Na ir atgojus temuke Labai linksma.... Labai butu smagu, jei vel gryztu savaitines temeles...
O as va pasigirsiu pagaliau atejo siuntinukas su nauju zaisliuku
Sveikos Atėjau su viena nuotrauka iš kelionės. Nuotrauka daryta ekspromtu, vienoje Portugalijos pilyje, bandant nutaikyt momentą, kai aplink nebus pašalinių žmonių
QUOTE(Egipta @ 2010 10 28, 09:40)
Sveikos, keliu ir as i rudens tema
Visai įdomiai Tik jei kotelis neblizgėtų taip labai ...ir tas burbulas šalia puikiai tinka ... Kažkodėl aš tą lapą 'matau' gulintį pelkėj šalia kapinių ...gal dėl to,kad po šitos foto iškart sekė Lutpedes vėlinių pamąstymų nuotrauka
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 28, 10:16)
"Į ten, kur amžinybė"
Nepatinka man krikščioniškų poteksčių nuotraukos Bet čia jau mano bėdos ....debesys gražūs
Ir išvis,į mano paistalus galima nekreipt dėmesio,aš tik šiaip... nauja ir nenusimananti nieko
QUOTE(Akasha @ 2010 10 28, 14:05)
Koks gražus Nors ir nelabai suvokiu kas tai.... juostinis čia jis? Sveikinu
Smile,gražu Būtų dar gražiau,jei apranga dar derėtų prie to interjero ,nu bet čia nebuvo galima pasirinkt
QUOTE(Akasha @ 2010 10 28, 17:05)
Šaunus "žaisliukas". Tikriausia objektyvas bus labai geras. Lauksiu nuotraukų
*smile*
man nuotrauka patiko.
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 28, 17:46)
Visai įdomiai Tik jei kotelis neblizgėtų taip labai ...ir tas burbulas šalia puikiai tinka ... Kažkodėl aš tą lapą 'matau' gulintį pelkėj šalia kapinių ...gal dėl to,kad po šitos foto iškart sekė Lutpedes vėlinių pamąstymų nuotrauka
Nepatinka man krikščioniškų poteksčių nuotraukos Bet čia jau mano bėdos ....debesys gražūs
Dekui, lapas ikrites (su mano pagalba ) i Nemuna, buvo grazi sauleta rudeniska diena, fotkinau savo apylinkes, o j/b visai kitokia nuotaika perteikia nei spalvota, bet j/b man labiau patinka.
labas vakaras noriu ir as prie jusu prisideti esu dar pakankamai zalia sitam reikale, jei ir gaunasi koks geras kadras, tai tikrai netycia
perskaiciau pora is pirmuju temu, paskui kazkur ties viduriu aki uzmeciau, o galiausiai - si tema info daug prisiskaiciau,bet nemoku jos panaudoti pagal paskirti.
Turiu fotika viena is senesniu ir paprastesniu - Lumix DMC-FZ8
o didziausia beda yra tame, kad bandydama fokusuoti koki nors daikta (pirmasis ND) man neina kitaip sufokusuoti, kaip tik pajudinti pati fotoaparata, t.y. parodyti fotikui kur yra fokusuojamas daiktas. Nezinau ar suprantamai parasiau
sioje temoje maciau naujokes namu darba su ziedais, tai va, man tokia pat problema, ir dar, tas suplaukimas - fonas - nera toks ryskus,palyginti kaip turetu buti antraplaninis vaizdas.
perskaiciau pora is pirmuju temu, paskui kazkur ties viduriu aki uzmeciau, o galiausiai - si tema info daug prisiskaiciau,bet nemoku jos panaudoti pagal paskirti.
o didziausia beda yra tame, kad bandydama fokusuoti koki nors daikta (pirmasis ND) man neina kitaip sufokusuoti, kaip tik pajudinti pati fotoaparata, t.y. parodyti fotikui kur yra fokusuojamas daiktas. Nezinau ar suprantamai parasiau
sioje temoje maciau naujokes namu darba su ziedais, tai va, man tokia pat problema, ir dar, tas suplaukimas - fonas - nera toks ryskus,palyginti kaip turetu buti antraplaninis vaizdas.
