Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Astyte, Frederica, ačiū už nuomonę. Aga, trečia be cinkelio.Sutinku.Pirma ir antra praktiškai vienodos, tik čia fokusuota skirtingai, pirmoj į įsišokėlį laugh.gif rolleyes.gif dėl pirmos truputį abejoju dėl fono, man kažkaip gal per daug sulietas?
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2010 11 01, 20:57)
Astyte, Frederica, ačiū už nuomonę. Aga, trečia be cinkelio.Sutinku.Pirma ir antra praktiškai vienodos, tik čia fokusuota skirtingai, pirmoj į įsišokėlį laugh.gif  rolleyes.gif dėl pirmos truputį abejoju dėl fono, man kažkaip gal per daug sulietas?

man tai gražu, ne per daug sulietas, dar įmanoma įžiūrėt kas ten toliau.. o tas kotelis taip palaipsniui nuveda į tą išliejimą, tai nekabo ore kaip iš niekur atsiradęs.. nu žodžiu man patinka rolleyes.gif spalvos fone wub.gif
Atsakyti
Man ir pirmoji labiausiai patiko 4u.gif ir fonas netrukdo 4u.gif
Atsakyti
tuoj tema baigsis biggrin.gif o as dar tik pries savaite sukuriau ja biggrin.gif
Atsakyti
Frederica, man tinka 13 diena:)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 01, 21:19)
tuoj tema baigsis biggrin.gif o as dar tik pries savaite sukuriau ja biggrin.gif

reikia atgaivint nuotraukų "temas" tai dar greičiau puslapiai pilnės rolleyes.gif
Atsakyti
Niūūūs ir tempai pas jus bigsmile.gif Aš čia savaitgalį su šeima praleidau, reikėjo gi kažkaip atsigriebti.
Visų pirma Frederika, kas bebūtų, meeto negaliu praleisti, taigi 13 d. susitiksim. mirksiukas.gif
Antra, nors ir pavėluotai, dalyvauju žaidime, net su keliais palyginimais. biggrin.gif Kažkaip negaliu išsirinkti.
2009 metų lapkritis
user posted image
2010 metų spalis
user posted image
2010 metų sausis
user posted image
2010 metų spalis
user posted image
Atsakyti
Labiau pagalbos prašymas nei foto parodymas smile.gif Šeši maži katinukai labai ieško namų.. Juos mama paliko visai mažiukus, jie nemoka dar lakti.. Jie tiesiog labai nori šilumos ir kiekvieną atėjusį laiko mama.. Jei kas norėtų, prašau rašykit..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
prieš porą metų mūsų kieme
user posted image
šį savaitgalį mūsų kieme
user posted image

Labai ačiū, Frederika, už idėja, nes tikrai yra ką palyginti.
Ir visoms merginoms po didelį didelį balioną, nes jūs šaunuolės, visos tobulėjat. Aišku vienos daugiau, kitos mažiau, bet tai reiškia, kad ši tema yra superinė - rezultatas pasiekiamas su nemokamais kursais. lotuliukas.gif
Visų jau nebeįstengsiu pakomentuoti, išskirčiau Frederiką, Akasha, Bizytę, Paprastą, Antajo...ir nepamenu kieno ten kačiukai buvo. thumbup.gif
Bet labiausiai, tai noriu jums visoms padėkoti, kad padedate tobulėti. AČIŪ. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Susigraudinau tuos katukus pamačiusi.... jei mano mažoji nebūtų dar tokia maža, tai tą ryžuką priglaustume....
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 11 01, 19:01)
Kai pirma kart fotografavau naktini miesta pasiemiau sulankstoma turistine kedute ant tos kedutes pasidejau knyga, kad kietas, lygus oagrindas butu, i vaikiska kojine prisipyliau kruopu, kad galeciau keist fotografavimo kampa, naudojau atidejimo laikmaty, nes pultelio irgi neturiu, ir visai kokybisku nuotraukeliu gavosi. Pabandyt galima ir su tokia "technika" smile.gif

Ačiū už ats. 4u.gif

Dėl kačiukų, įmesk į facebooką, greičiau atsiras norinčių priglausti... *****, ir man graudu pasidarė sad.gif

Ir dar: turiu paranojinę baimę- kad vieną dieną ateis vagys į namus ir išneš kompą ir išorinį diską iš namų. Ten VISOS mano gyvenimo foto, visa filmuota medžiaga kaip gimdžiau savo vaikus, kaip jie žengė žingsnius tiek į pasaulį tiek vienas pas kitą ir t.t.
Klausimas: kur saugote, archyvuojate savo nuotraukas? Sudėt į kompaktus virš šimto GB- be šansų, o dar žinia, tų GB fotkinant tik daugėja... Išorinį hardą gali vagys paimt kartu su kompu, tad kur laikyt, kad nedingtų visa tai? Ar Jums n;ra siaubas vien nuo mintiesč kad viso gyvenimo nuotraukas gali iš Jūsų kažkas imt ir paimt...?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 01, 21:48)
Ar Jums n;ra siaubas vien nuo mintiesč kad viso gyvenimo nuotraukas gali iš Jūsų kažkas imt ir paimt...?

sudėjau į išorinį diską, bet bent kelis kartus į metus darau visą krūvą nuotraukų ant popieriaus... jei dings iš kompiuterinių laikmenų, tai liks albumuose 4u.gif
Atsakyti