Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 21:43)
o kodel negali? smile.gif

Tai kad nesu sarase:)
Atsakyti
merginos kaip su tuo wb daryti naturiam apsvietime tai dienos sviesoje? o dirbtinis su apsvietimu kiek suprantu lempom ir t.t? ar cia as visai pievas nusnekejau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 29, 22:47)
Tai kad nesu sarase:)

Jei tik tinka, mielai prašom mirksiukas.gif
Mergaitės man 13 niekaip verysad.gif
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 29, 22:49)
merginos kaip su tuo wb daryti naturiam apsvietime tai dienos sviesoje? o dirbtinis su apsvietimu kiek suprantu lempom ir t.t? ar cia as visai pievas nusnekejau blush2.gif  lotuliukas.gif

Taip, bet kur , kur yra elektra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 29 spalio 2010 - 22:07
[quote=Alexso,2010 10 29, 21:32]
Tinka, bet žinok, čia mes mokomės be blico "meną laužti". biggrin.gif

supratau .. pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 14:21)
Kviečiu visas pas save, Į Ukmergę, tinka biggrin.gif

Mano uošvija Ukmergėj gyvena smile.gif
Vakar ir aš nuėjau pažiūrėt jūsų nuotraukų,tai ... ohmy.gif netekau žado .... Pasakiškai gražu wub.gif
Atsakyti
Susitikima organizuojat... user posted image Kaip noreciau... Pavydu net... user posted image

Dar fredericai turiu klausimeli... 4u.gif Kiek laiko Jus jau mokotes fotografavimo? Nuo kada pradejote?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 21:17)
Tai darau sąrašą :
biggrin.gif
Alexo
brumbrumai
airv
Tai gal kitą šeštadienį, laprikčio 6d.
Tinka?
Siūlau kokią temą pamąstyt, kiek namie pabūsim, jei oras leis į mišką išeisim( jis pas mane kieme biggrin.gif ) ką manot?

As irgi labai labai noriu, jei tik iseis su transportu kazka susiorganizuoti blush2.gif Gal kas is vilniaus vaziuos ir prigriebti galetu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 30 spalio 2010 - 00:27
QUOTE(Akasha @ 2010 10 30, 00:26)
As irgi labai labai noriu, jei tik iseis su transportu kazka susiorganizuoti blush2.gif  Gal kas is vilniaus vaziuos ir prigriebti galetu....

mielai paimsiu jei galėsiu kitą šeštadienį, nes dar perkračiau savo galvelę, ir gal gal pavyktų ir man sudalyvauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 19:17)
Tai darau sąrašą :
biggrin.gif
Alexo
brumbrumai
airv
Tai gal kitą šeštadienį, laprikčio 6d.
Tinka?
Siūlau kokią temą pamąstyt, kiek namie pabūsim, jei oras leis į mišką išeisim( jis pas mane kieme  ) ką manot?

Super drinks_cheers.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 29, 19:46)
*Ir aš va bandžiau...
Girkit (nors nesitikiu), kritikuokit. Čia į šeimos albumą. Bet man mažai šviesos mano namuos.
Ne, nu taip tai nesijaučiu, bent puse dienos tai tikrai, kol saulė šviečia į tą pusę. Bet tai ir su ta saule reik mokėt susitart 

**Tu nešauk taip garsiai, gal gi specai nepastebės mūsų tokių

*Visai gerai, ir šviesos pakanka, gali dar išlaikymą pailgint, bus dar šviesiau. 4u.gif

**Ką čia nešauksi, tiesiog verkt noris - matau kitų nuotraukas, net nereikia kad kas ką parašytų.

QUOTE(Alabama @ 2010 10 29, 20:12)
*As ir vel uz borto 

**Pas mane daug tamsiau.Idedu ne kritikai, nes nuotrauka labai bele kas, siaip tamsuma ir triuksmus parodyt.

*Visai ne blink.gif

**Tas pats pas mane, bandau saviškius į šviesesnę vietelę privilioti visokiom gudrybėm. O blogiausia, kad mažąją priviliojus, kai tik pakeliu fotoaparatą, ji šast ir nusisuka. doh.gif O kai reikia iš toliau nufotografuoti, tai jau norisi į sieną sulysti, nes nelabai vaikai telpa į kadrą. lotuliukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 10 29, 20:47)
Tai kad nesu sarase

Tai pati įsirašyk -
pvz.
Tai darau sąrašą :
aš (Frederika)biggrin.gif
Alexo
brumbrumai
airv
Alabama
Paprasta (skaičiuos kilometrus, gal suskaičiuos iki Ukmergės?)
Bizyte (manau "perkratys" galvelę, kad gali 6 d.)
Akasha (su Bizyte)
Ar gerai??? lotuliukas.gif
p.s. tikiuosi nieko neįžeidžiau unsure.gif

QUOTE(henrika_are @ 2010 10 29, 21:08)

supratau ..

Nelengva bus mirksiukas.gif Bet verta, nuotraukos pasidaro daug patrauklesnės smile.gif
QUOTE(bizyte @ 2010 10 30, 06:34)
mielai paimsiu jei galėsiu kitą  šeštadienį, nes dar perkračiau savo galvelę, ir gal gal pavyktų ir man sudalyvauti

Pagal mano situaciją, tai man iš vis nesigautų, bet aš ką nors sugalvosiu. cool.gif Užtenka gi visą savo gyvenimą (24 val.per parą, 7 dienas) skirti vien tik šeimai. tongue.gif
Frederika, dabar belieka sutarti dėl tau tinkamo laiko. Geriau būtų man iš anksto suplanuoti, kas kur kaip. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, aš bandysiu būtinai atvykti, nes labai noriu mirksiukas.gif gal mažu yra kas man pakeliui g.gif
Atsakyti
Tai palaukit, kur čia susitikimas? Kokiam mieste? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 18:54)
o kodel tu su rankiniu fokusavimu fotkini? nu man atrodo, kad pradziai geriausia auto.. nereik per daug galvot. nukreipi taska, sufokusuoji, perkadruoji fotika ir viskas kriukis. o su tuo rankiniu tai sukini ta zieda ir per maza skylute nelabai matosi, ar tikrai gerai pataikei..

ar cia as tokia netikus biggrin.gif

nezinau kaip pasakyti, bet su auto kaip fotkinu, tai is viso niekas nesigauna. tada sufokusuotas buna didelis vaizdas. As nezinau, gal parametrai kokie yra netinkami nustatyti, as ta fotika tyrineju vos gera savaite, iki tol MB su juo zaisdavo, bet taip nureguliaves buvo, kad visos foto budavo melynos. tai va. esu kaime dabar, bandysiu pasizaisti kazkiek, kol mazylis miegos.
Atsakyti