QUOTE(*smile* @ 2010 10 28, 17:29)
Sveikos Atėjau su viena nuotrauka iš kelionės. Nuotrauka daryta ekspromtu, vienoje Portugalijos pilyje, bandant nutaikyt momentą, kai aplink nebus pašalinių žmonių
Nu man labai sitas kadras Labai sviesa graziai krenta
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 28, 17:46)
Koks gražus Nors ir nelabai suvokiu kas tai.... juostinis čia jis? Sveikinu
Taip cia juostinukas Ai kaip laukiu kada galesiu isbandyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 28, 17:56)
Šaunus "žaisliukas". Tikriausia objektyvas bus labai geras. Lauksiu nuotraukų
Neznau del objektyvo... nurioviau ebay gana pigiai.... bet sios firmos abjektyvu labai nedaug, o aprasymu ar kokiu review is vis neimanoma surasti... tai tik isbandzius suzinosiu koks jo astrumas... o siaip labai svelniai visas reguliuojasi...
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 28, 19:05)
Tam ir yra taip vadinamas perkadravimas.... sufokusuoji i daikta siektiek pakreipdama fotoaparata, o kai jau sufokusuoji ir laikai per puse nuspausta shuterio mygtuka pasuki fotoaparata i ta pacia pozicija, kaip ir pradineje nuotraukoje... nes speju, kad pas tave nesireguliuoja fokusaviimo taskai...
na pasiskaiciau apie tavo fotika turi visas galimybes puikiai atlikti namu darbus...
turi rankini fokusavima, tai yra puikus irankis pirmam ND..... O be to nusistatyk F ant 2.8... ir fonas tikrai bus issiliejes pakankamai...
QUOTE(Akasha @ 2010 10 28, 20:01)
Tam ir yra taip vadinamas perkadravimas.... sufokusuoji i daikta siektiek pakreipdama fotoaparata, o kai jau sufokusuoji ir laikai per puse nuspausta shuterio mygtuka pasuki fotoaparata i ta pacia pozicija, kaip ir pradineje nuotraukoje... nes speju, kad pas tave nesireguliuoja fokusaviimo taskai...
na pasiskaiciau apie tavo fotika turi visas galimybes puikiai atlikti namu darbus...
turi rankini fokusavima, tai yra puikus irankis pirmam ND..... O be to nusistatyk F ant 2.8... ir fonas tikrai bus issiliejes pakankamai...
ryt bandysiu atlikti pirmus ND. Dar vienas klausimas del to fokusavimo. Paspaudus tokia maza svirtele, atsiranda daug mazu kvadrateliu, ir jais galima vaikscioti, aukstyn zemyn ir i sonus, ar cia su tuo ir reikia man fokusuoti? nes niekaip nesusigaudau, kam kitam tas dalykas reikalingas
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 28, 20:09)
ryt bandysiu atlikti pirmus ND. Dar vienas klausimas del to fokusavimo. Paspaudus tokia maza svirtele, atsiranda daug mazu kvadrateliu, ir jais galima vaikscioti, aukstyn zemyn ir i sonus, ar cia su tuo ir reikia man fokusuoti? nes niekaip nesusigaudau, kam kitam tas dalykas reikalingas
Na kaip tavo fotoaparatas veikia ir kokie ten pas ji nustatymai ir koks valdymas as tau tikrai nepasakysiu... sendien turi puikia proga dar karta issistudijuoti visa instrukcija... ji ne siaip sau parasyta...
QUOTE(Akasha @ 2010 10 28, 20:41)
Na kaip tavo fotoaparatas veikia ir kokie ten pas ji nustatymai ir koks valdymas as tau tikrai nepasakysiu... sendien turi puikia proga dar karta issistudijuoti visa instrukcija... ji ne siaip sau parasyta...
na ne siaip sau, studijuoju po truputi,
Ooo, berods matau kita savo taikini, kam reiks pagali i nugara best
kristinukui suveike tas metodas
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 28, 21:00)
Ooo, berods matau kita savo taikini, kam reiks pagali i nugara best
labai nesibadyk