Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis


 ! 
Temos taisyklės:


* čia keliami tik antrųjų patiekų receptai su nuotraukomis.
* patiekalų nuotraukų dydis neturi viršyti 500-650 pixelių, kitu atveju nuotraukos   bus pašalintos be išankstinio perspėjimo.
* komentarai, nesusiję su tema, bus trinami be asmeninio perspėjimo.
* nuotraukos necituojamos.



Moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 lapkričio 2010 - 23:06
Aciu visiems uz komentarus 4u.gif istiesu ten ne sviestas o mesos sultis kuris issiskire is mesos.
ir dar, isitesu visai neriebu,gal taip atrodo ant nuotraukos mirksiukas.gif


Atsakyti
Dejau i sena tema, pabaigt norejau ir nebeisileido unsure.gif , tai dekui Indria uz nauja tema ir dedu si bei ta.
Makaronai su vistiena ir darzovemis.Puse baklazano supjaustyti gabaliukais, uzmerkti surame vandenyje valandai, po to nuspausti vandeni, pamiltuoti ir iskepti ikaitintame aliejuje, iskepus padeti ant pop. ranksluoscio kad sugertu alieju.Apie 400gr. vistienos file supjaustyti gabaliukais sudeti i maisiuka, imesti krakmolo, druskos, pipiru ir pakratyti.I keptuve pilti siek tiek aliejaus ir po gabaleli sumesti vistiena, kepti vartant apie 8 min., po to ideti supjaustytas 2 skilteles cesnako, siek tiek pakepti.Atskirai inde pasidaryti padaza(alyvu aliejaus 2saukstai, balzamiko acto saukstas, trintu cesnaku trejeta skilteliu, sojos padazo saukstas, medaus nubrauktas saukstas, ragauti, jei ko per daug, ar mazai, reguliuoti pagal savo skoni)Siuo padazu uzpilti vistiena, apvolioti, sumesti baklazanus, paprika(dejau konservuota) ir pora min. pakepti.
user posted image
Kiaulienos sprandine su raudonvirsiais.
Mesa lengvai pamusau, istryniau prieskoniais, cesnaku, aliejumi ir lengvai apkepiau.Svoguniuka pakepiau ant sviestuko sudejau grybus, uzpyliau pieno ir grietineles misiniu, idejau krapu ir uzvirinau.
user posted image
Troskinta jautiena.Mesa supjaustyti gabaliukais, deti i ikaitinta keptuve su trupuciu aliejaus ir kepti, kol apskrus truputi.Sudeti i greitpuodi, uzdeti druskos, pipiru, lauro lapu, atskirai keptuveje ant sviesto pakepti iki geltonumo 4 didelius smulkintus svogunus, supilti ant jautienos, ir uzpilti verdanciu jautienos sultiniu, kad vos, vos apsemtu, ideti paprikos milteliu.Uzdeti dangti ir troskinti apie val.Atidarius ideti tris skilteles cesnako ir dar siek tiek patroskinti.Skanu labai su bulviu kose, o taip pat ir su ryziais.
user posted image
Ules surio neatsivalgom blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
"Kiauliena kubeliais su pievagrybiais ir grietinele" user posted image

Tau reikes:

Kiaulienos
Pievagrybiu 300g
Svoguno 1
Grietineles 250ml
Megiamu prieskoniu

Parusimas:

Mesa supjaustome stambiais kubeliais,pakepiname keptuveje,supreskoniuojame.Suberiame griezineliais pjaustytus pievagrybius,susmulkinta svoguna.Viska kartu pakepiname.Po to pilame grietinele.Dar pakepiname,baigus kepti patiekiame su bulviu kose ar su kuo tik pageidaujate happy.gif
Atsakyti
QUOTE(D o ll @ 2010 10 24, 10:53)
"Kiauliena kubeliais su pievagrybiais ir grietinele"

Tau reikes:

Kiaulienos
Pievagrybiu 300g
Svoguno 1
Grietineles 250ml
Megiamu prieskoniu

Parusimas:

Mesa supjaustome stambiais kubeliais,pakepiname keptuveje,supreskoniuojame.Suberiame griezineliais pjaustytus pievagrybius,susmulkinta svoguna.Viska kartu pakepiname.Po to pilame grietinele.Dar pakepiname,baigus kepti patiekiame su bulviu kose ar su kuo tik pageidaujate happy.gif

Norėjau paklausti,ar užtenka vien tokio pakepimo?
Nereikia mėsos ilgiau patroškinti,pilti vandens ir panašiai?
Kiek tas kepimas trunka?

