Na paskaiciau atsiliepimus apie snap ir is vienos puses dziaugiuosi, kad nejau ir nieko nepraradau... tik gaila, kad su jumis nesusitikau...
ir tema ne is mano megiamu... galbut kitais metais kasnors geresnio bus...
QUOTE(rarity @ 2010 10 24, 10:16)
Na tu kaip visada su graziom gelytem
QUOTE(Maggie @ 2010 10 24, 14:32)
siek tiek rudens.
po gan ilgos pertraukos, grizus i sia tema, supratau ant kiek pasiilgau fotografavimo, tik nezinau ar visdar moku kazhka he he.
po gan ilgos pertraukos, grizus i sia tema, supratau ant kiek pasiilgau fotografavimo, tik nezinau ar visdar moku kazhka he he.
O man kaip tik pirmoji patiko.... gal kiek striuke erzina ir nuo jos pasipute peciai, bet tie lapukai priekyje ir tas perexponavimas man patinka... antroji irgi visai nieko, bet velgi ta striuke erzina, nes nu tada mergina kaip meskute atrodo....
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 25, 00:45)
Ačiū fotografavau aparatą padėjus ant stalo,todėl taip Buvo šalta,pirštai sustingę Ir tikrai dabar kai pažiūriu,galva visai neakcentuota.. matyt po foto padarymo reik duot laiko,kad kitom akim ją pamatyt
Ir ,kad jau tema apie rudenį ,tai kaip jį matau aš
Ir ,kad jau tema apie rudenį ,tai kaip jį matau aš
Visai idomiai, bet negaliu sakyti, kad patinka... bet cia jau mano beda, nes man toks stiliukas per sunkus...
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 25, 11:19)
Kaip makro fotografijai, tai pirmoje truksta akcento, o tas fone pamarginimas siuo atveju ismusa is veziu... reiktu arba kazkokio akcento arba jau is dar arciau labiau abstraktu vaizdeli...
antra visai neidomi... nu nieko as ten neizvelgiu... skaidrius daiktus nera sunku fokusuoti ir vgeriausiai tai daryti rankomis.... o del apsvietiimo, tai reiktu tikrai dar pazaisti... cia panasiai kaip ir stikla fotkinant... Pabandyk pasiieskoti informacijos ir paskaitineti..
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2010 10 26, 19:42)
Sveika prisijungus tai jau dek dek tuos namu darbus