Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 28, 20:44)
blush2.gif labai nesibadyk

tegul bado thumbup.gif greit visas naujokėles išmuštravos ir pačioms tik lengviau bus, ir greičiau norimus rezultatus pasieks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 27, 11:58)
Trūksta ko nors, kas patrauktų akį smile.gif Nėra akcento.  g.gif

Dėkui ir už tai ax.gif O fokusas bent yra?
Kažkaip prastai man su įkvėpimu...

rarity, na nieko sau greitukas thumbup.gif Prisidedu prie modeliuko pagyrų 4u.gif Pirma ir antra labai gražios spalvos: švelnios, šiltos ir tuo pačiu modeliukas akcente, na nepradingsta tose švelniose spalvose. Trečia nekabina... Ketvirta kabina, iš giliau negaliu paaiškinti kuom, bet patiko.

henrika are, pirma foto kirpčiau apačią, tiksliau būčiau fotkinus, kad medis būtų labiau dešinėj ir daugiau medžio kamieno, taigi daugiau pievos su lapais už jo ir tuomet mažiau pievos priekyje. Dabar kažkaipjos labai daug priekyje, berniukas nutolsta tolyn. Nors gal tu čia norėjai parodyti, koks berniuka smažas lyginant su medžiu, tiksliau jo kamienu...
Kitos dvi nekabino.

airv, nuskinčiau tą lapelį dešiniam apatiniam kampe. Nu man jis blaško dėmesį ax.gif Gerai atrodo tokiam formate kadras 4u.gif

Lutpede, būčiau fokusavusis į priekinę uogytę, kažkodėl galvoju, kad taip geriau žiūrėtųsi, na bet kol nepamėginau, tai negaliu užginčyti ir tavojo varianto smile.gif Amžinybė kažkaip nevilioja ax.gif

smile, patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 28 spalio 2010 - 21:14
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 28, 21:00)
Ooo, berods matau kita savo taikini, kam reiks pagali i nugara best  lotuliukas.gif
kristinukui suveike tas metodas  lotuliukas.gif

liezuvis.gif Tai, kad ne mane su juo raginai. biggrin.gif

O jei rimtai tai kritikos as VISISKAI nebijau! Jai esant verciama tik tobuleti. Jau patyriau tai savo kailiuku. wub.gif

...

O jei dar rimciau, tai manau, jog frederica yra is kito pasaulio. biggrin.gif Vakar ziurinejau foto jos nuorodelej, ir tiesiog nekvepavau, negalvojau, nejudejau... nes ... Nu net nezinau kaip apibudint savo jausmus... Tiesiog nerandu zodziu apibudint tai ka sita moteris, zmona, mamyte daro. Ji yra daugiau nei talentinga! Ji stebuklinga!!! Dar pasakytu jog nera profesionali fotografe, o tik savarankiskai ismokusi tada isvis einu galva padauzyt i siena... Apie rankdarbius tai net nenoriu kalbet nieko, nes tai kazkas taip pat stebuklingo!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Oi as cia kaip reikiant atsiskleidziau su savo "skystimuku". lotuliukas.gif
Atsakyti
Nugi negaliu zinokit. Nagus niezti nors tu ka. brunette.gif Nu taip noriu tu lazdu teikiamos naudos, kad imetu foto savo misis grazuoles. biggrin.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir zvake. Nezinau kokio velnio as cia ja keliu! laugh.gif Turbut , kad maza nepasirodytu!!! lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Oi kristukasss persiprasau. Gi henrika_are ten buvau apsedus lotuliukas.gif

O fredericos darbai ir man suskystejima kelia wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tiesa as foto visa laika keliu per http://img155.imageshack.us/ Greita, paprasta, patogu. Tik jau isimt neina. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 28, 23:10)
Oi kristukasss persiprasau. Gi henrika_are ten buvau apsedus  lotuliukas.gif

O fredericos darbai ir man suskystejima kelia  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nieko tokio. irnesakyk.gif Per daug nebus. didis.gif
Atsakyti
Pasakykit ką manot:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man tai labai grazu, nes dar nesu flink sioje srityje. wub.gif
Atsakyti
Tai va, domina dar ir tų komentarai, kurioms negražu biggrin.gif
Akasha- taip taip, aš čia. rolleyes.gif
Atsakyti
Na užėjau čia pirmą kartą,bet negaliu nepagirti nanuk narės. Nuotaika,spalvos,naturalumas,pasaka! Turit menininkės gyslelę wub.gif
O čia taip fotoaparatas fotkina Jūsų,ar koregavote spalvas ?
Atsakyti
Jau pradejau gailetis, kad ikeliau tas savo nevykeliskas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nanuk @ 2010 10 28, 22:22)
Pasakykit ką manot:

Sviesu ir svelnu thumbup.gif
Man visose truksta erdves blush2.gif

Klausykit, fotoaparatu ases - turiu klausima: kai esu stipriai prizuminusi (na max su mano optika 85mm) arti prie objektyvo esantys daiktai (na arti tai 5cm nuo jo) nebesifokusuoja. Kokios optikos reiketu, kad fokusuotu? Makro ar kokios? g.gif
Atsakyti