Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alexso @ 2010 10 27, 14:15)
Nu kaip su reportažu, Airv? smile.gif Aš jau šiandien pradėjau daryti. tongue.gif Kelsiu tik į Flickr, nes nesigaus man 7 nuotraukos, per daug veiksmo reportaže. biggrin.gif Jau dabar pridariau apie 300 kadrų, nežinau, kaip reiks atrinkti. Man labai daug gerų paveiksliukų gavosi... lotuliukas.gif Galėsit po to kritikuoti sooooooooočiai. thumbup.gif

Pirminė idėja nesigavo, bet aš vis bandau bandau smile.gif nenuleidžiu rankų biggrin.gif
Atsakyti
na dar vienas mnao bandymas:)) blush2.gif user posted image
http://public.fotki....10-10-26-n.html
Atsakyti
henrika_are, nerodo tavo foto
Papildyta:
user posted image

nugi ner sunku ismokt. Va, iejau i tavo nuoroda, paspaudziau su peles desiniu open image, atsidare naujas langas, nukopinau adresa, atejau i sm, paspaudziau atsakyti, paspaudziau IMG idejau nukopinta adresa ir vsio, nuotrauka cia. Ismok, nes tikrai yra sunku lakstyt is puslapio i puslapi 4u.gif

Ir foto labai mazos, dek po viena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 27 spalio 2010 - 16:19
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 18:17)
henrika_are, nerodo tavo foto
Papildyta:
user posted image

nugi ner sunku ismokt. Va, iejau i tavo nuoroda, paspaudziau su peles desiniu open image, atsidare naujas langas, nukopinau adresa, atejau i sm, paspaudziau atsakyti, paspaudziau IMG idejau nukopinta adresa ir vsio, nuotrauka cia. Ismok, nes tikrai yra sunku lakstyt is puslapio i puslapi  4u.gif

Ir foto labai mazos, dek po viena  mirksiukas.gif

dekiu uz pastabas tuoi idesiu:)
Atsakyti
zinok stovesiu su pagaliu i nugara isiremus kol ismoksi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Uzeinu su pora klausimu blush2.gif

Kalbejot apie lasiuku fotografija ir minejot, kad reikia blykstes. Ar yra budu issiversti be jos? g.gif

Kitas klausimas... anadien padariau sia nuotrauka:
user posted image
Ai, skauda!

prasom pasakyti, ar ji verta demesio daugiau nei 'seimos albumas'? Ji daryta su tikslu i 'seimos albuma', taciau veliau susimasciau 'o gal ne tik?' g.gif
Atsakyti
Green_tea, man be blykstes lasiukai pamenu nesigavo. Gal galima ka is staliniu lempu bandyt konstruot, na bet cia as ne zinove.
O foto man tamsoka, sviesint reiktu mano nuomone. Man ji i 'seimos albuma' 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo henrika_are: 27 spalio 2010 - 16:41
nu saunuole 4u.gif Tik vat dabar bedele, kad foto labai mazos. Gal apdirbdama labai apkarpai?
Su kokia tvarkai programa, nes matau remeliai uzdeti? Nedek tu remeliu namu darbams, ne juos vertinam. Tik laiko daugiau sugaisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 27 spalio 2010 - 16:44
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 18:43)
nu saunuole  4u.gif  Tik vat dabar bedele, kad foto labai mazos. Gal apdirbdama labai apkarpai?
Su kokia tvarkai programa, nes matau remeliai uzdeti? Nedek tu remeliu namu darbams, ne juos vertinam. Tik laiko daugiau sugaisti.

nuotrauku visiskai nekeiciua smile.gif nesuprantu kodel taip isidejo:(
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 16:45)
nuotrauku visiskai nekeiciua smile.gif nesuprantu kodel taip isidejo:(

Tu uzeik ant pacios nuotraukos ir tada kelk i foruma.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 27, 10:58)

Pirmojoje man noretusi daugiau erdves pries modeli dabar toks jausmas, kad berzas bando ja is kadro isstumt (o ji net kojas pariete, kad tik sutilptu). Ir tas blikas (ar kaip cia ji pavadinti) per vidury kadro ne kaip atrodo. Treciojoje man truksta pedu ir uzpakalio bei 'kur krenta vanduo'. Ketvirtojoje noretusi pilnu koju blush2.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 10 25, 10:19)
Plunksna Kalėdiškai  pirmi mėginimai makro fotografijoje
Mineralas Citrinitas ir portretas jame

Plunksna tai plunksna - o kodel Kalediskai?
Antrojoje truksta fokuso (nei jo, nei portreto nematau)

QUOTE(Maggie @ 2010 10 24, 13:32)
siek tiek rudens.

Pirmoji tikrai grazi - akys uzburia!

QUOTE(Mustachio @ 2010 10 24, 23:45)
Ir ,kad jau tema apie rudenį ,tai kaip jį matau aš  smile.gif

Ziurejau nuotraukas is tos pacios serijos jusu bloge - kai kurios ten esancios man zymiai labiau patiko, nei sios.

Na stai, pakomentavau. Pati paskaiciau ir isigandau - kaip kokia piktoji ragana pasijauciau blush2.gif Bet man paciai tai noretusi, kad mano nuotraukas kas nors taip komentuotu blush2.gif
Atsakyti