Kempinele tai paprasta nedidele dazymui bucaiu naudojus..cia as i klausima kazkurios atsakau...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 25, 12:10)
Aš irgi visada teptuku dažau.....tik velnias,teik labai žiuret,nes nuo kai kuriu labai lieka tu šeriu.....
laimiene matosi ,kad torčiukai kuo toliau tuo gražesni...sekmes......
man tas su rožem gražus.....
papuliam reiktu pasigaminti saldainiu mase...yra višutinej temukej.....tada spalva gaunasi iš karto nebloga...net dažu nereik......
QUOTE(kirbe @ 2010 10 25, 14:06)
Aš irgi visada teptuku dažau.....tik velnias,teik labai žiuret,nes nuo kai kuriu labai lieka tu šeriu.....
papuliam reiktu pasigaminti saldainiu mase...yra višutinej temukej.....tada spalva gaunasi iš karto nebloga...net dažu nereik......
Jei geras teptukas- seriu nelieka turiu vienus tokius o va turiu dar vienus fantastinius...
QUOTE(strazduks @ 2010 10 25, 15:14)
Aš vėl pas jus su klausimu čia yra rodoma kaip puošia tortus. Man labai įdomu kokia mase tą tortą aptepa. aptepus vieną sluoksnį deda į šaldytuvą, paskui vėl aptepa. kaip suprantu ji apstingsta. labai jau paprastas puošimas nelygių tortų. gal kas bandėt ar žinote kaip ją pasigaminti?
Pagooglinkite frosting arba icing recipes
Dėkui, pamėginsiu susirasti
Labukas
iš kokių saldainių daryt tą masę, nes žinau tik marshmalows, o tų spalvų esu mačius tik baltą ir rožinę visokių atspalvių
QUOTE(kirbe @ 2010 10 25, 14:06)
iš kokių saldainių daryt tą masę, nes žinau tik marshmalows, o tų spalvų esu mačius tik baltą ir rožinę visokių atspalvių
Na ir prikepėte gražuolių
akvilyte, tavo vazonėlis
Olesta, ir kur tu taip viską suspėji... ir dirbi ir dar tokius meno kuriniu pagamini
asseni likau be žado
laimiene... matosi pagal tortukus pažanga
ir visų kitų tortukai
Atnešu savąjį Juodąjį mišką, mmg ir pestiliažas
akvilyte, tavo vazonėlis
Olesta, ir kur tu taip viską suspėji... ir dirbi ir dar tokius meno kuriniu pagamini
asseni likau be žado
laimiene... matosi pagal tortukus pažanga
ir visų kitų tortukai
QUOTE(strazduks @ 2010 10 25, 14:14)
Aš vėl pas jus su klausimu čia yra rodoma kaip puošia tortus. Man labai įdomu kokia mase tą tortą aptepa. aptepus vieną sluoksnį deda į šaldytuvą, paskui vėl aptepa. kaip suprantu ji apstingsta. labai jau paprastas puošimas nelygių tortų. gal kas bandėt ar žinote kaip ją pasigaminti?
Šioj nuorodoj,kur ydejot,tai manau ta kirminiuka aptepa beze kremu......nesuprantu angliškai,bet man panašiausia y tai...bet čia gi ne tortas,o tiesiog keksas.......žinoma ideja gera...ypač tie maži pyragiukai......vaiku baliui pats tas sakyčiau......
QUOTE(aize @ 2010 10 25, 15:11)
Labukas
tai ir reikia daryti iš tu kur keliu spalvu yra saldainiai marshmalows...aš parku IKI arba Maximoj...geriausia kur buna balti,rausvi,oranžiniai ir keletas žaliu.....
Papildyta:
QUOTE(wavin @ 2010 10 25, 15:23)
gražu.....
QUOTE(kirbe @ 2010 10 25, 13:06)
aciu reiks artimiausiu metu isbandyt ir ta mase
Sveikos,
nebezinau kur kreiptis
norejau pasidometi, ar galetu lapkricio pabaigoj kas pagaminti torta su tokia dekoracija? dekoracija pavyzdine - svarbu kad Kitty butu
mes is Vilniaus
laukiu labai az
nebezinau kur kreiptis
norejau pasidometi, ar galetu lapkricio pabaigoj kas pagaminti torta su tokia dekoracija? dekoracija pavyzdine - svarbu kad Kitty butu
mes is Vilniaus
laukiu labai az