Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na ir atgojus temuke smile.gif Labai linksma.... Labai butu smagu, jei vel gryztu savaitines temeles...

O as va pasigirsiu smile.gif pagaliau atejo siuntinukas su nauju zaisliuku smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif Atėjau su viena nuotrauka iš kelionės. Nuotrauka daryta ekspromtu, vienoje Portugalijos pilyje, bandant nutaikyt momentą, kai aplink nebus pašalinių žmonių smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 10 28, 09:40)
Sveikos, keliu ir as i rudens tema

Visai įdomiai smile.gif Tik jei kotelis neblizgėtų taip labai ...ir tas burbulas šalia puikiai tinka ... Kažkodėl aš tą lapą 'matau' gulintį pelkėj šalia kapinių ...gal dėl to,kad po šitos foto iškart sekė Lutpedes vėlinių pamąstymų nuotrauka biggrin.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 10 28, 10:16)
"Į ten, kur amžinybė"

Nepatinka man krikščioniškų poteksčių nuotraukos blush2.gif Bet čia jau mano bėdos ....debesys gražūs 4u.gif

Ir išvis,į mano paistalus galima nekreipt dėmesio,aš tik šiaip... nauja ir nenusimananti nieko biggrin.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 10 28, 14:05)
O as va  pasigirsiu smile.gif pagaliau atejo siuntinukas su nauju zaisliuku smile.gif

Koks gražus bigsmile.gif Nors ir nelabai suvokiu kas tai.... juostinis čia jis? blush-anim-cl.gif Sveikinu 4u.gif

Smile,gražu smile.gif Būtų dar gražiau,jei apranga dar derėtų prie to interjero ,nu bet čia nebuvo galima pasirinkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 28, 17:05)
O as va  pasigirsiu smile.gif pagaliau atejo siuntinukas su nauju zaisliuku smile.gif

Šaunus "žaisliukas". Tikriausia objektyvas bus labai geras. Lauksiu nuotraukų
*smile*
man nuotrauka patiko.
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 28, 17:46)
Visai įdomiai  smile.gif Tik jei kotelis neblizgėtų taip labai ...ir tas burbulas šalia puikiai tinka ...  Kažkodėl aš tą lapą 'matau' gulintį pelkėj šalia kapinių ...gal dėl to,kad po šitos foto iškart sekė Lutpedes vėlinių pamąstymų nuotrauka  biggrin.gif
Nepatinka man krikščioniškų poteksčių nuotraukos  blush2.gif Bet čia jau mano bėdos ....debesys gražūs  4u.gif

Dekui, lapas ikrites (su mano pagalba smile.gif ) i Nemuna, buvo grazi sauleta rudeniska diena, fotkinau savo apylinkes, o j/b visai kitokia nuotaika perteikia nei spalvota, bet j/b man labiau patinka.
Atsakyti
labas vakaras ax.gif noriu ir as prie jusu prisideti ax.gif esu dar pakankamai zalia sitam reikale, jei ir gaunasi koks geras kadras, tai tikrai netycia blush2.gif

perskaiciau pora is pirmuju temu, paskui kazkur ties viduriu aki uzmeciau, o galiausiai - si tema ax.gif info daug prisiskaiciau,bet nemoku jos panaudoti pagal paskirti.

Turiu fotika viena is senesniu ir paprastesniu - Lumix DMC-FZ8

o didziausia beda yra tame, kad bandydama fokusuoti koki nors daikta (pirmasis ND) man neina kitaip sufokusuoti, kaip tik pajudinti pati fotoaparata, t.y. parodyti fotikui kur yra fokusuojamas daiktas. Nezinau ar suprantamai parasiau blush2.gif

sioje temoje maciau naujokes namu darba su ziedais, tai va, man tokia pat problema, ir dar, tas suplaukimas - fonas - nera toks ryskus,palyginti kaip turetu buti antraplaninis vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 10 28, 17:29)
Sveikos smile.gif Atėjau su viena nuotrauka iš kelionės. Nuotrauka daryta ekspromtu, vienoje Portugalijos pilyje, bandant nutaikyt momentą, kai aplink nebus pašalinių žmonių smile.gif

Nu man labai sitas kadras ax.gif Labai sviesa graziai krenta 4u.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 10 28, 17:46)
Koks gražus  bigsmile.gif Nors ir nelabai suvokiu kas tai.... juostinis čia jis?  blush-anim-cl.gif Sveikinu  4u.gif

