Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

AČIUKAS DIDELIS jumi visom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Anksciau cia daznai lankydavausi, dedavau receptukus, bet nebeturiu fotiko, tai teko pasisalinti. Zinau, kad tikriausiai ne ten ilindau, bet cia zinau, kad tikrai gausiu reikiama atsakyma ir greitai smile.gif Turiu miltu malsenos picai. Noriu bandyti is jos gaminti cenurekus, gal kas bandet? (na jau ten aisku ne tikrieji ceburejai, bet kazkas panasaus turetu gautis) Kaip skonis, ta tesla kociojant tamposi kiek pamenu, ar tai nesukelia problemu? Ir ar nebuna kieta ji? ax.gif aciu uz atsakymus...
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 11 04, 10:32)
Turiu miltu malsenos picai. Noriu bandyti is jos gaminti cenurekus, gal kas bandet? (na jau ten aisku ne tikrieji ceburejai, bet kazkas panasaus turetu gautis) Kaip skonis, ta tesla  kociojant tamposi kiek pamenu, ar tai nesukelia problemu? Ir ar nebuna kieta ji?

siaip ten mieline tesla, tai manau visai ne ceburekai gausis.as taip nedaryciau smile.gif
Atsakyti
Tai man snd niekas nepatare ka galima idomaus ir lengvo is pievagrybiu pararyti unsure.gif

Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 04, 13:21)
Tai man snd niekas nepatare ka galima idomaus ir lengvo is pievagrybiu pararyti unsure.gif 

Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti schmoll.gif

Ruginiu miltų pas mus miestelyje tai yra Cento parduotuvėje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2010 11 04, 11:00)
Nepykit, gal ne ten ilindau, bet radau foto, kad kazkur ale SM kazkas tokius dare, bet niekaip nerandu aprasymo

Pagooglonus 2 minutes,galima rast ir atsakyma i savo klausima mirksiukas.gif
Rase verinuku autore:
Suris pirktas ne Lietuvoj. Amerikoj jis vadinasi "american cheese" (skonis panasus i lietuvisko lydito surelio) ir jis jau buna plonai supjaustytas. Bet as manau kad bet koki minksta suri galima naudoti . Stai cia nuoroda i rusiska puslapi is kurio sia ideja ir nusiziurejau. ten aprasyta kaip viskas daroma.

http://www.cook-talk...a...=03&id=3456


O tie krastukai kurie atlieka as tai sudejau ant duonos ir iskepiau karstus sumustinius
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 04, 14:21)
Tai man snd niekas nepatare ka galima idomaus ir lengvo is pievagrybiu pararyti unsure.gif 

Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti schmoll.gif

Idomu nebus, bet lengva: padarykit kai paprastai grybus ruosiat, pakepinkit svoguna, pievagrybius, idekit grietines ir truputi patroskinkit. Su bulviu kose labai neblogai biggrin.gif Arba, jei pievagrybiai nelabai mazyciai, isskobkit vidu, idarykit pakepintu svogunu, kumpio ir surio idaru ir uzkepkit orkaiteje smile.gif

Ruginiu miltu tikrai esu maciusi IKI (Kaune) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 03, 04:57)
pati tesla pratruksta?
turbut tikrai labai plonai iskociojate 4u.gif
man nepratruko 4u.gif

kaip i karsta alieju sudedu pradeda jie pustis,tie burbuliukai darytis ir pradeda trukineti,dar kartais isizioja,nes matomai vietom blogai uzspaudziu.
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 11 04, 13:56)
Pagooglonus 2 minutes,galima rast ir atsakyma i savo klausima  mirksiukas.gif
Rase verinuku autore:
Suris pirktas ne Lietuvoj. Amerikoj jis vadinasi "american cheese" (skonis panasus i lietuvisko lydito surelio) ir jis jau buna plonai supjaustytas. Bet as manau kad bet koki minksta suri galima naudoti . Stai cia nuoroda i rusiska puslapi is kurio sia ideja ir nusiziurejau. ten aprasyta kaip viskas daroma.

http://www.cook-talk...a...=03&id=3456
O tie krastukai kurie atlieka as tai sudejau ant duonos ir iskepiau karstus sumustinius

Tokios surio galima rasti bet kurioje parduotuveje. kiekviena riekele buna tokiam kaip vokelyje poletelenineje, kaina nuo 3.5 iki 5 lt, daug rusiu yra.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 04, 13:21)
Tai man snd niekas nepatare ka galima idomaus ir lengvo is pievagrybiu pararyti unsure.gif 

Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti schmoll.gif

Maximoj ekologiškų prekių skyrely ruginių ir viskių kitokių pilna smile.gif
Atsakyti
Lietiniai 4u.gif

Mano šeima kartais prašo lietinių be įdaro...tiesiog su sviestu arba uogienė...

Blynams:

4 kiaušiniai
1,5 puodelio pieno (gali prireikti ir daugiau)
1,5puodelio miltų
žiupsnelis druskos
2 šaukštai ištirpinto sviesto


Kiaušinius išplakame su pienu,supilame sviestą, sudėdame miltus, druską ir gerai išplakame.
Miltus aš persijoju.
Tešlą paliekame pastovėti nors pusvalandį.
Aš kartais darau iš vakaro, o ryte pusryčiams kepu blynelius ax.gif
Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje ir abiejų pusių.

user posted image

user posted image

O čia ažūriniai blynai biggrin.gif

Tiesiog tešlą supilame į plastmasinį butelį,kamštelyje padarome skylutę nedidelė ir po to jau ant keptuvės piešiame raštus thumbup.gif

user posted image

user posted image




Atsakyti
[quote=Elena,2010 11 04, 15:47]
[color=purple]Lietiniai 4u.gif



O čia ažūriniai blynai biggrin.gif
Super ideja. 4u.gif Butinai isbandysiu smile.gif
Atsakyti