Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

manau,kad tikrai atsiras galinciu jum padeti 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos, gražių tortukų pametėjot bigsmile.gif Monikute, tavo tas šokoladinis tai prašosi suvalgomas wub.gif Kirbės mašiniuko nerodo verysad.gif o Rugiagėlės mašiniukas puikus thumbup.gif man iš anos temos dar Zuliaskos tortas gražus buvo wub.gif visi gražūs, bet kai kurie pastringa atminty ilgam wub.gif aš vieno nespėjau šokoladu puošto nufotkint, o kito tingiu vienintelę spėtą foto įkelt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 25, 15:24)
tai ir reikia daryti iš tu kur keliu spalvu yra saldainiai marshmalows...aš parku IKI arba Maximoj...geriausia kur buna balti,rausvi,oranžiniai ir keletas žaliu.....

ir gaunąsi kūno spalva blink.gif geras, net nebūčiau pagalvojus, būčiau kokių rudų ieškojus po pardes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 10 25, 20:18)
ir gaunąsi kūno spalva blink.gif geras, net nebūčiau pagalvojus, būčiau kokių rudų ieškojus po pardes doh.gif  lotuliukas.gif

Jo, kuo puikiausia kuno spalva wink.gif
Atsakyti
kad nebuciau tik pasyvi jusu stebetoja, atnesu ir savo darbeliu (as pirmaklase pagal jus):
snickersas, puosimas MMG, sviestinis kremas
user posted image
user posted image
o cia sokoladinis gaasas, marcipanas, sokoladine sald. mase.
user posted image
Atsakyti
pirmaklase bigsmile.gif biggrin.gif baik,ta klase jau seniai isejai biggrin.gif

tortukai puikus wub.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Tortukas dukriukui wub.gif wub.gif wub.gif
ir pati jubiljate wub.gif
user posted image
Atsakyti
parodysiu ir as savo savaitgalinius darbelius ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

bet as kaip visada sakau, man dar praktikos praktikos ir dar kart praktikos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 25 spalio 2010 - 22:36
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 25, 23:33)

O rozytes gyvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 10 25, 23:38)
O rozytes gyvos?  g.gif

cia gyvos geles- rununkulai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas kokie grazus tortukai pirmokiu oi kad visos pirmokes taip moketu butu gerai ir as taip noreciau ax.gif saunuoles visos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rueta: 26 spalio 2010 - 07:50