Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos visos 4u.gif (pamirsau pasisveikint:)
keliu lasiukus dar:)

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 11:32)
dedu jusu teismui  blush2.gif

3ir 4 patiko... erzina remeliai... bet siaip kompozicija abiejose smagi...

QUOTE(Alabama @ 2010 10 29, 12:47)
Apsipavydejau biggrin.gif Lauksim rezultatu.O tu sakei, kad kelias juosteles isfotkinai-gavosi?

smile.gif isforkinau, isryskinau, bet neskenavau dar... laukiu extension tube ir tikiuosi kad perfotografuoti pasiseks ir nereikes moketi uz skenavima smile.gif....

QUOTE(henrika_are @ 2010 10 29, 12:52)

Pagauta visai neblogai... pirmoji tokia smagiai kontrastinga... gal net i kvadrata komponuociau... tik tada gal kiek daugiau erdves virsuj ir apacioj noretusi...
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 29, 12:52)

man antroji patiko 4u.gif
Atsakyti
2uzduotis

F5 iso 400

user posted image

F18 iso 1600

user posted image

F32 iso 1600

user posted image
Atsakyti
Merginos o balto kiausinio fotografavimas baltame fone tik grieztai viskas BALTA?! Jokio akcento spalvoto negalima prideti? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 29 spalio 2010 - 12:36
nanuk, man patiko visos wub.gif Akasha, manau, labai gerai išsakė pastebėjimus dėl koliažų dėliojimo, rėmelių, net aš viską susidėjau galvon ateičiai cool.gif Tik va žiūriu ir galvoju, kad pirmąją mergytės foto būčiau dėjus į koliažą su stalčiuje tupinčiu zuikučiu, kažkodėl galvoju, būtų gražiau. Gal dar koliažuose kiek kliūna į akis, kad mergaitė fotografuota tamsesniam fone, o visa kita šviesesniam, todėl tokį kontrastą tikrai gerai išsprestų kad ir nedidukas rėmelis ant nuotraukų.

Zirzilja, patiko trečioji, vanduo, akmenys, žolė, tokiosryškios sodrios spalvos, ašįžiūriu tėkmę, akmenų pastovumą ir žolės augimą, na man tokia su mintim foto. Tik nežinau, ar to rėmelio reikia g.gif Ir dar bežiūrėdama aš igrnoruoju dešiniam kampe žemę, man gražiau būtų, jei ten augtų žolė smile.gif
Antroji...kur daug akmenukų, tai manau, jeigu norėjai parodyti tą akmenukų gausą, tai rekėjo daryti didesnį ryškumo gylį. Na čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Žydraakė,aciu uz pastabas:)
Atsakyti
4-asis ND. smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Nuotraukas apkarpiau. blush2.gif Gal nera blogai...
Atsakyti
aciu visoms.

Tasausi su pirmuoju ND, nu nesiauna man jis nors tu ka schmoll.gif nezinau ka blogai darau, isijuniau rankini fokusavima, keiciu fokusavimo objektus svirteles pagalba, na ir vis tiek, sufokusuotas gaunasi tik vienas daiktas is triju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 29, 14:04)
aciu visoms.
Tasausi su pirmuoju ND, nu nesiauna man jis nors tu ka schmoll.gif nezinau ka blogai darau, isijuniau rankini fokusavima, keiciu fokusavimo objektus svirteles pagalba, na ir vis tiek, sufokusuotas gaunasi tik vienas daiktas is triju doh.gif

as tai isijungciau auto fokusavima, nusistacyciau centrini taska. tada tuo centriniu tasku fokusuociau daiktus (nukreipi ta taska i norima daikta, siek tiek, bet ne iki galo paspaudi mygtuka, tada pasuki foto i tokia padeti, kaip nori, kad ta foto atrodytu), ir tada nuspaudi mygtuka
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 29, 14:11)
as tai isijungciau auto fokusavima, nusistacyciau centrini taska. tada tuo centriniu tasku fokusuociau daiktus (nukreipi ta taska i norima daikta, siek tiek, bet ne iki galo paspaudi mygtuka, tada pasuki foto i tokia padeti, kaip nori, kad ta foto atrodytu), ir tada nuspaudi mygtuka

