Po ilgu bandymu ir ieskojimu geriausios vietos ir objekto atlikti 2-ajam ND, geriausiai ir aiskiausiai atiskleide ... taip... Jeigu bus blogai atlikti namu darbai (ko ir tikiuosi), perdarysiu.
kristukasss, man gerai. tRUKSTA gal tik prieraso kur kokia diafragma naudota.
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 12:30)
O kas liepe det ant kilimo? Metyk ta obuoli virtuvej i kriaukle. Gali kriaukle folija isklot, daugiau bliku bus
Ant stalo buvo padeta, bet padejejai sakiau, kad piltu is labai aukstai, kad tysketu, tai ir pati iki ausu slapia buvau ir kilimas.
Papildyta:
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 12:45)
kristukasss, man gerai. tRUKSTA gal tik prieraso kur kokia diafragma naudota.
Kitu namu darbuose nemaciau surasyta tai ir as nerasiau. O dabar klausimas ar atsiminsiu tiksliai...
QUOTE(rarity @ 2010 10 27, 12:58)
macro sudėtinga sritis - mokytis ir mokytis
Be abejo sutinku. Man iki rarity LABAI toli šviečia. Tam ir esu čia, kur mokomasi
Mano makro buvo PAČIOS pirmos nuotraukos. Gal ir gerai, kad sukritikavot. Stengsiuosi įvertint kritiką ir taisyti klaidas.
QUOTE(kristukass @ 2010 10 27, 10:49)
O dabar klausimas ar atsiminsiu tiksliai...
Nu ka, pati prisiprasei. Neuzskaitysiu kol nepasakysi bent jau kur placiausiai atverta diafragma naudota
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 11:52)
Sveikos visos ir as padariau pirmaja uzduoti noreciau ikelti kad pasakytumet kaip ka tasyti:) bet nezinau kaip ikelti:(
Pradžioj jas turi kažkur patalpinti,o jau paskui iš ten čia. Mažiausiai kokybės vagia flickras,dar neblogai per photobucket kelti.
kristukass- dabar lyg ir gerai,( dirbtiniam lyg mėlynuoja ) nespecas aš šitam wb, robobebrasgerą akį turi, ateis pasakys
rarity- šviesa graži, o jau kolegės plaukai
1 - oje man horizontalaus kadro norėtųsi su daugiau vietos žvolgsniuj, bet šviesa tai liuxsiška.
2. man labai patinka, jei dar užrašas ant knygos būtų mažiau matomas, dabar kažkaip norisi perskaityti ką ji ten skaito, o tai blaško, vagia dėmesį nuo merginos.
3. Graži šviesa, lengva nuotaika, tačiau kažko trūksta, negaliu įvardint ko. Gal kiek pakirpčiau viršaus, kad liktų tik mergina ir vanduo. Tuos lendančius medžių atspisdžius. Likus tik merginai ir vandeniui, manau sustiprėtų nuotaika, tos ramybės ir atsipalaidavimo.
4. Man mažiausiai patinka, gal, kad atrodo, kad jai šalta , foto koloritas toks melsvas, jei būtų šiltesnis gal kitaip žiūrėtųsi. iR kadravimas gal toks nevisai tikęs, neartodo ji man čia nei atsipalaidavus, nei užsisvajojus.
Taigi iš manęs 3+ ir vienas - reiškias greitukas vykęs Visumoj patinka
http://public.fotki....0-10-27-n1.html ikleiau cia
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 12:03)
Mano akim blogai.
henrika_are, negerai. Fokuso dvejose foto nesimato. Va tik vidurinej galima fokusa matyt i pirma objekta.Teks mokytis fokusuot
QUOTE(rarity @ 2010 10 27, 09:58)
vakar per pietus greituką padarėm su kolege
Mano mintys per daug garbanotos... dėl greituko čia O nuotraukos labai gražios ,ypač paskutinioji ...tik gal dešinė koja visa galėtų matytis
Mustachio, as vis ruosiuos paklaust - tu jis ar ji? Sprendziant is avataro ir prierso apie barzda - tai iseina Jis