Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

imanona, zinoma imanoma, bet nemoku.

o jeigu as ijungiu macro, tai tada nebegaliu pati valdyti fokusavimo, ta prasme tik auto yra prie micro
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 16:13)
Papildyta:

geriausia pas ka namie butu.. greit sakykit, kas gyvena name, kuriam yra daug vietos ir sviesu? biggrin.gif

Kviečiu visas pas save, Į Ukmergę, tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 15:40)
bandymas

user posted image

user posted image

user posted image

pirmoji tai aiskiai matosi kur fokusas, bet va kitose dvejose as neatskiriu ant kurios kaladeles fotikas, ant geltonos ar violetines

Nu man su fokusu irgi sunkoka, bet tu pabandyk sumazint f reiksme, tada fotkink daigtus ne is virsaus, o, kad daigtai butu tavo akiu (ir fotiko objektyvo) lygyje
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 10 29, 16:28)
Nu man su fokusu irgi sunkoka, bet tu pabandyk sumazint f reiksme, tada fotkink daigtus ne is virsaus, o, kad daigtai butu tavo akiu (ir fotiko objektyvo) lygyje

F pats maziausias, 2.8, o akiu lygyje dar nebandziau fotkinti
Atsakyti
4uzduotis..

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 29, 11:20)

Gerai ND 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 10 29, 11:52)
4-asis ND. 

Nuotraukas apkarpiau.  Gal nera blogai...

Taip pat gerai ND, tik stenkis nuotraukų nekarpyti. 4u.gif

QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 12:14)
OOOO,, toks rezultastas mane tenkintų. Kokia čia blykstė? Pavadinimo su visais užrašymais man reikia.

Čia Canon Speedlite 430EX. Su visais pribumbasais. biggrin.gif Vienu žodžiu geras, net labai. 4u.gif

QUOTE(gizzy @ 2010 10 29, 13:31)
Sveikos merginos  smile.gif

Jau senokai seku jusu temele tik vis kazko neisdrystu prisijungt  blush2.gif
Labai noreciau kartu su jumis mokytis fotografuot .  Tikiuosi priimsit i savo bureli .

Mielai prašom. smile.gif

QUOTE(gizzy @ 2010 10 29, 13:43)
Turiu padariusi pirma ND. Bandau ikelti 

ND labai gerai. 4u.gif

QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 14:21)

Niu žinok kaip nooooooriu, mane vilioja tavo namas ir aplinka. Galėsi išduoti savo paslaptis, kaip ten tau viskas taip nerealiai išeina. biggrin.gif Tik nesugalvokit susitikti kokią darbo dieną, tai supyksiu. lotuliukas.gif Man gi į darbą reikia. mirksiukas.gif
p.s. aš savim šiuo metu žiauriai nusivyliau. verysad.gif Nu nieko gero nesigavo iš to sugalvoto reportažo. Jei paverčiu į JB, tai dar dar... O aš kvaiša gi sugalvojau tokią temą, kai reikia ir tamsoje fotkinti. Tai mano tas senas bodis baisiai trukšmauja.frusty.gif Negaliu žiūrėti į savo fotkes, ypač kai kiti kokybiškas ir šviesias čia kelia. doh.gif Tuoj kompleksą įsivarysiu... wacko.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 14:29)
F pats maziausias, 2.8, o akiu lygyje dar nebandziau fotkinti

Nu tai ir pradėk nuo to, atsitūpk, pritūpk, atsigulk... biggrin.gif Dar galiu patarti, daiktus pasidėk geriau arčiau vienas kito. 4u.gif
Atsakyti
o 4 usduotis tinka ar perfotografuoti..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 10 29, 17:03)
Gerai ND 4u.gif
Taip pat gerai ND, tik stenkis nuotraukų nekarpyti. 4u.gif
Čia Canon Speedlite 430EX. Su visais pribumbasais. biggrin.gif Vienu žodžiu geras, net labai. 4u.gif

