:27)
[b]Vištiena Saliamonui

o kaip kaula isimti?gal galit issamiau paaiskinti?

as kepiau sparnelius,panasiai, pamarinavau viliojau krakmone, kiausynyje ir dziuvesiuose, mmm niam niam buvo, todel galvoju ir sita recepteli pabandyti g.gif tik nezinau kaip graziai kaula isimti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dew*: 07 lapkričio 2010 - 14:58
as kaulo neisimineju, perku nukaulinta 4u.gif
Atsakyti