Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gizzy @ 2010 10 29, 15:31)
Sveikos merginos  smile.gif

Jau senokai seku jusu temele tik vis kazko neisdrystu prisijungt  blush2.gif
Labai noreciau kartu su jumis mokytis fotografuot  ax.gif  Tikiuosi priimsit i savo bureli ax.gif

praaaasom smile.gif
Atsakyti
bandymas

user posted image

user posted image

user posted image

pirmoji tai aiskiai matosi kur fokusas, bet va kitose dvejose as neatskiriu ant kurios kaladeles fotikas, ant geltonos ar violetines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 29 spalio 2010 - 14:40
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 15:02)
davai padarom koki susitikima kokioj patalpoj, kad butu galima ir fotkinti ir pasidalinti ziniom, ir gal naujokes noretu prisijungt, iskart parodytume kaip fokusuot, butu viskas greiciau biggrin.gif tik nesugalvoju tokios vietos.. nes tik zadam zadam, o nieko nedarom smile.gif

Aš noriu, man reikia bigsmile.gif nes kitaip imsiu galvoti, kad fokuso pas mane iš viso nebus galima surasti...
Atsakyti
Turiu padariusi pirma ND. Bandau ikelti smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 10 29, 14:43)
Turiu padariusi pirma ND. Bandau ikelti  smile.gif

gerai. smile.gif

Kiek naujokiu, nespeju skaityt temos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 10 29, 15:43)

viskas gerai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 15:40)
bandymas

photobucketo foto pas mane darbe nerodo.. tai tik namie paziuresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 10 29, 15:43)

va pas tave puikiai matosi kas sufokusuotas, kas ne, gal man ir reikia su didesniais zaislais pazaisti bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 29, 15:46)
gerai. smile.gif
Kiek naujokiu, nespeju skaityt temos biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 15:47)
viskas gerai wink.gif

O kaip faina, kad gerai biggrin.gif
Rytoj pabandysiu ir antra Nd atlikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 15:51)
va pas tave puikiai matosi kas sufokusuotas, kas ne, gal man ir reikia su didesniais zaislais pazaisti bigsmile.gif  lotuliukas.gif

O ar matai koks skirtumas tarp tavo ir jos darytu foto? Paziurek kokiu kampu laikytas fotoaparatas.... pas tave sskirtumo nesimato nes emei panasiai 45laipsniu kampu, todel ryskumo zonos plokstuma priarteja tai plokstumai ant kurios stovi detales, todel ryskumo zona taip ir aprepia beveik abu daiktus...

Beje Gizzy, gerai nd...

Ir P.S. NORIU NORIU NORIU MEETO!!! sokiai.gif tik del vietos tai sudetinga sumastyt... kad ir sviesu ir erdvu ir pasedet prie kavutes butu galima... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 29 spalio 2010 - 15:04
QUOTE(Akasha @ 2010 10 29, 16:00)
O ar matai koks skirtumas tarp tavo ir jos darytu foto? Paziurek kokiu kampu laikytas fotoaparatas.... pas tave sskirtumo nesimato nes emei panasiai 45laipsniu kampu, todel ryskumo zonos plokstuma priarteja tai plokstumai ant kurios stovi detales, todel ryskumo zona taip ir aprepia beveik abu daiktus...

Beje Gizzy, gerai nd...

as visais rakursais bandziau, kitose is viso nieko nesigavo, visos foto vienodos gaunasi, nu zodziu, teks dar bandyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 16:01)
as visais rakursais bandziau, kitose is viso nieko nesigavo, visos foto vienodos gaunasi, nu zodziu, teks dar bandyt rolleyes.gif

koki zidinio nuotoli naudoji? gal su labai placiu kampu darai? bandyk jungtis macro funkcija... nu netikiu, kad neimanoma...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 29, 16:06)
koki zidinio nuotoli naudoji? gal su labai placiu kampu darai? bandyk jungtis macro funkcija... nu netikiu, kad neimanoma...

as tai dariau su makro biggrin.gif labai gerai gaunas, nes as pvz su savo skaitmena arti negalejau prieiti..
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 10 29, 16:00)
Ir P.S. NORIU NORIU NORIU MEETO!!!  sokiai.gif  tik del vietos tai sudetinga sumastyt... kad ir sviesu ir erdvu ir pasedet prie kavutes butu galima... g.gif

geriausia pas ka namie butu.. greit sakykit, kas gyvena name, kuriam yra daug vietos ir sviesu? biggrin.gif
Atsakyti