QUOTE(kristukass @ 2010 10 28, 23:09)
Nugi negaliu zinokit. Nagus niezti nors tu ka.
Nu taip noriu tu lazdu teikiamos naudos, kad imetu foto savo misis grazuoles.
Na, kadangi esu katinuku myletoja, tai negaliu praleisti pro akis ir nepakomentuoti... Visai patiko tas puku kamuoliukas
pirmoji tik nelabai man nes labai akivaizdziai kadras dalinasi pusiau.... O antra ir trecia, nors ir suspaustos, bet atrodo visai sauniai.... tas suspaudimas man ta minkstuma pabrezia...
QUOTE(nanuk @ 2010 10 28, 23:22)
Vakar prabegom pries eidama miegoti nesupratau, kad cia tu
matyt akytes jau prisimerke buvo
Nu ka as galiu pasakyti, tik pagirti tave, kad tikrai judi i prieki... is sios serijos truputi nepatinka, kad koliaziukai skiriasi del nevienodu proporciju nuotrauku, bet siaip visai tu cia neblogai susitvarkei... Beje atpazinau tave tai tik is vaikucio
Grazuolis vyras....
Taigi dabar truputi kritikos pabersiu...
Pirmoje baisiai kliuva uz kojytes esantis tamsus daiktas, nu vat labai blasko demesi... tada ir portretukas truputeli nublanksta...
Antra man labiausiai patiko... sviesi skaidri, koliaziukas visai nieko.... Nors man dar noretusi balto remelio ir kad tarp nuotraukyciu butu to remelio... Taip pat jei imti atskirai vien portretine nuotraukyte, tai rankyciu truksta... (tik neuzpyk uz pastabas, as cia tik siaip pasakau, kas truputeli kliuva)...
Trecioje vel gi vaiko emocija super, bet man tokiuose koliazuose norisi, kad vaiko portretukas uzimtu didesne dali, nei detales, nes nos visada fotografuojamos is arciau ir taip yra didesnes, todel manau joms maziau vietos reikia ar bent jau vienodai proporcingai dalinti..
Zodziu vidurine i mano favoritus eina
Saunuole...
QUOTE(green_tea @ 2010 10 29, 00:31)
Klausykit, fotoaparatu ases - turiu klausima: kai esu stipriai prizuminusi (na max su mano optika 85mm) arti prie objektyvo esantys daiktai (na arti tai 5cm nuo jo) nebesifokusuoja. Kokios optikos reiketu, kad fokusuotu? Makro ar kokios?
Robobebras jau kaip ir atsake, tik as dadesiu, kad ir makro objektyvo maziausias fokusavimo atstumas buna apie 35cm, del to rekomenduojamas bent jau 100mm macto objektyvas, kad galetum tikrai macro daryti be cropu... O idealiausiai tai 180mm(bet jo kaina jau siek tiek kosmine)... O paprastu objektyvu dazniausiai 45cm artimiausias fokusavimo atstumas... siaip lygtais sigmos leidzia is dar arciau fokusuoti, bet cia jau reik ziuret specifikacijas, kaip Robobebras sake....