Brumbrumai, visaip galima Kaip sakė - vienu metu galima n jų kurti Man dabar trumpų norisi, kad įsisavinčiau patį principą.
Green tea, aš už atgaivinimą
Galim daryti mini reportažus, arba tema "judesys" labai naudinga būtų.
Keliu rudeninę, kritikai
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 22:57)
Taip, teisingai ten. O tu parasei ''...nes kuo didesne f reiksme, tuo ryskumo zona mazesne''
O varge. Vienas galvoj, kitas- ant liezuvio galo...
QUOTE(green_tea @ 2010 10 27, 20:25)
Klausykit, o gal vertetu savaites temas atgaivint?
Aš pvz. būčiau už
QUOTE(Almost @ 2010 10 27, 20:30)
nu pasakykit jūs man, prašyčiau, ar tikrai įmanoma iš šių fotikų kažką padoresnio išpešt:
Aš nelabai tuose fotikuose suprantu,bet manau galima Na gal ne profesionaliam naudojimui ...
Straipsnis apie vaikus labai geras ,o jau nuotraukų grožiai
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 27, 17:25)
*o as galvojau, kad cia bent menesio darbas as dar idejos neturiu.. arba turiu viena, bet jai reik daug laiko, ir dar daugiau prisivertimo
**tai kad gal visos blykstes be tu instrukciju suprantamos bent jau kiek as pabandziau, t.y. viena karta turi but TLL funkcija ar kaip ja pavadint. tai reiskia, kad ji bus susiderinus su fotiku ir tau nieko nereiks papildomai nustatyt. paspaudi ant blykstes TLL ir viskas Jei tik M, tai pati reguliuosi kiek ten tos sviesos paleist.. nu o ant fotiko gali reguliuot ekspozicija, kaip jau tu ten nori, sviesiau ar tamsiau.. daugiau kaip ir ner ka zinot, jei nenori ten kokiu mandrumu aisku, dar turi sukintis.. nes jei nesisukina, tai sudutis jei nusipezejau, ateis Robobebras ir pataisys
*Tai gal tu kokį čia "krūtą" reportažą sugalvojai? Aš per vakar padariau, šiandien reikia atrinkti.
**Ir man taip pasirodė. Buvau išsinuomavusi, Fotorentoj, irgi daug maž tą patį sakė. Bandžiau ir su pulteliu-distanciniu ant fotiko, veikia super. Labai gerai, kai aukštos lubos, kaip pas mus namie, tai efektas labai geras gavosi.
Čia pavyzdžiai, bandžiau tiesiog techniką apie 23 val., tad nekreipkit dėmesio į visa kitą, tiesiog rodausi šviesą, kas man gavosi.
1. blykstė nukreipta į priešais esančią sieną ir šiek tiek pakelta
2. blykstė nukreipta į lubas, lubų aukštis apie 4-5 metrai. Tik nekreipkit dėmesio į ryškumą.
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 19:26)
Dabar matosi ND gerai. Ateičiai patarčiau šviesiau fotografuoti bei rėmelių ant nuotraukų nedėti - blaško dėmesį. Dėl šviesumo, aš pvz. savo fotike peržiūros ekranėlio brightness sumažinau, tada man atitinka realybę.
QUOTE(Alabama @ 2010 10 27, 19:48)
Nieko sau nekoks.As vat su muiline.Ka man tada sakyt?
Man ir ankščiau su juostiniu pusiau muiline atrodė, kad geriau gaunasi, ir patikdavo labiau fotografuoti. Dar paauglystėje su Zenitu žaisdavau, tai tikrai galvojau tik apie įdomius kadrus, o ne apie techniką. Žinok visai neblogai gaudavosi. Gaila skanerio neturiu, parodyčiau.
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 27, 20:06)
* Va kokias nuotraukas padarydavau
No fotike esmė,o tame,kas jį laiko
**Diedas tik visai nesenai padovanojo veidrodinį .... Kalėdoms
No fotike esmė,o tame,kas jį laiko
**Diedas tik visai nesenai padovanojo veidrodinį .... Kalėdoms
*Žiauriai patinka. Vadinasi pagriebiau, man bus kaip tik pusryčiams.
**Ir man padovanojo vestuvių proga prieš n metų, o aš labai dar į juostinį buvau įsikibus. Dabar jau maniškis morališkai paseno, bet vis tiek bandau iš jo išlaužti kiek galima kokybiškiau.
QUOTE(kristukass @ 2010 10 27, 20:54)
Tą ir turėjau galvoja, aš čia taip speciaaaaaaliai...
QUOTE(airv @ 2010 10 27, 21:00)
Brumbrumai, visaip galima Kaip sakė - vienu metu galima n jų kurti Man dabar trumpų norisi, kad įsisavinčiau patį principą.
