Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Registruojuosi ir as naujoje temeleje.... 4u.gif

Na paskaiciau atsiliepimus apie snap ir is vienos puses dziaugiuosi, kad nejau ir nieko nepraradau... tik gaila, kad su jumis nesusitikau... 4u.gif
ir tema ne is mano megiamu... galbut kitais metais kasnors geresnio bus... ax.gif

QUOTE(rarity @ 2010 10 24, 10:16)
Ačiū už naują temą  4u.gif

Prašom gėlyčių smile.gif

Pasakokit apie Snap'ą smile.gif

Na tu kaip visada su graziom gelytem
4u.gif
QUOTE(Maggie @ 2010 10 24, 14:32)
siek tiek rudens.

po gan ilgos pertraukos, grizus i sia tema, supratau ant kiek pasiilgau fotografavimo, tik nezinau ar visdar moku kazhka he he.

O man kaip tik pirmoji patiko.... gal kiek striuke erzina ir nuo jos pasipute peciai, bet tie lapukai priekyje ir tas perexponavimas man patinka... antroji irgi visai nieko, bet velgi ta striuke erzina, nes nu tada mergina kaip meskute atrodo....

QUOTE(Mustachio @ 2010 10 25, 00:45)
Ačiū  4u.gif fotografavau aparatą padėjus ant stalo,todėl taip  smile.gif Buvo šalta,pirštai sustingę  biggrin.gif Ir tikrai dabar kai pažiūriu,galva visai neakcentuota.. matyt po foto padarymo reik duot laiko,kad kitom akim ją pamatyt  smile.gif 

Ir ,kad jau tema apie rudenį ,tai kaip jį matau aš  smile.gif

Visai idomiai, bet negaliu sakyti, kad patinka... bet cia jau mano beda, nes man toks stiliukas per sunkus...

QUOTE(Lutpede @ 2010 10 25, 11:19)

Kaip makro fotografijai, tai pirmoje truksta akcento, o tas fone pamarginimas siuo atveju ismusa is veziu... reiktu arba kazkokio akcento arba jau is dar arciau labiau abstraktu vaizdeli...
antra visai neidomi... nu nieko as ten neizvelgiu... skaidrius daiktus nera sunku fokusuoti ir vgeriausiai tai daryti rankomis.... o del apsvietiimo, tai reiktu tikrai dar pazaisti... cia panasiai kaip ir stikla fotkinant... Pabandyk pasiieskoti informacijos ir paskaitineti..
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2010 10 26, 19:42)

Sveika prisijungus smile.gif tai jau dek dek tuos namu darbus smile.gif
Atsakyti
Deti tiesiai i "tiesiogini eteri"? biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 10 26, 20:54)
Deti tiesiai i "tiesiogini eteri"?  biggrin.gif  cool.gif

Tiesiai į tiesioginį biggrin.gif
Atsakyti
as tai dienos sviesos nematau. ka daryt biggrin.gif o i vakara tokia grazi sviesa buna.. reiks begt is darbo biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka keliu tada. blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 10 26, 21:49)
Nu ka keliu tada.  blush2.gif

gincyciausi.. as noreciau, kad sufokusuotos geles butu ne tik centre.. nes sito ND esme ir yra, kad moket fokusuot ne tik centre esancius daiktus..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 26, 21:57)
gincyciausi.. as noreciau, kad sufokusuotos geles butu ne tik centre.. nes sito ND esme ir yra, kad moket fokusuot ne tik centre esancius daiktus..

naaa, niekur taip neparasyta, as uzskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 25, 00:45)

Ir ,kad jau tema apie rudenį ,tai kaip jį matau aš  smile.gif

Nugi patinka man, net labai 4u.gif

kristukass, man tinka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 10 24, 14:32)
siek tiek rudens.

po gan ilgos pertraukos, grizus i sia tema, supratau ant kiek pasiilgau fotografavimo, tik nezinau ar visdar moku kazhka he he.

user posted image

Man šita liux( būč tą striukę nurengus biggrin.gif ), bet visa kita man gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 26, 21:57)

Nelabai suprantu Jus. 4u.gif Ziurinejau pavyzdukus kitu mokiniu, tai lyg taisyklingai uzduoti atlikau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 10 26, 22:31)
Nelabai suprantu Jus.  4u.gif  Ziurinejau pavyzdukus kitu mokiniu, tai lyg taisyklingai uzduoti atlikau.  blush2.gif

Fokusas ten kur reikia mirksiukas.gif Bet Tu vaikščiojai apie tas gėlytes ir nusistačiusi centrinį fokusavimo tašką pasieškodavai tos gėlytės kurios Tau reikia biggrin.gif . Brumbrumai, norėjo pasakyti, kad reiktų mokėti tą padaryti, nekeičiant koordinačių, keičiant fokusavimo tašką, arba perfokusuojant.
Iš esmės, tai jos pastaba logiška.
O, bet, tačiau - ND taip nenurodyta, todėl ir užskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
Sekantis namu darbas Balto daigto fotografavimas dirbtiniame apsvietime. blush2.gif Nesu tikra ar pavadinima uzduoties teisingai parasiau. blush2.gif
Auto
user posted image
Dayliht
user posted image
Custom
user posted image

Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 10 26, 22:46)
Fokusas ten kur reikia mirksiukas.gif  Bet Tu vaikščiojai apie tas gėlytes ir nusistačiusi centrinį fokusavimo tašką pasieškodavai tos gėlytės kurios  Tau reikia biggrin.gif . Brumbrumai, norėjo pasakyti, kad reiktų mokėti tą padaryti, nekeičiant koordinačių, keičiant fokusavimo tašką, arba perfokusuojant.
Iš esmės, tai jos pastaba logiška.
O, bet, tačiau - ND taip nenurodyta, todėl ir užskaičiau biggrin.gif

blink.gif Nea. Nevaiksciojau. Atsitupus fotkinau is vienos vietos. unsure.gif Juk paziurekite tolumoje fonas tas pats televizoriaus siluetas matosi. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 26 spalio 2010 - 21:50
QUOTE(kristukass @ 2010 10 26, 22:48)
Sekantis namu darbas Balto daigto fotografavimas dirbtiniame apsvietime.  blush2.gif Nesu tikra ar pavadinima uzduoties teisingai parasiau. blush2.gif
Papildyta:

blink.gif  Nea. Nevaiksciojau. Atsitupus fotkinau is vienos vietos.  unsure.gif Juk paziurekite tolumoje fonas tas pats televizoriaus siluetas matosi.  blush2.gif

Na tuomet fotikas vaikščiojo, ( vaikščiojai - įvardinau, kad judėjai, suprantu, kad nebuvo metrinių žingsnių) pajudėdavai tiek, kad surastum reikalingą gėlę, centriniame fokuso taške. Gėlės visose nuotraukose skirtingose vietose, o fokuso taškas visose foto centre. Ar aiškiau parašiau g.gif
Baltas daiktas dirbtiniam apšvietime turėtų būti baltas, pas Tave geltonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 26 spalio 2010 - 22:08