Niu žinok kaip nooooooriu, mane vilioja tavo namas ir aplinka. Galėsi išduoti savo paslaptis, kaip ten tau viskas taip nerealiai išeina. biggrin.gif Tik  nesugalvokit susitikti kokią darbo dieną, tai supyksiu. lotuliukas.gif  Man gi į darbą reikia. mirksiukas.gif
p.s. aš savim šiuo metu žiauriai nusivyliau. verysad.gif Nu nieko gero nesigavo iš to sugalvoto reportažo. Jei paverčiu į JB, tai dar dar... O aš kvaiša gi sugalvojau tokią temą, kai reikia ir tamsoje fotkinti. Tai mano tas senas bodis baisiai trukšmauja.frusty.gif  Negaliu žiūrėti į savo fotkes, ypač kai kiti kokybiškas ir šviesias čia kelia. doh.gif Tuoj kompleksą įsivarysiu... wacko.gif

Žiūrinėjau šitą, giria jie visi kas turi. einu dar kart kainą pažiūrėsiu biggrin.gif

O pasiūlymas tai visai rimtas, nes nu tiek nuo Kauno, tiek nuo Vilniaus apie 60 km kelio, tai va visai geras susitikimo taškas. tai sakai tik savaitgaliai tinka g.gif nugis reiia pamastyt. Tai gal po visų švenčių mirksiukas.gif
Kas čia per projektai pas jus, greičiau rodykit, nes jau baigiu akis pražiūrėt flickryje biggrin.gif
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 29, 17:16)
o 4 usduotis tinka ar perfotografuoti..smile.gif)

Gerai 4u.gif

Zirzilija, sunku labai patarti, kai fotoaparatas nežinomas, bet Tu bandyk, vistiek rasi išeitį, o jau įveikus tokią užduotį biggrin.gif fokusavimas bus vieni juokai 4u.gif
Aš vistik sutinku su Akasha, kad labai netinkamas kampas pasirinktas, bandyčiau į viena tiesiąją sudėt, įstriža, fotografuot akių lygyje.

Alabama
, užeisiu kada būtinai, dabar tai negaliu, metu rūkyt, baisiai pikta esu, dar prirašysiu bile ko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 29 spalio 2010 - 16:40
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 16:13)
geriausia pas ka namie butu.. greit sakykit, kas gyvena name, kuriam yra daug vietos ir sviesu? biggrin.gif

O kas yra "šviesu" g.gif Tik nesijuokit iš klausimo, galvoju, gal pas mane vis dėlto nėra šviesu, kad nesigauna tokios gražios šviesios fotkės kaip pas kitas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 16:27)

Alabama[/b], užeisiu kada būtinai, dabar tai negaliu, metu rūkyt, baisiai pikta esu, dar prirašysiu bile ko biggrin.gif

ph34r.gif Speju, nieko gero pas mane ten nera ir nebus.
Kazkada turejau si malonuma..Po 1.5 pakelio per diena-as irgi buvau siek tiek biggrin.gif pikta

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 29, 16:40)
O kas yra "šviesu" g.gif Tik nesijuokit iš klausimo, galvoju, gal pas mane vis dėlto nėra šviesu, kad nesigauna tokios gražios šviesios fotkės kaip pas kitas unsure.gif

Na, siandien bandziau vaikus pafotografuot.Turejau ISO kelt iki 400-cia diena su jungtom sviesom.Tai manau, kad pas mane tamsu:)
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 16:19)
imanona, zinoma imanoma, bet nemoku.

o jeigu as ijungiu macro, tai tada nebegaliu pati valdyti fokusavimo, ta prasme tik auto yra prie micro

o kodel tu su rankiniu fokusavimu fotkini? nu man atrodo, kad pradziai geriausia auto.. nereik per daug galvot. nukreipi taska, sufokusuoji, perkadruoji fotika ir viskas kriukis. o su tuo rankiniu tai sukini ta zieda ir per maza skylute nelabai matosi, ar tikrai gerai pataikei..

ar cia as tokia netikus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 16:21)

tai aisku tinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 10 29, 17:03)

as ir sita buvau issinuomavusi is fotorent biggrin.gif man patiko, nors tik pabandziau.. ir tikrai nesudetinga, nieko ten tokio nereik zinot smile.gif tik jau foto grozis priklausys nuo taves biggrin.gif bet siaip jei kokioms baznycioms, didelems erdvems, tai per mazai galinga...
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 29, 17:40)

ka zinau biggrin.gif nu kai nesijauti, kad visa laika vakaras pas tave kambary biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 29 spalio 2010 - 17:49
Labai norėčiau sudalyvauti meete pas Frederica thumbup.gif O kurią dieną būtų? g.gif
Atsakyti