Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(bonza @ 2010 11 06, 13:12)
pirkau siaures miestelio RIMI, 4,99 lt. padeta prie kepimo milteliu ir pan, zirneliu tortam puost, vanil cukraus. Prismej 5.99 lt  ax.gif
tai.  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2010 11 06, 11:05)
g.gif kiek supratau tai jas parsisiunti is UK g.gif idomu man koks ju skonis  thumbup.gif  panasu, kad butu kaip valgomu pinigeliu g.gif

Gėles darau pati ir jų skonis toks pats, kaip ir visų cukrinių papuošimų.
Bet ateity turiu planų pardavinėti gėles ir jų kombizicijas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agu0na: 06 lapkričio 2010 - 12:33
labai kruopštus ir ilgas darbas 4u.gif
Atsakyti
As turiu tortuka Krikstynom. Galvojau, kad jau su Krikstynom baigta, bet va, atsirado dar vienas.

user posted image

user posted image

user posted image

Sokoladinis tortas su vysniomis. pastilazas, aisingas
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2010 11 06, 14:31)
Gėles darau pati ir jų skonis toks pats, kaip ir visų cukrinių papuošimų.
Bet ateity turiu planų pardavinėti gėles ir jų kombizicijas:)

first.gif super
Atsakyti
kirbe labai gražus tortukas, įdomi idėja 4u.gif

Olesta koks mielas krikštynų tortas.. Ir kempiniukas thumbup.gif

Asseni fantastiškas krikštynų tortas wub.gif Man labai patinka tokie kruopštūs, taisyklingi ir tvarkingi darbai... Puikiai išlaikyti atstumai, labai gražūs torto šonai wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agu0na: 06 lapkričio 2010 - 12:45
Asseni, net kvepuoti pamirsau blink.gif blink.gif blink.gif wub.gif wub.gif

AguOna, gal sakau padarytum mokomaji meeta mums cia su tom gelytem ? as rimtai galvojau kad jos gyvos doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 06 lapkričio 2010 - 12:45
karapuzike Ateity galima visko paplanuoti, bet aš esu iš Vilniaus.. O dabar galėsiu kada įdėti fotosesija gėlių ir puokštelių darymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agu0na: 06 lapkričio 2010 - 12:58
Asseni ,torčiukas labai labai gražus...toks tvarkingas,ydomi ideja...nematyta dar.....o torto šonai kaip gražiai dekoruoti...vienu žodžiu super.....
Atsakyti
Asseni wub.gif wub.gif wub.gif fantastika thumbup.gif super wub.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

cia esu naujoke, bet perverciau gal 4 jusu senas temas, tai netekau zado kokiu cia groziu prigaminate.
Reiketu truputi jusu pagalbos, noriu suneliui 1-ojo gimtadienio proga iskept torta masina. Cia kiek skaiciau, daugiausiai dengiate pastiliazu, ar pagal sita recepta?:

"PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui

1 sriubinis ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .

Aliejus pilamas į jau užminkytą masę , puikiai , lygiai pasidengia tortai .....nerekomenduoju dėti ant grietininių kremų , geriau aptepti sviestiniu ."

Pries kiek laiko reiketu pasigaminti sia mase? Gal kas bandete su naturaliu medumi, nes kitokio neturiu? Kada reikstu deti dazus?

Is anksto labai dekoju uz pagalba
Atsakyti
RiMami, Vaidosee, agu0na, labai ačiū už pagyrimus 4u.gif Man, kaip pradedančiajai, labai svarbūs palaikymo žodžiai, ačiū 4u.gif

bonza, šaunus tortukas, labai skani spalva, taip ir toliau drinks_cheers.gif Tavo trečias, o aš jau savim patenkinta, pirmasis dešmtukas tortų yra lotuliukas.gif Kitoms tai gal juokas iš tokių pasiekimų, bet man tai smagu thumbup.gif

Atsakyti