Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 20:26)
nekos tas mano fotikas nikonas D3000.. nea formatas didelis nustatytas:)

Nieko sau nekoks.As vat su muiline.Ka man tada sakyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 27, 22:48)
Nieko sau nekoks.As vat su muiline.Ka man tada sakyt? smile.gif

na as galvojau kad cia visos su gera veidrodiniais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 27, 19:54)
na as galvojau kad cia visos su gera veidrodiniais blush2.gif

tikrai nea schmoll.gif
Atsakyti
Henrika,aš nuo praeitų Kalėdų mylėjau ir keikiau (kai nefokusuodavo ten kur reikia) savo fujifilm muilinę,tą,kuri buvo nubalsuota daranti prasčiausios kokybės nuotraukas ir buvo gerai smile.gif Va kokias nuotraukas padarydavau
user posted image
No fotike esmė,o tame,kas jį laiko wink.gif

Diedas tik visai nesenai padovanojo veidrodinį .... Kalėdoms smile.gif
Atsakyti
Lendu ir as i prisiminimus, kai dar su muiline fotkinau wub.gif
Senbuves pamena, buvau ja i kontrastu tema ikelus

user posted image

Daryta su Konica Minolta DiMageX31
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 27 spalio 2010 - 21:18
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 27, 21:16)
Senbuves pamena, buvau ja i kontrastu tema ikelus

Klausykit, o gal vertetu savaites temas atgaivint?

Visagaliame internete radau ideju temoms:
temos I
temos II

Ka manote?
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
nu pasakykit jūs man, prašyčiau, ar tikrai įmanoma iš šių fotikų kažką padoresnio išpešt: Kodak EasyShare z712 IS ir Kodak EasyShare m320. Šiandien fotkinau biškę rudenį lauke, tai lyg ir nieko tos fotkės gavosi... mano akiai ir "modeliuko" akiai gražu... bet taip va jūsų akiai su tokiais fotikais galima kažką, galioja čia "nesvarbu, koks, svarbu, kas už "vairo""? 4u.gif
Atsakyti
saunuoles mergaites:)) as su savo muiline irgi kadru neblogu buvau prigaudziusi bet gaila negaliu parodyti nes foto kitame kompe pas tevus:(ir tai kazkin ar jos ten bera... as savaji niki isigyjua pries menesi nes fotografuoti labai patinka ir kai turi vaika norisi iamzinti mazylio gyvenima kuo graziau:) 4u.gif
Atsakyti
Jei jau prakalbom apie vaikus, tai CIA neblogas straipsniukas mirksiukas.gif
net kelios foto is sio skyrelio lankytoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 27 spalio 2010 - 21:40
idedu kelias foto jusu kritikai.. gal man isvis nelemta fotografuoti lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 10 27, 15:15)
Visi atlikti ND yra gerai, bet WB nelabai. Visur kur bandei, auto gaunasi baltesnis nei custom. Net ir perdarytuose darbuose custom vis tiek šiek tiek mėlynuoja. mirksiukas.gif
p.s. užsienietė mamytė būsi??? biggrin.gif

Nea ne uzsieniete. Tik emigrante. biggrin.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 27, 19:25)
o cia jau kazka negerai pasakei tongue.gif greit pasitaisyk.. biggrin.gif
o zoomas gerai.

Jau visai susipainiojau. unsure.gif unsure.gif unsure.gif Klausimas buvo- Kur buvo placiausiai atverta diafragma? Sakinys is 1 puslapio "Kuo plačiau atverta diafragma, t.y. kuo f reikšmė mažesnė, tuo ryškumo zona mažesnė." Tai pas mane maziausia f reiksme yra paskutineje nuotraukoje, nes fonas labiausiai "susiliejes"... Nu tikrai visai jau susipainiojau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 10 27, 20:54)
Nea ne uzsieniete. Tik emigrante.  biggrin.gif

Jau visai susipainiojau.  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  Klausimas buvo- Kur buvo placiausiai atverta diafragma? Sakinys is 1 puslapio "Kuo plačiau atverta diafragma, t.y. kuo f reikšmė mažesnė, tuo ryškumo zona mažesnė." Tai pas mane maziausia f reiksme yra paskutineje nuotraukoje, nes fonas labiausiai "susiliejes"... Nu tikrai visai jau susipainiojau.  doh.gif

Taip, teisingai ten. O tu parasei ''...nes kuo didesne f reiksme, tuo ryskumo zona mazesne'' mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 27 spalio 2010 - 21:58