Keliu rudeninę, kritikai
Keliu rudeninę, kritikai
Na Airv, tu kaip visada su geriausiom idėjom. - n kartų galima, bet man įdomu, kaip tu suspėji su dviem pypliais viską viską. Mano vakarykštis darbas nuo ryto iki vakaro, njoooooo...daugiau nieko ir nepadariau namuose...
O "judesys" kaip ir Facebook'e? Gal jau turi ką?
Tavo rudens lapelis, nesupyk, man šiaip sau. Techniškai tvarkingas, bet... Iš tavęs jau tikiuosi daaaaaaaaug daugiau.
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 27, 21:30)
Patiko visumoj, bet pagalvojau, kad erškėtrožio kotelio spygliukai bei lapeliai daug įdomesnis objektas, nei patys vaisiai.
QUOTE(Alexso @ 2010 10 28, 08:23)
...galvojau tik apie įdomius kadrus, o ne apie techniką.
Vadinasi pagriebiau, man bus kaip tik pusryčiams.
Vadinasi pagriebiau, man bus kaip tik pusryčiams.
Vat ir man taip,dabar fotografuojant labiau mintys sukasi apie techninę pusę,meninę paliekant antram plane Matyt reik pilnai prie fotiko priprast,įsijaust į jį ,susiliet į vieną....ar kaip čia apibūdinus
Žvilgsnis sakė "negalima į namus??!!" Lyg tai būtų pirmas kartas Kiekvieną kart bando taip apgaut... Ji su kaulais namo neįleidžiama,tai stovi dažnai taip,su savo tuo žvilgsniu prie slenksčio ...kol galiausiai nueina ir užkasa jį kur patvory
QUOTE(Mustachio @ 2010 10 28, 09:05)
Žvilgsnis sakė "negalima į namus??!!" Lyg tai būtų pirmas kartas Kiekvieną kart bando taip apgaut... Ji su kaulais namo neįleidžiama,tai stovi dažnai taip,su savo tuo žvilgsniu prie slenksčio ...kol galiausiai nueina ir užkasa jį kur patvory
Sveikos, keliu ir as i rudens tema
po paskutines kritikos galvojau daugiau cia savo "sedevru" nerodysiu, bet ai vis tiek norisi pasirodyt, kritikuokit
po paskutines kritikos galvojau daugiau cia savo "sedevru" nerodysiu, bet ai vis tiek norisi pasirodyt, kritikuokit
QUOTE(Alexso @ 2010 10 28, 09:23)
Na Airv, tu kaip visada su geriausiom idėjom. - n kartų galima, bet man įdomu, kaip tu suspėji su dviem pypliais viską viską. Mano vakarykštis darbas nuo ryto iki vakaro, njoooooo...daugiau nieko ir nepadariau namuose...
Tavo rudens lapelis, nesupyk, man šiaip sau. Techniškai tvarkingas, bet... Iš tavęs jau tikiuosi daaaaaaaaug daugiau.
Oj, Alexso, pas mane nuostabūs vaikai. Daug man leidžia Bet visko suspėti net ir nekeliu tikslo (kas liečia namų ruošą).
O kokia tema reportažo pas tave bus?
Galima kaip FB. Dar nieko neturiu ir nžn ar spėsiu padaryti. Idėja yra Tik FB žiūriu daugiau "stabdomas" judesys, nei pavaizduojamas Galim bandyti SM vystyti šią temą toliau. Ką manote?
Tikiu, kad šiaip sau Mažai esu gamtos fotografavusi, bet va noriu suprasti kur čia tas grožis gamtos Asmeniškai man yra vienetai gerų tokio tipo nuotraukų. Bet va visokiems koliažams reikia mokėt. Mokausi. Kaip su ryškumo zona šitoj nuotraukoj? Kas kliūna?
Lutpede, liuks, kad kompaniją palaikai. Mokysimės kartu
Man pas tave kliūna pirma uogytė "išplauta". Fokuso į artimesnes norėtųsi ir tada šiek tiek iš toliau fotografuoti.
O"į ten kur amžinybė" tai neee....kol supratau mintį, tai paieškoti teko...
Egipta, idėja patiko. Vystyk ją toliau
QUOTE(airv @ 2010 10 28, 15:07)
Lutpede, liuks, kad kompaniją palaikai. Mokysimės kartu
Man pas tave kliūna pirma uogytė "išplauta". Fokuso į artimesnes norėtųsi ir tada šiek tiek iš toliau fotografuoti.
Specialiai nefokusavau į pirma uogą. Ma taip geriau patiko, nes kitu atveju lapai būtų išplaukę
Dėl amžinybės, tai čia alegorija. Gerai, kad supratai