Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 14:11)
as tai isijungciau auto fokusavima, nusistacyciau centrini taska. tada tuo centriniu tasku fokusuociau daiktus (nukreipi ta taska i norima daikta, siek tiek, bet ne iki galo paspaudi mygtuka, tada pasuki foto i tokia padeti, kaip nori, kad ta foto atrodytu), ir tada nuspaudi mygtuka

gaunasi lygiai tas pats, sufokusuotieji daiktai mazai kuo skiriasi nuo nesufokusuotu, ta prasme visas kadras gan ryskus, o f2.8
Atsakyti
Mano tas kamuolys gerai? Nu as labai jau smulkmeniska konkretybe, bet jau kitaip ir nebus. laugh.gif cool.gif

frederica, gaila man zinok vis del to galveles savo. ph34r.gif Nedauzysiu i siena, tik nusisausiu is duru rankenos. mega_shok.gif Nu sunku patiket, kad savamoksle, bet gerai jau gerai patikesiu. smoke.gif

Kad tavo zodziai Dievuliui i ausi. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 14:25)
gaunasi lygiai tas pats, sufokusuotieji daiktai mazai kuo skiriasi nuo nesufokusuotu, ta prasme visas kadras gan ryskus, o f2.8

o tai matosi, kad nors vienas daiktas sufokusuotas? smile.gif nu ryskesnsi nei visi kiti? imesk foto, matysim geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 14:14)
Galvoju pavydėt juodai lotuliukas.gif  ar vistik juodai. Fainai, aš jau ir dairaus, vistik juostai nėr lygių.

lotuliukas.gif nu nereik cia juodai lotuliukas.gif Geriau baltai, o po to dar kas nenusiseks... smile.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 14:25)

Gall tarp daiktu pasidaryk didesnius atstumus... netikiu, kad nesigauna... bandyk ir suprasi kame reikalas...
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 14:14)
Brumbrumai - kas naujo kursuose, gal jau įdomiau?

na, siaip pasako ir tikrai idomiu dalyku smile.gif patinka, kai pasakoja apie sviesa.. nes man sunkiausia tai perprast ir matyt visur kaip gausis ta sviesa foto biggrin.gif bet va, kas blogiausia, kad jau liko gal tik dvi ar trys pamokos.. o tu ziniu norisi dar ir dar gaut biggrin.gif bet pas ji, tiesa sakant, nenoreciau eit i antra pakopa.. matyt, del bio lauku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 29, 13:14)

Ojei kaip malonu rasti tokius žodžius . Nuotaiką visai dienai ir trim savaitėm į priekį pakėliai, dėkui labai.
Iš šio pasaulio, tikrai, iš Ukmergės aš biggrin.gif .
Ūpui pakelti - esu visiška savamokslė ir tikrai neprofesionali fotografė, pradedančioji fotografijos mylėtoja aš. Taigi šiek tiek noro, daug pastangų ir kantrybės ir sulauksim iš Tavęs puikių foto mirksiukas.gif
Nugi ačiū labai wub.gif
Tiesa vis pamirštu parašyt, susikrovus visą maišą kritikos, variau pas Tave flicran, a

Tu zinok, as kaip pas tave ateinu, taip iskart apsysiusioju is to grozio.Ir tai, kad tu savamoksle-duoda tokia maaaaaazaaa-maza vilti, kad gal kada nors..

O tu galetum kada ir pas mane su maisu i flikra? ax.gif
Atsakyti
davai padarom koki susitikima kokioj patalpoj, kad butu galima ir fotkinti ir pasidalinti ziniom, ir gal naujokes noretu prisijungt, iskart parodytume kaip fokusuot, butu viskas greiciau biggrin.gif tik nesugalvoju tokios vietos.. nes tik zadam zadam, o nieko nedarom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 14:02)
davai padarom koki susitikima kokioj patalpoj, kad butu galima ir fotkinti ir pasidalinti ziniom, ir gal naujokes noretu prisijungt, iskart parodytume kaip fokusuot, butu viskas greiciau biggrin.gif tik nesugalvoju tokios vietos.. nes tik zadam zadam, o nieko nedarom smile.gif

Ir savaites temos vis niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 29, 16:05)
Ir savaites temos vis niekaip.

as meeto noreciau labai:)
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 29, 15:15)
as meeto noreciau labai:)

tai siulykit visos vietas smile.gif kad nebutu tamsu ir kad butu erdves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 14:40)
o tai matosi, kad nors vienas daiktas sufokusuotas? smile.gif nu ryskesnsi nei visi kiti? imesk foto, matysim geriau smile.gif

tuoj idesiu

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 15:02)

na del susitikimo man butu sunku, nes turiu metukini vaikuti, ir namuose yra sunku mokintis, o kazkur kitur tai be sansu, nuo keliu nenuliptu smile.gif

o del temos - turiu tokia knygute faina, ten pagal skyrelio tema galima ka nors sugalvoti
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Jau senokai seku jusu temele tik vis kazko neisdrystu prisijungt blush2.gif
Labai noreciau kartu su jumis mokytis fotografuot ax.gif Tikiuosi priimsit i savo bureli ax.gif
Atsakyti