Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Kempinele tai paprasta nedidele dazymui bucaiu naudojus..cia as i klausima kazkurios atsakau...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 25, 12:10)

O tepiau teptuku  doh.gif kempineles naujos neturejau... bet visai greit apsitepe.

Aš irgi visada teptuku dažau.....tik velnias,teik labai žiuret,nes nuo kai kuriu labai lieka tu šeriu..... doh.gif

laimiene matosi ,kad torčiukai kuo toliau tuo gražesni...sekmes......
man tas su rožem gražus..... wub.gif

papuliam reiktu pasigaminti saldainiu mase...yra višutinej temukej.....tada spalva gaunasi iš karto nebloga...net dažu nereik......
Atsakyti
Kiek seku sita temuke - jdauguma aptepat tortus sviestiniais kremais prie dengdamos mase? Girdejau, kad profai konditeriai vietoj sveistinio kremo naudoja beza g.gif Ar teko kam bandyti?
Atsakyti
Aš vėl pas jus su klausimu čia yra rodoma kaip puošia tortus. Man labai įdomu kokia mase tą tortą aptepa. aptepus vieną sluoksnį deda į šaldytuvą, paskui vėl aptepa. kaip suprantu ji apstingsta. labai jau paprastas puošimas nelygių tortų. gal kas bandėt ar žinote kaip ją pasigaminti?
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 25, 14:06)
Aš irgi visada teptuku dažau.....tik velnias,teik labai žiuret,nes nuo kai kuriu labai lieka tu šeriu..... doh.gif 

papuliam reiktu pasigaminti saldainiu mase...yra višutinej temukej.....tada spalva gaunasi iš karto nebloga...net dažu nereik......

Jei geras teptukas- seriu nelieka biggrin.gif turiu vienus tokius doh.gif o va turiu dar vienus fantastinius... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(strazduks @ 2010 10 25, 15:14)
Aš vėl pas jus su klausimu čia yra rodoma kaip puošia tortus. Man labai įdomu kokia mase tą tortą aptepa. aptepus vieną sluoksnį deda į šaldytuvą, paskui vėl aptepa. kaip suprantu ji apstingsta. labai jau paprastas puošimas nelygių tortų. gal kas bandėt ar žinote kaip ją pasigaminti?

Pagooglinkite frosting arba icing recipes 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, pamėginsiu susirasti smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 10 25, 14:06)

iš kokių saldainių daryt tą masę, nes žinau tik marshmalows, o tų spalvų esu mačius tik baltą ir rožinę visokių atspalvių blush2.gif
Atsakyti
Na ir prikepėte gražuolių wub.gif
akvilyte, tavo vazonėlis wub.gif
Olesta, ir kur tu taip viską suspėji... ir dirbi ir dar tokius meno kuriniu pagamini wub.gif
asseni likau be žado
laimiene... matosi pagal tortukus pažanga thumbup.gif
ir visų kitų tortukai wub.gif

Atnešu savąjį Juodąjį mišką, mmg ir pestiliažas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(strazduks @ 2010 10 25, 14:14)

Šioj nuorodoj,kur ydejot,tai manau ta kirminiuka aptepa beze kremu......nesuprantu angliškai,bet man panašiausia y tai...bet čia gi ne tortas,o tiesiog keksas.......žinoma ideja gera...ypač tie maži pyragiukai......vaiku baliui pats tas sakyčiau......
QUOTE(aize @ 2010 10 25, 15:11)
Labukas 4u.gif
iš kokių saldainių daryt tą masę, nes žinau tik marshmalows, o tų spalvų esu mačius tik baltą ir rožinę visokių atspalvių blush2.gif

tai ir reikia daryti iš tu kur keliu spalvu yra saldainiai marshmalows...aš parku IKI arba Maximoj...geriausia kur buna balti,rausvi,oranžiniai ir keletas žaliu.....
Papildyta:
QUOTE(wavin @ 2010 10 25, 15:23)

Atnešu savąjį Juodąjį mišką, mmg ir pestiliažas

gražu..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 25, 13:06)

aciu wub.gif reiks artimiausiu metu isbandyt ir ta mase rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

nebezinau kur kreiptis smile.gif

norejau pasidometi, ar galetu lapkricio pabaigoj kas pagaminti torta su tokia dekoracija? dekoracija pavyzdine - svarbu kad Kitty butu biggrin.gif

mes is Vilniaus

laukiu labai az 4u.gif
Atsakyti