Man po tokio pakepimo mėsa lieka vistiek neiškepus,jaučiasi dar kietumas.Ką ne taip darau,patarkit?
Atsakyti
Sis receptas pagamintas pagal viena forumiete,bet patogulinau savaip angel.gif

"Makaronai su spinatais ir krevetemis" user posted image

Tau reikes:

Ploksciu makaronu (recepte buvo minima spinatiniai,o as pasirinkau paprastus)
Kreveciu (recepta buvo minima karalisku kreveciu,o as pasirinkau paprastas)
Spinatu (naudojau saldytus)
Cesnako 2,3skilteliu
Alyvuogiu aliejaus (recepte buvo minimas aliejus tik neaisku koks,pasirinkau alyvuogiu)
Sveisto (pati dadejau)
Prieskoniu (druskos,pipiru)
Grietineles 250ml (recepte buvo minima siek tiek,o as piliau 250ml)

Paruosimas:

Makaronai isverdami.Idejau i vandenuka sviesto kubeli,kad jie nesuliptu.
Spinatus isverdame.
Cesnakas pakepinamas su aliejumi kelias min,po to dejau sviesto kubeli,jam istirpus sukreciau krevetes.Pakepinau dar kelias min.Baigus kepti sudejau spinatus dar kiek pakepinus sukreciau makaronus.Supreskoniavau (pagal skoni),supiliau grietinele ir palikau pasitroskinti 10-15min.
Skanaus
essen.gif
Atsakyti
Na baigiam baigiam tas diskusijas ir keliam ka turim parodyt.
As kepiau tilapijos file su lasisos idaru.Valgem su grietineleje troskintom darzovem.Nuotrauka nelabai kokybiska,bet skonis buvo super thumbup.gif Aciu Elenai uz idejas smile.gif Visom grazios dienos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Įdėsiu lašišinius kepsnelius 4u.gif

Reikės: totoriško lašišų faršo, keletą riekelių mirkyto batono, smulkiai pjaustyto svogūno, keletą šaukštų džiūvesėlių (aš jų neturėjau, tai dėjau manų), šaukštelio neriebaus majonezo ir mėgstamų prieskonių (aš dėjau: čiobrelių, žolelių mišinio žuviai, joduotos druskos ir pikantiškų daržovių mišinio). Formuoti kepsnelius ir kepti 4u.gif
Kepiau tokius pirmą kartą, totoriškas lašišų faršas turi tokį specifinį kvapą, tai dėjau gan daug prieskonių biggrin.gif bet šiaip kepsneliai skanūs, liesi, tinka patiekti su ryžiais 4u.gif

Nuotraukoje, jie gal nelabai kaip atrodo, tačiau skonis viską atperka ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 spalio 2010 - 15:54
Kitokie balandėliai

Reikės:

Pekino kopūsto
650 gr. maltos kalakutienos
100 gr. ryžių
Druskos
Pipirų


Maltą kalakutieną, nevirtus ryžius, druską bei pipirus gerai sumaišyti.
Pekino kopūsto lapo kietąją dalį truputį pamušti mėsos plaktuku, dėti paruoštą faršą ir suvynioti.

Kažkur skaičiau, kad balandėlius prieš troškinant apkepti keptuvėje. Tai ir aš šįkart pabandžiau.
Taigi, apkepam balandėlius, dedam į puodą ir troškinam apie 30 – 40 min.
Balandėlius išimame iš puodo ir tame skystyje, kur jie troškinosi, darom padažą. Dedame porą šaukštų grietinės, šaukštą miltų, šaukštą pomidorų padažo. Viską gerai išmaišom, pakaitinam kol padažas sutirštės.
Skanaus.
user posted image
daugiau foto cia http://rasosvirtuve-...alandeliai.html
Atsakyti
Nu merginos parnešu sterką.

Sterko file pamarinavau su druska,vegeta,Santa Maria žuvies prieskoniais ir česnakais

user posted image

Palaikiau kokį pusvalanduką.Kol žuvis marinavosi pasidariau padažą,kad labiau įsigertų česnakas

user posted image
user posted image

Išviriau ryžių,padariau burokėlių su svogūnais ir grietine ir Skanaus!

user posted image

Šiaip dar ant žuvies dedu surį sumaišytą su majonezu ir trumpam i mikrobangę,bet kadangi sūrio neturejau,tai apsiėjom ir be jo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineta.V: 25 spalio 2010 - 13:12
QUOTE(Monalyza @ 2010 10 25, 15:10)
Labai uzsimaniau tukepsneliu,o kur tokio farso buna?
blush2.gif

O kam jo ieskot - galima paciai smulkiai smulkiai susipjaustyti lasisa ir bus totoriskas farsas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2010 10 25, 14:10)
Labai uzsimaniau tukepsneliu,o kur tokio farso buna?
blush2.gif


Aš pirkau turguje, prie šaldytų žuvų būna smile.gif
Atsakyti