Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 11:16)
Mustachio, as vis ruosiuos paklaust - tu jis ar ji? Sprendziant is avataro ir prierso apie barzda - tai iseina Jis  biggrin.gif

laugh.gif
Aš esu Ji flirt.gif

Blin,reik pakeist info biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 27 spalio 2010 - 12:32
Rarity, man labai patinka šviesa... švelnumas nuotraukų thumbup.gif Bet jau plaukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gerai teks dar pasimokinti:))
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 27, 12:53)
kristukass- dabar lyg ir gerai,( dirbtiniam lyg mėlynuoja g.gif ) nespecas aš šitam wb, robobebrasgerą akį turi, ateis pasakys biggrin.gif

Gal apsvietimas kaltas? Na ne pas visus jis vienodas. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 11:34)
gerai teks dar pasimokinti:))

Pasiimk fotiko isntrukcija, ir perziurek pasibandydama dar karta skyreli apie fokusavima mirksiukas.gif Tikrai nera sunku tai ismokt. Bus daug sunkesniu dalyku biggrin.gif
Atsakyti
Lutpede, keistai man su tavo nuotraukomis smile.gif Pirma nepatiko, antrą permečiau akimis - neradau portreto irgi mintyse "išbrokinau" smile.gif Bet va kai turėjau daugiau laiko tai sugryžau prie jų, radau portretą ir dabar jau kad ir kaip į ją žiūrėčiau vis tos akys, veidas strigęs biggrin.gif kai įžvelgiau - patiko smile.gif bet va dėl makro nieko pakomentuoti negaliu, nes per mažai juo domėjausi.

Rarity, nu bet kolegių gražumas wub.gif Karmen ir ši - puikūs modeliukai.
Patiko pirmoji, šviesa graži.
Atsakyti
Ačiū už dėmesį mano "greitukui" 4u.gif
Atsakyti
Merginos del zoominimo nieko nesakot. Gal reikia perfotografuot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 10 27, 14:02)
Merginos del zoominimo nieko nesakot. Gal reikia perfotografuot?  ax.gif

Viskas ten gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 27, 14:17)
Viskas ten gerai 4u.gif

O f ir ISO uzskaitot? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 10 27, 14:18)
O f ir ISO uzskaitot?  flirt.gif

Man tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 27, 09:58)

Ir aš nematau, tai vakar per pietus greituką padarėm su kolege

Labai rudeniškai spalvinga ir gražu, o ypač kolegė super modelis. 4u.gif Puikus greitukas visumoj. smile.gif Daugumoj sutinku, ką Frederika išsakė. Man ir paskutinė nelabai - kojų trūksta, veido išraiška - kažkaip neatsipalaidavusi draugė, ir dangaus per daug. Priešpaskutinėje norėčiau matyti merginą dar iš žemesnio taško - kur lašeliai krenta, tada ir dangaus mažiau liktų. mirksiukas.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 10 27, 10:43)
Po ilgu bandymu ir ieskojimu geriausios vietos ir objekto atlikti 2-ajam ND, geriausiai ir aiskiausiai atiskleide ... taip... Jeigu bus blogai atlikti namu darbai (ko ir tikiuosi), perdarysiu. pioneer.gif

Visi atlikti ND yra gerai, bet WB nelabai. Visur kur bandei, auto gaunasi baltesnis nei custom. Net ir perdarytuose darbuose custom vis tiek šiek tiek mėlynuoja. mirksiukas.gif
p.s. užsienietė mamytė būsi??? biggrin.gif

QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 11:03)

Ir man ND netinka. Neaišku kur norėjai fokusuoti. mirksiukas.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 10 27, 11:29)
laugh.gif
Aš esu Ji  flirt.gif

Blin,reik pakeist info  biggrin.gif

Oi neeee, labai originalus ono. thumbup.gif

QUOTE(airv @ 2010 10 27, 12:01)

Nu kaip su reportažu, Airv? smile.gif Aš jau šiandien pradėjau daryti. tongue.gif Kelsiu tik į Flickr, nes nesigaus man 7 nuotraukos, per daug veiksmo reportaže. biggrin.gif Jau dabar pridariau apie 300 kadrų, nežinau, kaip reiks atrinkti. Man labai daug gerų paveiksliukų gavosi... lotuliukas.gif Galėsit po to kritikuoti sooooooooočiai. thumbup.gif
Atsakyti