Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2010 10 24, 13:32)
siek tiek rudens.

po gan ilgos pertraukos, grizus i sia tema, supratau ant kiek pasiilgau fotografavimo, tik nezinau ar visdar moku kazhka he he.

Pirma patiko, antroje kirpimo norisi kitokio - per daug merginos. Kitose veidukas tamsokas 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 24, 20:49)

Ir mano biškis rudens...

Trūksta ko nors, kas patrauktų akį smile.gif Nėra akcento. g.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 10 24, 23:45)
Ir ,kad jau tema apie rudenį ,tai kaip jį matau aš  smile.gif

Patiko 4u.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 10 25, 10:19)
Plunksna Kalėdiškai  [color=yellow]pirmi mėginimai makro fotografijoje
Mineralas Citrinitas ir portretas jame

macro sudėtinga sritis - mokytis ir mokytis wink.gif

QUOTE(Muzika mano siela @ 2010 10 27, 09:57)
ačiū, o kartu tai iššūkis ją fotografuoti, nors man labai patinka paukščiai (reikėtų įkelti nuotraukas, jaučiu būsiu sukritikuota, bet pabandysiu
reikia įsigyti pagaliau veidrodinį fotoaparatą, nors pirma su savuoju reikia mokytis

Paukščio ir augalo spalvos vienodos, žvilgsnis blaškosi po foto. Paukščiukas centre irgi nelabai kaip atrodo.
Būtų gerai ND pamatyti 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 10 27, 10:30)
Tesiu savo namu darbus.

Sveika prisijungusi 4u.gif Gerai man ND. Lašiukus gaudyti nelengva - reikia stovo, blykstės ir kantrybės smile.gif
Kitą kartą padaryk tarpus tarp foto, nes labai ištampė puslapį smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 26, 20:20)
as tai dienos sviesos nematau. ka daryt biggrin.gif o i vakara tokia grazi sviesa buna.. reiks begt is darbo biggrin.gif

Ir aš nematau, tai vakar per pietus greituką padarėm su kolege

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 27, 11:58)
Sveika prisijungusi  4u.gif  Gerai man ND. Lašiukus gaudyti nelengva - reikia stovo, blykstės ir kantrybės smile.gif
Kitą kartą padaryk tarpus tarp foto, nes labai ištampė puslapį smile.gif
Ir aš nematau, tai vakar per pietus greituką padarėm su kolege

Na jau paskutines 2 nuotraukos. wub.gif Jus puosiat sias nuotraukas savo groziu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Irma, nu man tavo paskutinioji wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Henrika-are, sm prie dazniausiai uzduodamu klausimu tam skyrelyje yra zingsnis po zingsnio parodyta kaip ikelt.
kristukasss,nepakomentuosiu dienos sviesoj, nes prie laptopo sedziu, o jis gryba pjauna man. Nors atrodo lyg ir gerai. O lasiukams - reik blykstes ir stovo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 27 spalio 2010 - 11:16
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 12:15)
Irma, nu man tavo paskutinioji  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Henrika-are, sm prie dazniausiai uzduodamu klausimu tam skyrelyje yra zingsnis po zingsnio parodyta kaip ikelt.
kristukasss,nepakomentuosiu dienos sviesoj, nes prie laptopo sedziu, o jis gryba pjauna man. Nors atrodo lyg ir gerai. O lasiukams - reik blykstes ir stovo  mirksiukas.gif

Tikrai?! doh.gif O sitiek vandens ant kilimo sulaisciau bandydama kazka grazaus "pagaut" biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 10 27, 10:23)
Tikrai?!  doh.gif  O sitiek vandens ant kilimo sulaisciau bandydama kazka grazaus "pagaut"  biggrin.gif

O kas liepe det ant kilimo? lotuliukas.gif Metyk ta obuoli virtuvej i kriaukle. Gali kriaukle folija isklot, daugiau bliku bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 27 spalio 2010 - 11:31
kazkas mna cia nesigauna:( blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo henrika_are: 27 spalio 2010 - 11:35
Viskas butu gerai su ta nuoroda,tik turetu baigtis jpg.Ir paziurek dydi.Nes norejau tau padet o idejo milziniskas nuotraukas ir baisiai foruma istampe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 27 spalio 2010 - 11:37
henrika_are, kai parasai zinute - nespausk iskart atsakyti, o vietoj to paspausk 'perziureti zinute' ir matysi ar isikelia mirksiukas.gif nereiks cia spamint biggrin.gif
einu pazuret kur tas skyrelis apie foto ikelima
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo henrika_are: 27 spalio 2010 - 11:42
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 12:36)

Pabandyk istrint mano ideta ir per naujo idek pati ne tokias dideles,nes nieko nesimato dabar.
Atsakyti
Nu mergos pavaret biggrin.gif Greiciau prirasom puslapi sita.
Naujokems prasymas - kai spaudziat cituoti - nebekelkit cia tu paciu foto.
O va CIA kai ikelt foto
Atsakyti