Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(henrika_are @ 2010 10 29, 15:16)
o 4 usduotis tinka ar perfotografuoti..

Tinka, bet žinok, čia mes mokomės be blico "meną laužti". biggrin.gif

QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 15:27)

*O pasiūlymas tai visai rimtas, nes nu tiek nuo Kauno, tiek nuo Vilniaus apie 60 km kelio, tai va visai geras susitikimo taškas. tai sakai tik savaitgaliai tinka, nugis reiia pamastyt. Tai gal po visų švenčių

**Kas čia per projektai pas jus, greičiau rodykit, nes jau baigiu akis pražiūrėt flickryje

***Alabama[/b], užeisiu kada būtinai, dabar tai negaliu, metu rūkyt, baisiai pikta esu, dar prirašysiu bile ko

*Jierundaaaaaaa, svarbu mašina iš vyro atsikovočiau. mirksiukas.gif
**Ale reportažas, trumpas, čia po konferencijos sumąstėm tarp merginų. smile.gif
***Jeeeeeeee, kaip gerai, kad prieš 15 metų mečiau per tvorą. lotuliukas.gif Dabar gera kvėpuoti. tongue.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 29, 15:40)
O kas yra "šviesu"? Tik nesijuokit iš klausimo, galvoju, gal pas mane vis dėlto nėra šviesu, kad nesigauna tokios gražios šviesios fotkės kaip pas kitas

Tai ne vienintelis dalykas, dėl ko nuotraukos pas kitas šviesenės. Aš kažkaip paskutiniu metu galvoju, što ja plochaja tansorščica, što to mieždu nog mnie miešajiet... doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 16:54)
as ir sita buvau issinuomavusi is fotorent biggrin.gif man patiko, nors tik pabandziau.. ir tikrai nesudetinga, nieko ten tokio nereik zinot smile.gif tik jau foto grozis priklausys nuo taves biggrin.gif bet siaip jei kokioms baznycioms, didelems erdvems, tai per mazai galinga...

Nu bet tai vis tiek juk geriau su tokiu bažnyčioj, negu be jo. g.gif

QUOTE(airv @ 2010 10 29, 17:58)
Labai norėčiau sudalyvauti meete pas Frederica thumbup.gif O kurią dieną būtų?  g.gif

Darom, bet plyyyyyyz tik savaitgalį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 10 29, 20:32)
Nu bet tai vis tiek juk geriau su tokiu bažnyčioj, negu be jo. g.gif

na, kadangi nekalsi tiesiai i veida, o kazkur i virsu ar sona, tai turi turet siena, nuo kurios atsimustu sviesa ir apsviestu graziai tavo objekta. o baznycioj tai jau tolokai sienos, o ypac lubos..
Atsakyti
Tai darau sąrašą :
biggrin.gif
Alexo
brumbrumai
airv
Tai gal kitą šeštadienį, laprikčio 6d.
Tinka?
Siūlau kokią temą pamąstyt, kiek namie pabūsim, jei oras leis į mišką išeisim( jis pas mane kieme biggrin.gif ) ką manot?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 21:17)
Tai darau sąrašą :
biggrin.gif
Alexo
brumbrumai
airv
Tinka?
Siūlau kokią temą pamąstyt, kiek namie pabūsim, jei oras leis į mišką išeisim( jis pas mane kieme biggrin.gif ) ką manot?

man miskas kieme labai zaaavu.. siaip gal man geriau butu dar kita savaitgali, 13d., bet jei visoms geria 6d, tai ir man tiks smile.gif eina sau, kaip faaaina biggrin.gif
Atsakyti
norėčiau ir aš į meetą, oi kaip norėčiau, bet kitas šeštadienis tikriausiai netiks, ech... verysad.gif
Atsakyti
Ačiū už koliažo komentarus.
Aš šį kartą į koliažą dėjau foto TIK todėl, kad vienu metu parodyt daugiau foto ir kad neužgriozdint puslapio nuotraukomis, tai gaunas sudėjus į koliažą mažiau vietos smile.gif Nesitikėjau kad tiek nedaug bus pastabų. Nugi bandysiu toliau.
Aš norėčiau irgi susitikt. Bet mano kinderis dar mažesnis, tai nežinau ar pavyktų.. Nebent Vilniuje ir trumpai smile.gif
Papildyta:
Lutpede, dabar tikiuosi aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 29, 17:56)
Na, siandien bandziau vaikus pafotografuot.Turejau ISO kelt iki 400-cia diena su jungtom sviesom.Tai manau, kad pas mane tamsu:)

Ir aš va bandžiau...
user posted image
Girkit (nors nesitikiu), kritikuokit. Čia į šeimos albumą. Bet man mažai šviesos mano namuos.

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 18:54)
ka zinau biggrin.gif nu kai nesijauti, kad visa laika vakaras pas tave kambary biggrin.gif

Ne, nu taip tai nesijaučiu, bent puse dienos tai tikrai, kol saulė šviečia į tą pusę. Bet tai ir su ta saule reik mokėt susitart doh.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 10 29, 20:32)
Tai ne vienintelis dalykas, dėl ko nuotraukos pas kitas šviesenės. Aš kažkaip paskutiniu metu galvoju, što ja plochaja tansorščica, što to mieždu nog mnie miešajiet... doh.gif  lotuliukas.gif

Tu nešauk taip garsiai, gal gi specai nepastebės mūsų tokių unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2010 10 29, 21:38)
Lutpede, dabar tikiuosi aišku smile.gif

Dabar ir man jau aišku rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras, ar cia tik profesionales renkasi, ar ir svajojancios tokiomis tapti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2010 10 29, 22:03)
Labas vakaras, ar cia tik profesionales renkasi, ar ir svajojancios tokiomis tapti  rolleyes.gif

cia gi pradziamoksles wink.gif pradedam nuo nulio smile.gif prasom jungtis..
Atsakyti
Noriu ir aš į meeetąąąąąą- noriu thumbup.gif thumbup.gif o kur čia važiuoti reikės 4u.gif

ai, jau perskaičiau- Ukmergė 4u.gif kaži nuo Alytaus čia toli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 29 spalio 2010 - 21:15
QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 20:17)
Tai darau sąrašą :
biggrin.gif
Alexo
brumbrumai
airv
Tinka?

As ir vel uz borto verysad.gif
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 29, 20:46)

Pas mane daug tamsiau.Idedu ne kritikai, nes nuotrauka labai bele kas, siaip tamsuma ir triuksmus parodyt.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 29, 22:12)
As ir vel uz borto verysad.gif

o kodel negali? smile.gif
Atsakyti