Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba vakara 4u.gif

Sugrįžtu pas jus blush2.gif prisistačiau ir dingau, nes dingo noras fotografijai...man taip būna, kartais ilgiau, kartais trumpiau, bet žinau viena - kai noro nėr, neverta kažką ir daryt, nes sh...gaunas doh.gif
Paskaitinėjau forumą, pažiūrėjau foto, ną kai kurių narių tobulėjimo variantai nerealūs thumbup.gif super tiesiog thumbup.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 01, 21:35)
Labiau pagalbos prašymas nei foto parodymas smile.gif Šeši maži katinukai labai ieško namų..

O jeciau kokie....vargšiukai unsure.gif esu vieną kačiuką išauginus ant pienuko šildyto, suduodamo švirkštu, nes buvo silpnesnis už kitus, žinau, ką tai reiškia. Kitas mano katinukas būtinai bus va toks, vargšiukas arba iš prieglaudos.

O kas nutiko jų mamytei? g.gif
Atsakyti
atleiskit, kad su tais kaciukais sugraudenau.. nenorejau smile.gif nors man ir paciai graudu. nes jie tokie vienisi, nors ir priziuri mano teta... bet jie pamate zmogu taip nori prie jo but.. lipa kojom i virsu, arba sedi ant bato.. ir valgyt nuolat nori.. na, aisku, kol mazuciai jie faini, mieli.. bet reikia kad ir uzaugusius kas myletu..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 01, 21:35)
Labiau pagalbos prašymas nei foto parodymas smile.gif

Pilkis nors lakt nemoka, užtai kojomis kaip medžiais lipa puikiai ax.gif fainuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 01, 21:53)
O kas nutiko jų mamytei? g.gif

eme ir isejo.. paskui kitus vyrus daba laksto. o del ko taip atsitinka, tai as nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 01, 21:40)
Susigraudinau tuos katukus pamačiusi.... jei mano mažoji nebūtų dar tokia maža, tai tą ryžuką priglaustume....

O kodėl taip sakai? g.gif

Mes įsigijom šuniuką, kai mano dukrytei buvo 8 mėn., tai, manau buvo pats laikas, nes žinojau, kad susitvarkysiu (turint omenyje, kad namie tuo metu gyveno ir katė)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 01 lapkričio 2010 - 21:59
pabaikit sita tema, o nauja tema CIA
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 01, 22:58)

Mes įsigijom šuniuką, kai mano dukrytei buvo 8 mėn., tai, manau buvo pats laikas, nes žinojau, kad susitvarkysiu (turint omenyje, kad namie tuo metu gyveno ir katė)...

Aš ir laukiu kol mažė paaugs, nes man tai gaila gyvūnų, kai tie mažiai juos tąso.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 01, 22:04)
Aš ir laukiu kol mažė paaugs, nes man tai gaila gyvūnų, kai tie mažiai juos tąso.

Dėl to tai pritariu, nes mano katė nuo dukrytės kenčia tikrai. Tik kai jau visai užknisa tas tąsymas, kanda arba brėžia nagais, tada vaikas puola į ašaras. Ir dar šuo jaunas pas mus, žaismingas, tai kviečia katę žaisti savais metodais, o ją tas nervina doh.gif žodžiu, vargšė mūsų katė doh.gif

Kas liečia kačių temą, tai kadaise fotkindama savo ryžą katiną (amžiną jam atilsį), su zenitu ir macro žiedais, laimėjau jaunųjų fotografų konkursą blush2.gif gal kada nuskanuosiu ir parodysiu jums tas foto, būtų įdomu išgirsti komentarus. Beje, mano baigiamasis 12 klasės darbas irgi su katėmis bei fotografija susijęs, ale ten tai šūdas...,betnt jau man dabar taip atrodo rolleyes.gif

Brumbrumai, būna tokių nemotiniškų kačių...žiauru ir liūdna, linkiu, kad mažučiai rastų gerus, šiltus ir laimingus namus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 01 lapkričio 2010 - 22:15
Maniske tai kates netaso, nes zino galimas pasekmes. hihihi.gif cool.gif O ana jos per metra ir neprisileidzia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 01, 22:12)
Kas liečia kačių temą, tai kadaise fotkindama savo ryžą katiną (amžiną jam atilsį), su zenitu ir macro žiedais, laimėjau jaunųjų fotografų konkursą  blush2.gif gal kada nuskanuosiu ir parodysdiu jums tas foto, būtų įdomun išgirsti komentarus. Beje, mano baigiamasis 12 klasės darbas irgi su katėmis bei fotografija susijęs, ale ten tai šūdas...,betnt jau man dabar taip atrodo rolleyes.gif

parodyk kada, idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 01, 21:58)

Mes turime namie šuniuką... tai Elzė gana gražiai su juo elgiasi, bet mažą kačiuką, kurį dar reikia maitinti kas kelias valandas, nedrįstu pasiimti, nors jau ir vyras į tą ryžiuką žiūri... ir taip dar gal laikas neatėjo, nes mes prieš kelis mėnesius privalėjom dėl rimtos ligos užmigdyti savo katę... verysad.gif verysad.gif verkėm abu su vyru... tiesą sakant, pirmą kartą mačiau savo vyrą verkiantį verysad.gif verysad.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 01, 22:04)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš tikrai žinau, kad ateityje mes ir turėsim kačiuką wub.gif

gotte, labai lauksiu foto- įdomu būtų pažiūrėti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 01 lapkričio 2010 - 22:16
QUOTE(paprasta @ 2010 11 01, 22:15)
Mes turime namie šuniuką... tai Elzė gana gražiai su juo elgiasi, bet mažą kačiuką, kurį dar reikia maitinti kas kelias valandas, nedrįstu pasiimti, nors jau ir vyras į tą ryžiuką žiūri...

pagalvok.. nes kaciukai Alytaus rajone wink.gif visai salia.. siaip jau pradeda lakt, bet kol kas tik vienas juodas bando smile.gif
Atsakyti