AČIUKAS DIDELIS jumi visom
Sveikos merginos Anksciau cia daznai lankydavausi, dedavau receptukus, bet nebeturiu fotiko, tai teko pasisalinti. Zinau, kad tikriausiai ne ten ilindau, bet cia zinau, kad tikrai gausiu reikiama atsakyma ir greitai Turiu miltu malsenos picai. Noriu bandyti is jos gaminti cenurekus, gal kas bandet? (na jau ten aisku ne tikrieji ceburejai, bet kazkas panasaus turetu gautis) Kaip skonis, ta tesla kociojant tamposi kiek pamenu, ar tai nesukelia problemu? Ir ar nebuna kieta ji? aciu uz atsakymus...
QUOTE(*Passion* @ 2010 11 04, 10:32)
Turiu miltu malsenos picai. Noriu bandyti is jos gaminti cenurekus, gal kas bandet? (na jau ten aisku ne tikrieji ceburejai, bet kazkas panasaus turetu gautis) Kaip skonis, ta tesla kociojant tamposi kiek pamenu, ar tai nesukelia problemu? Ir ar nebuna kieta ji?
siaip ten mieline tesla, tai manau visai ne ceburekai gausis.as taip nedaryciau
Tai man snd niekas nepatare ka galima idomaus ir lengvo is pievagrybiu pararyti
Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti
Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 04, 13:21)
Tai man snd niekas nepatare ka galima idomaus ir lengvo is pievagrybiu pararyti
Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti
Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti
Ruginiu miltų pas mus miestelyje tai yra Cento parduotuvėje.
QUOTE(truputukas @ 2010 11 04, 11:00)
Nepykit, gal ne ten ilindau, bet radau foto, kad kazkur ale SM kazkas tokius dare, bet niekaip nerandu aprasymo
Pagooglonus 2 minutes,galima rast ir atsakyma i savo klausima
Rase verinuku autore:
Suris pirktas ne Lietuvoj. Amerikoj jis vadinasi "american cheese" (skonis panasus i lietuvisko lydito surelio) ir jis jau buna plonai supjaustytas. Bet as manau kad bet koki minksta suri galima naudoti . Stai cia nuoroda i rusiska puslapi is kurio sia ideja ir nusiziurejau. ten aprasyta kaip viskas daroma.
http://www.cook-talk...a...=03&id=3456
O tie krastukai kurie atlieka as tai sudejau ant duonos ir iskepiau karstus sumustinius
QUOTE(Rastika @ 2010 11 04, 14:21)
Tai man snd niekas nepatare ka galima idomaus ir lengvo is pievagrybiu pararyti
Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti
Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti
Idomu nebus, bet lengva: padarykit kai paprastai grybus ruosiat, pakepinkit svoguna, pievagrybius, idekit grietines ir truputi patroskinkit. Su bulviu kose labai neblogai Arba, jei pievagrybiai nelabai mazyciai, isskobkit vidu, idarykit pakepintu svogunu, kumpio ir surio idaru ir uzkepkit orkaiteje
Ruginiu miltu tikrai esu maciusi IKI (Kaune)
QUOTE(Ulė @ 2010 11 03, 04:57)
kaip i karsta alieju sudedu pradeda jie pustis,tie burbuliukai darytis ir pradeda trukineti,dar kartais isizioja,nes matomai vietom blogai uzspaudziu.
QUOTE(Evelincik @ 2010 11 04, 13:56)
Pagooglonus 2 minutes,galima rast ir atsakyma i savo klausima
Rase verinuku autore:
Suris pirktas ne Lietuvoj. Amerikoj jis vadinasi "american cheese" (skonis panasus i lietuvisko lydito surelio) ir jis jau buna plonai supjaustytas. Bet as manau kad bet koki minksta suri galima naudoti . Stai cia nuoroda i rusiska puslapi is kurio sia ideja ir nusiziurejau. ten aprasyta kaip viskas daroma.
http://www.cook-talk...a...=03&id=3456
O tie krastukai kurie atlieka as tai sudejau ant duonos ir iskepiau karstus sumustinius
Rase verinuku autore:
Suris pirktas ne Lietuvoj. Amerikoj jis vadinasi "american cheese" (skonis panasus i lietuvisko lydito surelio) ir jis jau buna plonai supjaustytas. Bet as manau kad bet koki minksta suri galima naudoti . Stai cia nuoroda i rusiska puslapi is kurio sia ideja ir nusiziurejau. ten aprasyta kaip viskas daroma.
http://www.cook-talk...a...=03&id=3456
O tie krastukai kurie atlieka as tai sudejau ant duonos ir iskepiau karstus sumustinius
Tokios surio galima rasti bet kurioje parduotuveje. kiekviena riekele buna tokiam kaip vokelyje poletelenineje, kaina nuo 3.5 iki 5 lt, daug rusiu yra.
QUOTE(Rastika @ 2010 11 04, 13:21)
Tai man snd niekas nepatare ka galima idomaus ir lengvo is pievagrybiu pararyti
Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti
Gal žinote kur yra pirkti ruginių miltu nei maximoje nei norfoje neradau, nebesini kvietiniu miltu naudoti
Maximoj ekologiškų prekių skyrely ruginių ir viskių kitokių pilna
Lietiniai
Mano šeima kartais prašo lietinių be įdaro...tiesiog su sviestu arba uogienė...
Blynams:
4 kiaušiniai
1,5 puodelio pieno (gali prireikti ir daugiau)
1,5puodelio miltų
žiupsnelis druskos
2 šaukštai ištirpinto sviesto
Kiaušinius išplakame su pienu,supilame sviestą, sudėdame miltus, druską ir gerai išplakame.
Miltus aš persijoju.
Tešlą paliekame pastovėti nors pusvalandį.
Aš kartais darau iš vakaro, o ryte pusryčiams kepu blynelius
Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje ir abiejų pusių.
O čia ažūriniai blynai
Tiesiog tešlą supilame į plastmasinį butelį,kamštelyje padarome skylutę nedidelė ir po to jau ant keptuvės piešiame raštus
Mano šeima kartais prašo lietinių be įdaro...tiesiog su sviestu arba uogienė...
Blynams:
4 kiaušiniai
1,5 puodelio pieno (gali prireikti ir daugiau)
1,5puodelio miltų
žiupsnelis druskos
2 šaukštai ištirpinto sviesto
Kiaušinius išplakame su pienu,supilame sviestą, sudėdame miltus, druską ir gerai išplakame.
Miltus aš persijoju.
Tešlą paliekame pastovėti nors pusvalandį.
Aš kartais darau iš vakaro, o ryte pusryčiams kepu blynelius
Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje ir abiejų pusių.
O čia ažūriniai blynai
Tiesiog tešlą supilame į plastmasinį butelį,kamštelyje padarome skylutę nedidelė ir po to jau ant keptuvės piešiame raštus
[quote=Elena,2010 11 04, 15:47]
[color=purple]Lietiniai
O čia ažūriniai blynai
Super ideja. Butinai isbandysiu
[color=purple]Lietiniai
O čia ažūriniai blynai
Super ideja. Butinai isbandysiu