Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 25, 09:09)
O kol torta susiradau tarp visu vaisiu  lotuliukas.gif

bet tai sadizmas iš pačio ryto doh.gif kaip aš ten visko norėčiau paragaut essen.gif
Atsakyti
saunuole mamyte 4u.gif o stalas tai labai puikus,manau daugelis prie jo mielai prisestu bigsmile.gif

o boruzyte....svarbu,kad jusu pacios su meile daryta wub.gif
Atsakyti
akvilyte stai ir mano tortas su orchidejom

user posted image

Bandziau daryti saknis, kotelius ir lapus, bet nesigavo doh.gif Nemoku as graziu virveliu rankom issukti blush2.gif Tai viska ranka nupiesiau...
O ziedai tikroveje geriau atrodo, nes piesiau su perejimais, bet fotke nelabai kokybiskai padaryta ax.gif drugeliu pridejau, kad ne taip nykiai atrodytu...

Beje ar galit pakonsultuoti kaip nulipdyti makvynines masinytes is pastilazo ar MMG ?... Nu nelabai moku as masinyciu daryt, o nuo ko pradet nelabai zinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 25 spalio 2010 - 08:39
QUOTE(Atize @ 2010 10 25, 09:37)
akvilyte stai ir mano tortas su orchidejom

Bandziau daryti saknis,  kotelius ir lapus, bet nesigavo  doh.gif  Nemoku as graziu virveliu rankom issukti  blush2.gif  Tai viska ranka nupiesiau...
O ziedai tikroveje geriau atrodo, nes piesiau su perejimais, bet fotke nelabai kokybiskai padaryta  ax.gif drugeliu pridejau, kad ne taip nykiai  atrodytu...

Beje ar galit pakonsultuoti kaip nulipdyti makvynines masinytes is pastilazo ar  MMG ?... Nu nelabai moku as masinyciu daryt, o nuo ko pradet nelabai zinau...

Atidziau paskaitykit ir perverskit papuosimu tema be komentaru wink.gif ten yra parodyta kaip lipdyt. Arba pagal internete esancias nuotraukas.

Grazus tortas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 25 spalio 2010 - 08:51
QUOTE(kirbe @ 2010 10 24, 19:54)
Na atvelku dar viena torčiuka.....Makvynas.....Rafaelo,MMG

Graaaaži mašina bigsmile.gif tik mano nuomone jei pats tortas iš savęs spalvingas ir susidedantis iš daugelio detalių, tai nevertėtų jo fotografuoti ant margo fono blush2.gif tada viskas susilieja ir gražuolis tortas prapuola unsure.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 10 24, 20:42)
ir man ne visada užkrauna,bet kita diena pažiuriu ir jau rodo.....

o jūs pamėginkit paspausti ant užrašo "user posted image" dešinį pelės klavišą ir paspausti "rodyti paveikslą" smile.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 10 25, 09:13)
bet tai sadizmas iš pačio ryto  doh.gif  kaip aš ten visko norėčiau paragaut essen.gif

drinks_cheers.gif kaip aš ten prasisukčiau dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai nėra, tai ką turėjau pirminėje idėjoje, bet blush2.gif labai labai patiko daryti šokoladinį viršų ir šokoladines rožes blush2.gif visas tortas turėjo būti padarytas su šokoladiniu kremu, bet kremas nesigavo, nes iš kažkur jame atsirado daugybe šokolado gabaliukų, kurie siaubingai kimšo antgalį ir vienu metu jau galvojau ištaškysiu tą tortą į visas puses doh.gif situaciją bandžiau taisyti džibuojant šonus grietinėle, bet spalva gavosi tokia šlykšti, kokių reta doh.gif bet gerai, kad vaizdą atpirko skanumas ax.gif

Labai patiko daryti šokoladinį voratinklį bigsmile.gif

Taigi, tortas uošvienės gimtadieniui ax.gif medutis perteptas šokolado skonio grietinėle + bananai + karamelizuoti migdolai, viršus apliejimui skirats šokoladas, džibukai - pusiau greitinėlė, pusiau ganašas ar kažkas panašaus hihihi.gif

Norėjau padėkoti labai labai rugiagelei26 4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū tau už pagalbą 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
*monikute*, man noretusi balto sokolado drugeliu, nes dabar pacioje rozeje drugeliai pasimeta...
O rozes tikrai grazios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 25 spalio 2010 - 10:10
QUOTE(Atize @ 2010 10 25, 11:09)
*monikute*, man noretusi balto sokolado drugeliu, nes dabar pacioje rozeje drugeliai pasimeta...
O rozes tikrai grazios  wub.gif

tai va ir drugeliai galėjo būti balti ir torto šonų greitinėlės išvis nereikėjo dažyti, būtų buvę šimtą kartų gražiau doh.gif na gyveni ir mokaisi blush2.gif

Ačiū už komplimentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 25, 10:28)
tai va ir drugeliai galėjo būti balti ir torto šonų greitinėlės išvis nereikėjo dažyti, būtų buvę šimtą kartų gražiau  doh.gif  na gyveni ir mokaisi  blush2.gif

Ačiū už komplimentus  4u.gif

o sonai manau groteles labiau tiktu nei tie dzibukai biggrin.gif Nors ir sis variantas visai nieko 4u.gif
Atsakyti
Na pasikabinekim biggrin.gif

Pirmasis mano darytas Makvynas unsure.gif darbeliu esu visai patenkinta... nors zinoma klaidu pridariau.

Cipciuko medaus tortas, dengta pastilazu. Is pradziu bandziau imaisyt dazus i mase, bet veliau nusprendziau, kad beviltiska, ir daziau ant virsaus. 4 kg.

user posted image

Aij, idedu ir kitu sonu sumazintas:

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 25 spalio 2010 - 11:01
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 25, 12:55)
Is pradziu bandziau imaisyt dazus i mase, bet veliau nusprendziau, kad beviltiska, ir daziau ant virsaus.

Nuostabus tortas wub.gif
Kokius dazus jus naudojate? ir kaip taip graziai uztepate juos ant torto? Su kazkuo maisote ar jie jau yra skystos konsistencijos?
Atsakyti
QUOTE(C.R.Y.S.T.A.L @ 2010 10 25, 12:05)
Nuostabus tortas  wub.gif
Kokius dazus jus naudojate? ir kaip taip graziai uztepate juos ant torto? Su kazkuo maisote ar jie jau yra skystos konsistencijos?

Cia butent naudojau Wilton gelinius dazus. Siek tiek praskiedziau degtine (nesigasdinkit, ji greit isgaruoja, ir tortas lieka sausas). Su vandeniu ilgai dziusta...

O tepiau teptuku doh.gif kempineles naujos neturejau... bet visai greit apsitepe.
Atsakyti