QUOTE(grange @ 2010 11 03, 19:14)
jetus, kaip skanu nesigavo man paskutinį kart daryti žemaičiai, bet dabar pagalvojau, gal dėl to, kad bulves viriau su lupena ir paskiau tik nulupau?
juk galiu virt ir nuluptas ir sugrūst, ane?
nes bulvių košė gaunas normaliai gerai, o kai dariau su virtom bulvėm, tiek cepelinams, tiek žemaičiams, belupant jau jas man rankos kibo, nu tokios keistos, o sugrūdus tai iš vis tąsios kibios, visai niekas nesigavo
juk galiu virt ir nuluptas ir sugrūst, ane?
nes bulvių košė gaunas normaliai gerai, o kai dariau su virtom bulvėm, tiek cepelinams, tiek žemaičiams, belupant jau jas man rankos kibo, nu tokios keistos, o sugrūdus tai iš vis tąsios kibios, visai niekas nesigavo
Geriau virti nuluptas bulves, as dazniausiai taip ir darau ir, jei norit, kad maziau liptu prie ranku, jas pries virima nuplaukit po tekanciu vandeniu supjaustytas smulkiau ir gerai isvirus tuoj pat sugrusti(tik ne blenderiu) ir uzplikyti verdanciu pienuku.Reikia gerai paskui atsaldyti, geriau saldytuve.Turetu tikrai niekas nelipti.