Taip cia juostinukas ax.gif Ai kaip laukiu kada galesiu isbandyti wub.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 10 28, 17:56)
Šaunus "žaisliukas". Tikriausia  objektyvas bus  labai geras. Lauksiu nuotraukų

Neznau del objektyvo... nurioviau ebay gana pigiai.... bet sios firmos abjektyvu labai nedaug, o aprasymu ar kokiu review is vis neimanoma surasti... tai tik isbandzius suzinosiu koks jo astrumas... o siaip labai svelniai visas reguliuojasi... thumbup.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 28, 19:05)
Turiu fotika viena is senesniu ir paprastesniu - Lumix DMC-FZ8

o didziausia beda yra tame, kad bandydama fokusuoti koki nors daikta (pirmasis ND) man neina kitaip sufokusuoti, kaip tik pajudinti pati fotoaparata, t.y. parodyti fotikui kur yra fokusuojamas daiktas. Nezinau ar suprantamai parasiau blush2.gif 
sioje temoje maciau naujokes namu darba su ziedais, tai va, man tokia pat problema, ir dar, tas suplaukimas - fonas - nera toks ryskus,palyginti kaip turetu buti antraplaninis vaizdas.

Tam ir yra taip vadinamas perkadravimas.... sufokusuoji i daikta siektiek pakreipdama fotoaparata, o kai jau sufokusuoji ir laikai per puse nuspausta shuterio mygtuka pasuki fotoaparata i ta pacia pozicija, kaip ir pradineje nuotraukoje... nes speju, kad pas tave nesireguliuoja fokusaviimo taskai...
na pasiskaiciau apie tavo fotika mirksiukas.gif turi visas galimybes puikiai atlikti namu darbus...
turi rankini fokusavima, tai yra puikus irankis pirmam ND..... O be to nusistatyk F ant 2.8... ir fonas tikrai bus issiliejes pakankamai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 28 spalio 2010 - 19:02
QUOTE(Akasha @ 2010 10 28, 20:01)
Tam ir yra taip vadinamas perkadravimas.... sufokusuoji i daikta siektiek pakreipdama fotoaparata, o kai jau sufokusuoji ir laikai per puse nuspausta shuterio mygtuka pasuki fotoaparata i ta pacia pozicija, kaip ir pradineje nuotraukoje... nes speju, kad pas tave nesireguliuoja fokusaviimo taskai...
na pasiskaiciau apie tavo fotika  mirksiukas.gif  turi visas galimybes puikiai atlikti namu darbus...
turi rankini fokusavima, tai yra puikus irankis pirmam ND..... O be to nusistatyk F ant 2.8... ir fonas tikrai bus issiliejes pakankamai...

ryt bandysiu atlikti pirmus ND. Dar vienas klausimas del to fokusavimo. Paspaudus tokia maza svirtele, atsiranda daug mazu kvadrateliu, ir jais galima vaikscioti, aukstyn zemyn ir i sonus, ar cia su tuo ir reikia man fokusuoti? nes niekaip nesusigaudau, kam kitam tas dalykas reikalingas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 28 spalio 2010 - 19:11
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 28, 20:09)
ryt bandysiu atlikti pirmus ND. Dar vienas klausimas del to fokusavimo. Paspaudus tokia maza svirtele, atsiranda daug mazu kvadrateliu, ir jais galima vaikscioti, aukstyn zemyn ir i sonus, ar cia su tuo ir reikia man fokusuoti? nes niekaip nesusigaudau, kam kitam tas dalykas reikalingas blush2.gif

Na kaip tavo fotoaparatas veikia ir kokie ten pas ji nustatymai ir koks valdymas as tau tikrai nepasakysiu... sendien turi puikia proga dar karta issistudijuoti visa instrukcija... ji ne siaip sau parasyta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 28, 20:41)
Na kaip tavo fotoaparatas veikia ir kokie ten pas ji nustatymai ir koks valdymas as tau tikrai nepasakysiu... sendien turi puikia proga dar karta issistudijuoti visa instrukcija... ji ne siaip sau parasyta... smile.gif

na ne siaip sau, studijuoju po truputi, ax.gif
Atsakyti
Ooo, berods matau kita savo taikini, kam reiks pagali i nugara best lotuliukas.gif
kristinukui suveike tas metodas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 28, 21:00)
Ooo, berods matau kita savo taikini, kam reiks pagali i nugara best  lotuliukas.gif
kristinukui suveike tas metodas  lotuliukas.gif

blush2.gif labai nesibadyk
Atsakyti