Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Ulė @ 2010 11 02, 10:59)
Čeburėkai




o gal zinot koki darzovini idara ceburekam?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 04, 13:21)
Tai man snd niekas nepatare ka galima idomaus ir lengvo is pievagrybiu pararyti unsure.gif 

Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti schmoll.gif

Galima padaryti įdarą koldūnams ar šiaip kokiems pyragėliams.
Įdaro darymas:
Išvirt grikių, užspirginti karšto rūkymo šonine ar pažande su keptais svogūnais, sumalt virtus grybus, įmušt kiaušinį.
Aš taip darau, kai lieka nesuvagytos grikių košės.
Skanaus
Atsakyti
SOS newigauna man suris, viriau viriu bet nesusidare dideli varskes guzai, labai smulkus ir labai skysta unsure.gif ka daryt, ir rugsties citrinos dejau kad sutrauktu, bet niekas nesigauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 11 04, 19:48)
SOS newigauna man suris, viriau viriu bet nesusidare dideli varskes guzai, labai smulkus ir labai skysta unsure.gif ka daryt, ir rugsties citrinos dejau kad sutrauktu, bet niekas nesigauna unsure.gif

jokiu guzu ir neturi gautis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 04, 19:52)
jokiu guzu ir neturi gautis.

va pas jus graubleta, o pas mane viskas skystalas toks doh.gif aj bandau det i marle mazum issisunks ko nereikia
Papildyta:
atsiprasau blush2.gif viskas ten gaunasi, nuvarva tas skystis ir lieka tirsciai blush2.gif as tikejausi kitokio vaizdelio, todel issigandau labai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 lapkričio 2010 - 23:17
QUOTE(*dew* @ 2010 11 04, 20:01)

atsiprasau blush2.gif viskas ten gaunasi, nuvarva tas skystis ir lieka tirsciai blush2.gif as tikejausi kitokio vaizdelio, todel issigandau labai blush-anim-cl.gif

biggrin.gif 4u.gif tik dabar bus rugstus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 04, 20:03)
biggrin.gif  4u.gif tik dabar bus rugstus unsure.gif

drinks_cheers.gif doh.gif kabinau saukstu, rugstelna doh.gif na su uogiene sueis blush2.gif kita kart jau zinosiu 4u.gif
Atsakyti
siandien gaminau lietinius su vistiena, pievagrybiais ir suriu rolleyes.gif
user posted image


isvirti vistiena idejus i vandeni druskos, pipiro ir lauro lapeliu, isemus vistiena, tame sultinyje issiverdam sriubyte rolleyes.gif nuimame nuo kaulu mesa, supjaustome smulkiai, pakepinam svoguna su pievagrybiais, sumaisom su mesa ir dedam surio tarkuoto.

pasiruosiam lietiniam tesla, pagal savo megiama recepta(krakmolo as nededu) ir prikepame plynu,dedam idara, sulankstom blyna.paskui apkepam keptuveje ipyle slakeli aliejaus biggrin.gif vot labai skanus blynai isejo, ir burokeliu sriuba, jos nedemonstruosiu tongue.gif

valgem su cesnakiniu padazu:majonezas0,5 l + 0,3 l kefyras + 0,1 l keciupas, 0,5 galvos cesnako ir sauja svieziu krapu
user posted image
ir dar paslegtas suris laukia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 11 04, 21:10)
siandien gaminau lietinius su vistiena, pievagrybiais ir suriu rolleyes.gif


skanumelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2010 11 04, 21:55)
skanumelis  thumbup.gif

nu tikrai skanu, kaimynus privaisinau(mes vienam name keli gyventojai), nes daug issikepiau, tai visiems labai patiko blush2.gif
Atsakyti
Bulvių plokštainis. Reikės bulvių, faršo, grybų, surio, svogūno, marinuotų agurkų, prieskonių. Bulvytes nuskutam, isverdam, sugrudam kaip bulvių košei, apkepinam faršą su svogūnu ir mėgstamais prieskoniais. Sloksniuojam i inda grustas bulves, keptą farsa, grynus (as naudojau marinuotus baravykus), tarkuota suri, bulves, farsa, suri. user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kepta jautiena kinietiškai

user posted image


700 gr. jautienos
2 svogūnai
3 skiltelės česnako
2 šaukštai krakmolo
stiklinė sultinio
3 šaukštai cukraus
aliejaus
3 šaukštai sojų padažo
3 šaukštai austrių padažo


Jautieną smulkiai supjaustome juostelėmis. Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus ir 2 šaukštus krakmolo, užpilame sojos padažu. Gerai išmaišome ir marinuotis 10-15 min.
Svogūnus supjaustome kubeliais. Česnaką smulkiai sukapojame.

Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname didelės ugnies. Kai aliejus įkaista, į keptuvę svogūnus, česnaką. Maišydami kepiname apie 20 sekundžių, sumetame jautienos gabalėlius. Maišydami kol mėsa apskrus. Tuomet į keptuvę sultinį, austrių padažą, tamsų sojos padažą ir porą šaukštų cukraus. Maišydami troškiname kol tirštas rudas padažas.
Valgome su ryžiais.

Recepto šaltinis: gaspadine.lt


user posted image
Atsakyti