cia gudrybe ar visos taip fokusuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 10 28, 10:23)
**Ir man taip pasirodė. Buvau išsinuomavusi, Fotorentoj, irgi daug maž tą patį sakė. Bandžiau ir su pulteliu-distanciniu ant fotiko, veikia super. Labai gerai, kai aukštos lubos, kaip pas mus namie, tai efektas labai geras gavosi.

OOOO,, toks rezultastas mane tenkintų. Kokia čia blykstė? Pavadinimo su visais užrašymais man reikia.

QUOTE(Akasha @ 2010 10 28, 16:05)
O as va  pasigirsiu smile.gif pagaliau atejo siuntinukas su nauju zaisliuku

Galvoju pavydėt juodai lotuliukas.gif ar vistik juodai. Fainai, aš jau ir dairaus, vistik juostai nėr lygių.
QUOTE(kristukass @ 2010 10 28, 22:35)
...

O jei dar rimciau, tai manau, jog frederica yra is kito pasaulio.   Dar pasakytu jog nera profesionali fotografe, o tik savarankiskai ismokusi tada isvis einu galva padauzyt i siena...

Ojei kaip malonu rasti tokius žodžius . Nuotaiką visai dienai ir trim savaitėm į priekį pakėliai, dėkui labai.
Iš šio pasaulio, tikrai, iš Ukmergės aš biggrin.gif .
Ūpui pakelti - esu visiška savamokslė ir tikrai neprofesionali fotografė, pradedančioji fotografijos mylėtoja aš. Taigi šiek tiek noro, daug pastangų ir kantrybės ir sulauksim iš Tavęs puikių foto mirksiukas.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 28, 23:10)
O fredericos darbai ir man suskystejima kelia  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nugi ačiū labai wub.gif
Tiesa vis pamirštu parašyt, susikrovus visą maišą kritikos, variau pas Tave flicran, ale gi nerodo man tų foto, arkliukas berods išlenda pirmasis, bet kaip supratau tai ne toms kritikos prašei.

QUOTE(nanuk @ 2010 10 28, 23:22)
Pasakykit ką manot:

Nugi pradžiai tai aš Tavęs nepažįstu blush2.gif
O apie foto - spalviškai, mano akiai tobulos, myliu tokį kolritą - švelnu, subtilu, ramu - gera akims. Dėl pačių nuotraukyčių tai mergaitės daug maž viską jau pasakė. Koliažo sudėliojimas, čia jau skonio reikalas, man visai nieko. Tiesa, jei spausdinimui, tai geriau žiūrisi, kai yra balti krašteliai ir tarpeliai tarp foto.

QUOTE(robobebras @ 2010 10 29, 09:29)
muilines paprastai geba fokusuoti is labai arti, turi jos ten atseit "macro mode", todel kad butu siauresne ryskumo zona, fotkink mazus daiktus is kuo arciau. Tarkim issidestyk kas kokia 10 cm, o pirma daikta dek ties MFD.

drinks_cheers.gif
Aš dar kai sumuiline fotkinau, tai buvau vieną gudrybę atradus( nes manoji tai nemėgo gražiai fono plaut) tai portetus fotografuodama nustatydavau macro, ir veiduką iš arti - foną išplaudavo kaip 1.4 biggrin.gif
henrika_are - ND gerai 4u.gif
Dar smile kadras iš kelionės, ech kokia graži vieta, šviesa...kai žinai, kad buvo sunkios sąlygos fotografavimui ir jokios galimybės garderobą pakeist biggrin.gif - tai fainai. kAI žiūri tik foto, be jokios informacijos, tuomet jau rasčiau prie ko prisikabint cool.gif
Brumbrumai - kas naujo kursuose, gal jau įdomiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 29 spalio 2010 - 13:26