Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 01, 23:55)
eme ir isejo.. paskui kitus vyrus daba laksto. o del ko taip atsitinka, tai as nezinau smile.gif

Kačių giminėjė tokių dalykų nebūna. Jei nepareina. tai vadinasi kažkas atsitiko. Katės ne žmonės- savo vaikų nemėto.
Atsakyti

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 01, 22:19)
pagalvok.. nes kaciukai Alytaus rajone wink.gif visai salia.. siaip jau pradeda lakt, bet kol kas tik vienas juodas bando smile.gif

būtinai pagalvosim, nes čia rimtai reikia apspręsti... nes pasiimi visam laikui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu panos jau tikrai verčiat mane išknisti savo senas foto juostas "Zenitines"...gal tikrai vertėtų peržiūrėt bigsmile.gif na kiek pamenu, tai su tuo senuoju aparatu geresnių fotografijų pridarydau, nei su dabartiniu tobulesniu savo Nicon'u...kažkaip tada mane stūmė domėtis fotografija, nes jokių Auto ten nebūdavo. Pamenu kaip peršalusiom rankom reguliavau Zenitą traukinių stoties naktiniam vaizdui ir taikiausi kuo stabiliau jį padėti ant turėklo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 11 01, 22:20)
Kačių giminėjė tokių dalykų nebūna. Jei nepareina. tai vadinasi kažkas  atsitiko. Katės ne žmonės- savo vaikų nemėto.

nu as nezinau kas ten atsitiko.. ji tiesiog pas juos neina ir tiek.. o aplink tai vaiksto..
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 11 01, 22:22)
būtinai pagalvosim, nes čia rimtai reikia apspręsti... nes pasiimi visam laikui 4u.gif  4u.gif

tai jo jo, nespaudziu smile.gif tuo labiau, kad ir katinukai ne kokie veisliniai.. paprasti katinukai.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 01, 22:27)

tai jo jo, nespaudziu smile.gif tuo labiau, kad ir katinukai ne kokie veisliniai.. paprasti katinukai.

mūsų Kitė irgi dvarniukė buvo.. nu pagalvosim - jei kas, pranešim 4u.gif Labai linkiu, kad kuo greičiau surastų šiltus namučius 4u.gif
Atsakyti
Mano tobulėjimai biggrin.gif Į temos pabaigą spėjau ...

2007 Liepa
user posted image

2010 Rugpjūtis
user posted image
... iš tos pačios serijos
user posted image

Atsiprašau už koliažines foto,vasarą baisiau ant jų pasinešus buvau...eksperimentavau biggrin.gif ...Originalios išoriniam diske ,tingiu pasijunginėt ....
Atsakyti
Žiūrėdama į brumbrumai kačiukus sugalvojau dar vieną žaidimą - temą.
Taip jie man priminė tuos kačiukus iš pasakos - "Katės rūmai"
Tema - Pasaka.
kiekviena parašom savo mylimos pasakos pavadinimą, tik pavadinimą( jei noras yra įgyvendinam ir fotografijoje- taip gal būtų dar įdomiau, būtų galima palyginti skirtingų žmonių matymus), tada burtų keliu jas išsidalinam - kiekvienai po skirtingą gautųsi. Gavusioji pasakos pavadinimą, improvizuoja, sukuria pasaką kokiom nori priemonėm, tai gali būti konkretus vaizdas, konkretus atkartojimas, su žmonių, daiktų , kitų priemonių pagalba. Tai gali būti ir kažkas visai nekonkretaus pvz. išreikšta spava, nuotaika, judesiu.
Ką manot?
Mano pasaka - Princesė ant žirnio:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 lapkričio 2010 - 22:40
QUOTE(frederica @ 2010 11 01, 22:36)
Mano pasaka - Princesė ant žirnio:)

sita man tavo foto jauciu graziausia is visu tavo foto.. as i ja galeciau ziuret ir ziuret... nu super super super smile.gif

o del pasakos as pagalvosiu.. dabar nieks galvon neateina biggrin.gif labai faina mintis wink.gif
Atsakyti
Jugniuso iį žaidimą... tik kad pavyktų doh.gif doh.gif Labai nepasitikiu savo jėgomis...

Mano pasaka "Eglė- žalčių karalienė"

Frederica- nuostabi nuotrauka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 01 lapkričio 2010 - 22:42
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 01, 23:38)
sita man tavo foto jauciu graziausia is visu tavo foto.. as i ja galeciau ziuret ir ziuret... nu super super super smile.gif

o del pasakos as pagalvosiu.. dabar nieks galvon neateina biggrin.gif labai faina mintis wink.gif

Tai Tu turi sugalvoti pavadinimą, ir tarkim jį atiduoti man. Aš gavusi pavadinimą - darau foto , taip kaip įsivaizduoju.
Aišku įdealu būtų , kad ir Tu tą pasaką įgyvendini. O tada jau lyginam.
Galvoju visai smagu būtų.
Žinoma, tai gali būti ne tik pasaka, pvz. daina...ar dar ką galim sugalvoti.

Tai norinčios dalyvauti rašykit pavadinimus, o aš jau burtais padalinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 lapkričio 2010 - 22:45
QUOTE(frederica @ 2010 11 01, 22:42)
Tai Tu turi sugalvoti pavadinimą, ir tarkim jį atiduoti man. Aš gavusi pavadinimą - darau foto , taip kaip įsivaizduoju.

Tik reikia gal burtų keliu išdalinti pavadinimus? Ar leidžiam pasirinkti iš sąrašo? g.gif

arba galima tiesiog dėti temą "Pasaka".. tik jau čia būtų paprasčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 01 lapkričio 2010 - 22:45
tai gal burtu keliu padalinam pasakas? ir tada slapta darom biggrin.gif
Atsakyti