QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 19:17)
Tai darau sąrašą :
aš
Alexo
brumbrumai
airv
Tai gal kitą šeštadienį, laprikčio 6d.
Tinka?
Siūlau kokią temą pamąstyt, kiek namie pabūsim, jei oras leis į mišką išeisim( jis pas mane kieme ) ką manot?
Super
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 29, 19:46)
*Ir aš va bandžiau...
Girkit (nors nesitikiu), kritikuokit. Čia į šeimos albumą. Bet man mažai šviesos mano namuos.
Ne, nu taip tai nesijaučiu, bent puse dienos tai tikrai, kol saulė šviečia į tą pusę. Bet tai ir su ta saule reik mokėt susitart
**Tu nešauk taip garsiai, gal gi specai nepastebės mūsų tokių
*Visai gerai, ir šviesos pakanka, gali dar išlaikymą pailgint, bus dar šviesiau.
**Ką čia nešauksi, tiesiog verkt noris - matau kitų nuotraukas, net nereikia kad kas ką parašytų.
QUOTE(Alabama @ 2010 10 29, 20:12)
*As ir vel uz borto
**Pas mane daug tamsiau.Idedu ne kritikai, nes nuotrauka labai bele kas, siaip tamsuma ir triuksmus parodyt.
*Visai ne
**Tas pats pas mane, bandau saviškius į šviesesnę vietelę privilioti visokiom gudrybėm. O blogiausia, kad mažąją priviliojus, kai tik pakeliu fotoaparatą, ji šast ir nusisuka.

O kai reikia iš toliau nufotografuoti, tai jau norisi į sieną sulysti, nes nelabai vaikai telpa į kadrą.
QUOTE(Alabama @ 2010 10 29, 20:47)
Tai pati įsirašyk -
pvz.
Tai darau sąrašą :
aš (Frederika)
Alexo
brumbrumai
airv
Alabama
Paprasta (skaičiuos kilometrus, gal suskaičiuos iki Ukmergės?)
Bizyte (manau "perkratys" galvelę, kad gali 6 d.)
Akasha (su Bizyte)
Ar gerai???
p.s. tikiuosi nieko neįžeidžiau
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 29, 21:08)
Nelengva bus

Bet verta, nuotraukos pasidaro daug patrauklesnės
QUOTE(bizyte @ 2010 10 30, 06:34)
mielai paimsiu jei galėsiu kitą šeštadienį, nes dar perkračiau savo galvelę, ir gal gal pavyktų ir man sudalyvauti
Pagal mano situaciją, tai man iš vis nesigautų, bet aš ką nors sugalvosiu.

Užtenka gi visą savo gyvenimą (24 val.per parą, 7 dienas) skirti vien tik šeimai.
Frederika, dabar belieka sutarti dėl tau tinkamo laiko. Geriau būtų man iš anksto suplanuoti, kas kur kaip.