oi, kiek prisnekejot
sveikos visos naujokes
faina, kad nauju ateina,.. daugiau veiksmo. tikiuosi, kad neissilakstysit, kaip daug padaro
QUOTE(kristukass @ 2010 10 27, 13:29)
Ot kokia.
Paskutineje nuotraukoje, nes kuo didesne f reiksme, tuo ryskumo zona mazesne.
Zoominimas
o cia jau kazka negerai pasakei
greit pasitaisyk..
o zoomas gerai.
Papildyta:
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 18:03)
kaip nors ismoksi
nes is tikro gi cia labai lengva... nu va, idek foto i fotki ir ja ten atsidaryk. nu koki dydi matai? didesni zymiai nei cia? jei didesni, tai uzeik pele, spausk desini, ir daryk copy image location. ir padaryk paste IMG lauke zinuteje. O jei matai maza foto fotki puslapyje, tai vadinasi negerai ten idejai..
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 10 27, 11:58)
nu tikrai grazia kolege turi
tik as ja fotkinciau is arciau
nu tokei grazus plaukai, veidas... galima su zvilgsniu suzaist kaip nors
pirmoj foto man truksta erdves zvilgsniui. bet spalvos tokios niam niam.
antra manes neitikina
ar uzteks tiek?
trecioj pakirpciau virsaus. bet kazko truksta.. turbut reiktu arciau prieiti
gal man tokia faze, kai noris visko is arciau
o paskutine faina, tokia laukine moteris
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 10 27, 16:29)
Pirminė idėja nesigavo, bet aš vis bandau bandau
nenuleidžiu rankų
o as galvojau, kad cia bent menesio darbas
as dar idejos neturiu.. arba turiu viena, bet jai reik daug laiko, ir dar daugiau prisivertimo
Papildyta:
QUOTE(green_tea @ 2010 10 27, 17:32)
Sveiki
nu miela ta kojyte, nuotaika jauciasi, faina, kad suniukas atsisukes.. nu bet kad taip fokusas i ta uzpakali, tai man nezinau nezinau.. man tai gal tik i seimos albuma
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 10 26, 23:45)
Buvo kalbėta, bet taip kaip ir nieko konkretaus. Reikia išorinės blykstės, man. Naudosiu retai ir tik pafotografavimui žiemos vakarais šeimos albumui, nenoriu daug investuot, o svarbiausia tai pusę metų instrukcijos studijuot
Noriu, kad uždejai ir gali fotkint
, be jokių ten mandrumų. Gal kas ką apie
Cullman blykstes girdėjot, kaina tai visiškai neskausminga, ale ar verta ir tuos kelis litus paleist? Canon jau apie 800, kaip ir gaila
tiek.
tai kad gal visos blykstes be tu instrukciju suprantamos
bent jau kiek as pabandziau, t.y. viena karta
turi but TLL funkcija ar kaip ja pavadint. tai reiskia, kad ji bus susiderinus su fotiku ir tau nieko nereiks papildomai nustatyt. paspaudi ant blykstes TLL ir viskas
Jei tik M, tai pati reguliuosi kiek ten tos sviesos paleist.. nu o ant fotiko gali reguliuot ekspozicija, kaip jau tu ten nori, sviesiau ar tamsiau.. daugiau kaip ir ner ka zinot, jei nenori ten kokiu mandrumu
aisku, dar turi sukintis.. nes jei nesisukina, tai sudutis
jei nusipezejau, ateis Robobebras ir pataisys