imanona, zinoma imanoma, bet nemoku.
o jeigu as ijungiu macro, tai tada nebegaliu pati valdyti fokusavimo, ta prasme tik auto yra prie micro
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 16:13)
Papildyta:
geriausia pas ka namie butu.. greit sakykit, kas gyvena name, kuriam yra daug vietos ir sviesu?
geriausia pas ka namie butu.. greit sakykit, kas gyvena name, kuriam yra daug vietos ir sviesu?

Kviečiu visas pas save, Į Ukmergę, tinka

QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 15:40)
bandymas

pirmoji tai aiskiai matosi kur fokusas, bet va kitose dvejose as neatskiriu ant kurios kaladeles fotikas, ant geltonos ar violetines

pirmoji tai aiskiai matosi kur fokusas, bet va kitose dvejose as neatskiriu ant kurios kaladeles fotikas, ant geltonos ar violetines
Nu man su fokusu irgi sunkoka, bet tu pabandyk sumazint f reiksme, tada fotkink daigtus ne is virsaus, o, kad daigtai butu tavo akiu (ir fotiko objektyvo) lygyje
QUOTE(Egipta @ 2010 10 29, 16:28)
Nu man su fokusu irgi sunkoka, bet tu pabandyk sumazint f reiksme, tada fotkink daigtus ne is virsaus, o, kad daigtai butu tavo akiu (ir fotiko objektyvo) lygyje
F pats maziausias, 2.8, o akiu lygyje dar nebandziau fotkinti
4uzduotis..

QUOTE(henrika_are @ 2010 10 29, 11:20)
Gerai ND

QUOTE(kristukass @ 2010 10 29, 11:52)
Taip pat gerai ND, tik stenkis nuotraukų nekarpyti.

QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 12:14)
OOOO,, toks rezultastas mane tenkintų. Kokia čia blykstė? Pavadinimo su visais užrašymais man reikia.
Čia Canon Speedlite 430EX. Su visais pribumbasais.

QUOTE(gizzy @ 2010 10 29, 13:31)
Sveikos merginos
Jau senokai seku jusu temele tik vis kazko neisdrystu prisijungt
Labai noreciau kartu su jumis mokytis fotografuot . Tikiuosi priimsit i savo bureli .

Jau senokai seku jusu temele tik vis kazko neisdrystu prisijungt

Labai noreciau kartu su jumis mokytis fotografuot . Tikiuosi priimsit i savo bureli .
Mielai prašom.

QUOTE(gizzy @ 2010 10 29, 13:43)
ND labai gerai.

QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 14:21)
Niu žinok kaip nooooooriu, mane vilioja tavo namas ir aplinka. Galėsi išduoti savo paslaptis, kaip ten tau viskas taip nerealiai išeina.

p.s. aš savim šiuo metu žiauriai nusivyliau.

QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 14:29)
F pats maziausias, 2.8, o akiu lygyje dar nebandziau fotkinti
Nu tai ir pradėk nuo to, atsitūpk, pritūpk, atsigulk...

o 4 usduotis tinka ar perfotografuoti..
)

QUOTE(Alexso @ 2010 10 29, 17:03)
Gerai ND
Vienu žodžiu geras, net labai.
Niu žinok kaip nooooooriu, mane vilioja tavo namas ir aplinka. Galėsi išduoti savo paslaptis, kaip ten tau viskas taip nerealiai išeina.
Tik nesugalvokit susitikti kokią darbo dieną, tai supyksiu.
Man gi į darbą reikia.
Nu nieko gero nesigavo iš to sugalvoto reportažo. Jei paverčiu į JB, tai dar dar... O aš kvaiša gi sugalvojau tokią temą, kai reikia ir tamsoje fotkinti. Tai mano tas senas bodis baisiai trukšmauja.
Negaliu žiūrėti į savo fotkes, ypač kai kiti kokybiškas ir šviesias čia kelia.
Tuoj kompleksą įsivarysiu... 

Žiūrinėjau šitą, giria jie visi kas turi. einu dar kart kainą pažiūrėsiu

O pasiūlymas tai visai rimtas, nes nu tiek nuo Kauno, tiek nuo Vilniaus apie 60 km kelio, tai va visai geras susitikimo taškas. tai sakai tik savaitgaliai tinka

Kas čia per projektai pas jus, greičiau rodykit, nes jau baigiu akis pražiūrėt flickryje

QUOTE(henrika_are @ 2010 10 29, 17:16)
Gerai

Zirzilija, sunku labai patarti, kai fotoaparatas nežinomas, bet Tu bandyk, vistiek rasi išeitį, o jau įveikus tokią užduotį

Aš vistik sutinku su Akasha, kad labai netinkamas kampas pasirinktas, bandyčiau į viena tiesiąją sudėt, įstriža, fotografuot akių lygyje.
Alabama, užeisiu kada būtinai, dabar tai negaliu, metu rūkyt, baisiai pikta esu, dar prirašysiu bile ko

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 16:13)

O kas yra "šviesu"

QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 16:27)
Alabama[/b], užeisiu kada būtinai, dabar tai negaliu, metu rūkyt, baisiai pikta esu, dar prirašysiu bile ko

Kazkada turejau si malonuma..Po 1.5 pakelio per diena-as irgi buvau siek tiek

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 29, 16:40)
O kas yra "šviesu"
Tik nesijuokit iš klausimo, galvoju, gal pas mane vis dėlto nėra šviesu, kad nesigauna tokios gražios šviesios fotkės kaip pas kitas 

Na, siandien bandziau vaikus pafotografuot.Turejau ISO kelt iki 400-cia diena su jungtom sviesom.Tai manau, kad pas mane tamsu:)
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 16:19)
imanona, zinoma imanoma, bet nemoku.
o jeigu as ijungiu macro, tai tada nebegaliu pati valdyti fokusavimo, ta prasme tik auto yra prie micro
o kodel tu su rankiniu fokusavimu fotkini? nu man atrodo, kad pradziai geriausia auto.. nereik per daug galvot. nukreipi taska, sufokusuoji, perkadruoji fotika ir viskas kriukis. o su tuo rankiniu tai sukini ta zieda ir per maza skylute nelabai matosi, ar tikrai gerai pataikei..
ar cia as tokia netikus

Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 16:21)
tai aisku tinka

Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 10 29, 17:03)
Vienu žodžiu geras, net labai.

as ir sita buvau issinuomavusi is fotorent

Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 29, 17:40)
O kas yra "šviesu"
Tik nesijuokit iš klausimo, galvoju, gal pas mane vis dėlto nėra šviesu, kad nesigauna tokios gražios šviesios fotkės kaip pas kitas 

ka zinau

Labai norėčiau sudalyvauti meete pas Frederica
O kurią dieną būtų?