Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Po ilgu bandymu ir ieskojimu geriausios vietos ir objekto atlikti 2-ajam ND, geriausiai ir aiskiausiai atiskleide ... taip... Jeigu bus blogai atlikti namu darbai (ko ir tikiuosi), perdarysiu. pioneer.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 27 spalio 2010 - 11:44
kristukasss, man gerai. tRUKSTA gal tik prieraso kur kokia diafragma naudota. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 12:30)
O kas liepe det ant kilimo?  lotuliukas.gif  Metyk ta obuoli virtuvej i kriaukle. Gali kriaukle folija isklot, daugiau bliku bus  mirksiukas.gif

Ant stalo buvo padeta, bet padejejai sakiau, kad piltu is labai aukstai, kad tysketu, tai ir pati iki ausu slapia buvau ir kilimas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 12:45)
kristukasss, man gerai. tRUKSTA gal tik prieraso kur kokia diafragma naudota.  biggrin.gif

Kitu namu darbuose nemaciau surasyta tai ir as nerasiau. tongue.gif blush2.gif O dabar klausimas ar atsiminsiu tiksliai... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 27, 12:58)
macro sudėtinga sritis - mokytis ir mokytis wink.gif

Be abejo sutinku. Man iki rarity LABAI toli šviečia. Tam ir esu čia, kur mokomasi
Mano makro buvo PAČIOS pirmos nuotraukos. Gal ir gerai, kad sukritikavot. Stengsiuosi įvertint kritiką ir taisyti klaidas.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 10 27, 10:49)
  O dabar klausimas ar atsiminsiu tiksliai...  mastau.gif

Nu ka, pati prisiprasei. Neuzskaitysiu kol nepasakysi bent jau kur placiausiai atverta diafragma naudota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 11:52)
Sveikos visos ir as padariau pirmaja uzduoti noreciau ikelti kad pasakytumet kaip ka tasyti:) bet nezinau kaip ikelti:( blush2.gif

Pradžioj jas turi kažkur patalpinti,o jau paskui iš ten čia. Mažiausiai kokybės vagia flickras,dar neblogai per photobucket kelti.
kristukass- dabar lyg ir gerai,( dirbtiniam lyg mėlynuoja g.gif ) nespecas aš šitam wb, robobebrasgerą akį turi, ateis pasakys biggrin.gif
rarity- šviesa graži, o jau kolegės plaukai wub.gif
1 - oje man horizontalaus kadro norėtųsi su daugiau vietos žvolgsniuj, bet šviesa tai liuxsiška.
2. man labai patinka, jei dar užrašas ant knygos būtų mažiau matomas, dabar kažkaip norisi perskaityti ką ji ten skaito, o tai blaško, vagia dėmesį nuo merginos.
3. Graži šviesa, lengva nuotaika, tačiau kažko trūksta, negaliu įvardint ko. Gal kiek pakirpčiau viršaus, kad liktų tik mergina ir vanduo. Tuos lendančius medžių atspisdžius. Likus tik merginai ir vandeniui, manau sustiprėtų nuotaika, tos ramybės ir atsipalaidavimo.
4. Man mažiausiai patinka, gal, kad atrodo, kad jai šalta biggrin.gif , foto koloritas toks melsvas, jei būtų šiltesnis gal kitaip žiūrėtųsi. iR kadravimas gal toks nevisai tikęs, neartodo ji man čia nei atsipalaidavus, nei užsisvajojus.
Taigi iš manęs 3+ ir vienas - biggrin.gif reiškias greitukas vykęs biggrin.gif Visumoj patinka 4u.gif
Atsakyti
user posted image
http://public.fotki....0-10-27-n1.html ikleiau cia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo henrika_are: 27 spalio 2010 - 12:04
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 12:03)

user posted image

Mano akim blogai.
Atsakyti
henrika_are, negerai. Fokuso dvejose foto nesimato. Va tik vidurinej galima fokusa matyt i pirma objekta.Teks mokytis fokusuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 27, 09:58)
  vakar per pietus greituką padarėm su kolege

biggrin.gif Mano mintys per daug garbanotos... dėl greituko čia blush2.gif O nuotraukos labai gražios ,ypač paskutinioji wub.gif ...tik gal dešinė koja visa galėtų matytis rolleyes.gif
Atsakyti
Mustachio, as vis ruosiuos paklaust - tu jis ar ji? Sprendziant is avataro ir prierso apie barzda - tai iseina Jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 12:51)
Nu ka, pati prisiprasei. Neuzskaitysiu kol nepasakysi bent jau kur placiausiai atverta diafragma naudota  biggrin.gif

Ot kokia. bebe.gif lotuliukas.gif Paskutineje nuotraukoje, nes kuo didesne f reiksme, tuo ryskumo zona mazesne. 4u.gif

Zoominimas
24 mm
user posted image

50mm
user posted image

85 mm
user posted image

Atsakyti