Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 18:27)
zinok stovesiu su pagaliu i nugara isiremus kol ismoksi  lotuliukas.gif

labai gerai taip didesnis postumis mokintis:))
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 15:45)
nuotrauku visiskai nekeiciua smile.gif nesuprantu kodel taip isidejo:(

paziurejau tavo foto dimensions 160X120, turetu but bent dvigubai daugiau. Kazkur kazkas nuvagia kokybe. Tik vat kas? Nesu spece pixeliu reikaluos...
Papildyta:
QUOTE(green_tea @ 2010 10 27, 15:49)

Na stai, pakomentavau. Pati paskaiciau ir isigandau - kaip kokia piktoji ragana pasijauciau blush2.gif Bet man paciai tai noretusi, kad mano nuotraukas kas nors taip komentuotu blush2.gif

siandien as irgi pikta ragana lotuliukas.gif Na taip noris, kad sita temele atsigautu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

nu [COLOR=yellow]***** nieko nesuprantu kas cia darosi jauciuosi paskutine dunduke:(
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 17:03)

Gal pabandykit pvz ne per fotki, o per photobucket deti, ten kiek paprasciau mano galva. O jei per fotki, tai url imti ne mazos nuotraukos, o kai ja didele rodo (nezinau, ar aiskiai paaiskinau)
Atsakyti
oi, kiek prisnekejot biggrin.gif sveikos visos naujokes smile.gif faina, kad nauju ateina,.. daugiau veiksmo. tikiuosi, kad neissilakstysit, kaip daug padaro smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 10 27, 13:29)
Ot kokia.  bebe.gif  lotuliukas.gif Paskutineje nuotraukoje, nes kuo didesne f reiksme, tuo ryskumo zona mazesne.  4u.gif

Zoominimas

o cia jau kazka negerai pasakei tongue.gif greit pasitaisyk.. biggrin.gif
o zoomas gerai.
Papildyta:
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 18:03)

kaip nors ismoksi biggrin.gif nes is tikro gi cia labai lengva... nu va, idek foto i fotki ir ja ten atsidaryk. nu koki dydi matai? didesni zymiai nei cia? jei didesni, tai uzeik pele, spausk desini, ir daryk copy image location. ir padaryk paste IMG lauke zinuteje. O jei matai maza foto fotki puslapyje, tai vadinasi negerai ten idejai..
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 10 27, 11:58)

nu tikrai grazia kolege turi smile.gif tik as ja fotkinciau is arciau biggrin.gif nu tokei grazus plaukai, veidas... galima su zvilgsniu suzaist kaip nors smile.gif

pirmoj foto man truksta erdves zvilgsniui. bet spalvos tokios niam niam.

antra manes neitikina smile.gif ar uzteks tiek?biggrin.gif

trecioj pakirpciau virsaus. bet kazko truksta.. turbut reiktu arciau prieiti biggrin.gif gal man tokia faze, kai noris visko is arciau smile.gif

o paskutine faina, tokia laukine moteris smile.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 10 27, 16:29)
Pirminė idėja nesigavo, bet aš vis bandau bandau smile.gif nenuleidžiu rankų biggrin.gif

o as galvojau, kad cia bent menesio darbas biggrin.gif as dar idejos neturiu.. arba turiu viena, bet jai reik daug laiko, ir dar daugiau prisivertimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(green_tea @ 2010 10 27, 17:32)
Sveiki 4u.gif

nu miela ta kojyte, nuotaika jauciasi, faina, kad suniukas atsisukes.. nu bet kad taip fokusas i ta uzpakali, tai man nezinau nezinau.. man tai gal tik i seimos albuma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 10 26, 23:45)
Buvo kalbėta, bet taip kaip ir nieko konkretaus. Reikia išorinės blykstės, man. Naudosiu retai ir tik pafotografavimui žiemos vakarais šeimos albumui, nenoriu daug investuot, o svarbiausia tai pusę metų instrukcijos studijuot biggrin.gif
Noriu, kad uždejai ir gali fotkint  lotuliukas.gif  , be jokių ten mandrumų. Gal kas ką apie Cullman blykstes girdėjot, kaina tai visiškai neskausminga, ale ar verta ir tuos kelis litus paleist? Canon jau apie 800, kaip ir gaila g.gif tiek.

tai kad gal visos blykstes be tu instrukciju suprantamos smile.gif bent jau kiek as pabandziau, t.y. viena karta biggrin.gif turi but TLL funkcija ar kaip ja pavadint. tai reiskia, kad ji bus susiderinus su fotiku ir tau nieko nereiks papildomai nustatyt. paspaudi ant blykstes TLL ir viskas smile.gif Jei tik M, tai pati reguliuosi kiek ten tos sviesos paleist.. nu o ant fotiko gali reguliuot ekspozicija, kaip jau tu ten nori, sviesiau ar tamsiau.. daugiau kaip ir ner ka zinot, jei nenori ten kokiu mandrumu smile.gif aisku, dar turi sukintis.. nes jei nesisukina, tai sudutis smile.gif jei nusipezejau, ateis Robobebras ir pataisys biggrin.gif
Atsakyti
o jetau ko tik nedarau ir foto perkonbertavau nes pas mane nef formatas kitus net neprieme.. o kai perkeonveratvau vistiek mazas ikelia:((
Atsakyti
henrika_are, susikurk photobucket.com arba flickr.com Ten maziausiai kokybe nuvagia, o ir dydzius galesi pasirinkt (fotki paziurejau, neduoda dydziu).
Beje, koks fotikas pas tave? gal nustatytas foto dydis jame mazas (kad daugiau foto i korta tilptu) g.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2010 10 27, 11:29)
Ot kokia.  bebe.gif  lotuliukas.gif Paskutineje nuotraukoje, nes kuo didesne f reiksme, tuo ryskumo zona mazesne.  4u.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 22:14)
henrika_are, susikurk photobucket.com arba flickr.com Ten maziausiai kokybe nuvagia, o ir dydzius galesi pasirinkt (fotki paziurejau, neduoda dydziu).
Beje, koks fotikas pas tave? gal nustatytas foto dydis jame mazas (kad daugiau foto i korta tilptu)  g.gif
Papildyta:
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

nekos tas mano fotikas nikonas D3000.. nea formatas didelis nustatytas:)
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

nu gal dabar matuis:)
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 21:26)
nekos tas mano fotikas nikonas D3000.. nea formatas didelis nustatytas:)

normalus tas tavo fotikas, tikrai dideles foto turi daryt smile.gif

nd gerai smile.gif pagaliau gavosi ikelt biggrin.gif
Atsakyti
Va dabar jau geriau, tik foto tamsoka, nereikejo pries langa fotkint. Uzskaitau.
O fotikas visai normalus mirksiukas.gif Yra (na bent jau buvo kiai as cia atejau pirma kart) pas mus ir su muilinem fotografuojanciu ir tokiu geriu rodanciu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 27, 19:30)

nd gerai smile.gif pagaliau gavosi ikelt biggrin.gif

matyt mano pagalio issigando lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 10 27, 15:49)
Na stai, pakomentavau. 

Ačiū 4u.gif
Dėl blogo,tai štikro ilgai dvejojau,ar ne per anksti aš jį užkūriau ir ar išvis gerai padariau tai padarius biggrin.gif ...bet paskui pagalvojau,kad velniop tas dvejones,nebeturiu kur nuotraukom dalintis biggrin.gif ...o kartais taip norisi tai padaryt ...tebūna smile.gif

O kokius jūs ten projektus darot? ax.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz pagalba:)) 4u.gif
Atsakyti