viršutinėj temoj yra bantuko darymas man rodos o šiaip tai kai padarai iš dengimo masės tą bantuką, tai reikia į kaspinėlius ką nors apvalų įkišt, susitingsta paskui masė, išimi ką įkišus ir bantukas lieka gražiai stovėti, aš tai antgaliukus sukišu
o tortukas tikrai neprastas man patinka spalva ir rožytės
QUOTE(Olesta @ 2010 11 06, 11:34)
viršutinėj temoj yra bantuko darymas man rodos o šiaip tai kai padarai iš dengimo masės tą bantuką, tai reikia į kaspinėlius ką nors apvalų įkišt, susitingsta paskui masė, išimi ką įkišus ir bantukas lieka gražiai stovėti, aš tai antgaliukus sukišu
a va ko truko, kazkokio palaikymo nes ji man slept, ir sugriuna... vel statau lipdau, ir vel slept... et, tobulet ir tobulet
prie to pacio dar paklausiu, o rafaela dar reikia aptept sviestiniu kremu? nes as aptepiau rafaeliniu kremu...(ten juk sviestas ieina...). Bet vistiek kazko nelygiai denges...
Labas, mergaites.
AguOna, tavo geles beprotiskos. As sakyciau gyviau gyvu. Lenkiu galva pries toki darba. Labai noreciau ismokt, bet nelabai dedu tam pastangu. Tokias geles galima daryti tik del saves. Nesuvokiamas grozis, nuostabiai suderintos puokstes. Pritarciau naitui, tokias geles galima daryti tik mamai, nes man rodos, kiti negales adekvaciai ivertinti, tokios geles neikainuojamos.
Olestuk, pas tave vel Krikstynos. Saunuole, taip gerai tvarkaisi. Ir dirbi ir tortukus darai ir su savo maziais gi reikia pabut. Tu Super moteris
Rugiagele, tavo tortas Godai, na jau toks mielas, toks fainas ir linksmas. Man tokie labai patinka.
O kempinukai storuliukai KOkie
Ir krepseliai grazus, gal kiek gelytem gyvumo truksta
AguOna, tavo geles beprotiskos. As sakyciau gyviau gyvu. Lenkiu galva pries toki darba. Labai noreciau ismokt, bet nelabai dedu tam pastangu. Tokias geles galima daryti tik del saves. Nesuvokiamas grozis, nuostabiai suderintos puokstes. Pritarciau naitui, tokias geles galima daryti tik mamai, nes man rodos, kiti negales adekvaciai ivertinti, tokios geles neikainuojamos.
Olestuk, pas tave vel Krikstynos. Saunuole, taip gerai tvarkaisi. Ir dirbi ir tortukus darai ir su savo maziais gi reikia pabut. Tu Super moteris
Rugiagele, tavo tortas Godai, na jau toks mielas, toks fainas ir linksmas. Man tokie labai patinka.
O kempinukai storuliukai KOkie
Ir krepseliai grazus, gal kiek gelytem gyvumo truksta
QUOTE(bonza @ 2010 11 06, 12:37)
a va ko truko, kazkokio palaikymo nes ji man slept, ir sugriuna... vel statau lipdau, ir vel slept... et, tobulet ir tobulet
prie to pacio dar paklausiu, o rafaela dar reikia aptept sviestiniu kremu? nes as aptepiau rafaeliniu kremu...(ten juk sviestas ieina...). Bet vistiek kazko nelygiai denges...
įkišk kokį antgaliuką apvalų kai darai, saldainių masė liauna labai, bet sustingsta jei jai suteiki formą ir palaikai šaldytuve tik reikia rasti parankinių priemonių kokių ir viskas bus ok
QUOTE(bonza @ 2010 11 06, 12:29)
kaip zadejau, uz pagalba rodau savo tortuka. Nesilygiuoju i cia rodomus, dariau saldainiu mase pirmakart, supratau ka dariau ne taip. Kaip sakant, is klaidu mokomasi.
man tai labai geras šitas tortukas ir gražus. ir tik 3 tortas... šaunuolė
bonza,tikrai kaip 3 tortas,tai visai neblogai...rožes gražios,tik žinai man raides kažkaip giliai yspaustos y mase atrodo...kita kartuka patepk tu jas kad ir vandenuku ir tik priklijuok ant viršaus...nereik spausti ju y torta...o šiaip šaunuole ,kad stengiesi.....
QUOTE(kirbe @ 2010 11 06, 11:47)
bonza,tikrai kaip 3 tortas,tai visai neblogai...rožes gražios,tik žinai man raides kažkaip giliai yspaustos y mase atrodo...kita kartuka patepk tu jas kad ir vandenuku ir tik priklijuok ant viršaus...nereik spausti ju y torta...o šiaip šaunuole ,kad stengiesi.....
raides buvo vyro pagalba as isdeliojau raides, kol sukiojaus aplink maziu, ziuriu jis tas raides spaudzia ir dar aiskina, taigi kad nenukristu....
beje, pradedanciosioms sitos raides visai fainas dalykas, cia Oetkerio, pasirode Rimi ir Prismej maciau, daug raidziu ir skaiciu, kaina 5 lt (prismej 6), tai jei ka sueiliuot ant torto visai pravercia
bonza, labai sauni spalva torto
Kirbe, ir vel tavo rozes , man jos labai grazios, super labai atrodo balta spalva lapeliu ir roziu
Kirbe, ir vel tavo rozes , man jos labai grazios, super labai atrodo balta spalva lapeliu ir roziu
QUOTE(Olesta @ 2010 11 06, 12:18)
o gal galima konkrečiau kas ne taip??? kas konkrečiai Jus nuviltų??? forma, spalvos???
siaip spalvos liuksiskos, viskas gerai, tik zinai ka as daryciau, su geltonu aisingu kampus ireminciau, paziurek kaip pas zemiau esanti panasiai. nu apvarai, tada jis nebutu toks apvalus . Bet cia tik as taip daryciau, o is esmes jis visai fainas
QUOTE(bonza @ 2010 11 06, 12:29)
kaip zadejau, uz pagalba rodau savo tortuka.
ir cia tik 3ias ? nu tai as jau isivaizduoju kokie bus 50tieji, 100 tieji . Talentas !
jetau kaip skanu po vonos su kava jusu tortus akimis ryti
Aciu uz grazius zodzius jau niezti nagai raityt ketvirta
QUOTE(bonza @ 2010 11 06, 12:51)
beje, pradedanciosioms sitos raides visai fainas dalykas, cia Oetkerio, pasirode Rimi ir Prismej maciau, daug raidziu ir skaiciu, kaina 5 lt (prismej 6), tai jei ka sueiliuot ant torto visai pravercia
dabar yra ? kuuur ? kokiam skyriuj????? man reikia !!!!! Gal gali nufotkinti kaip formeles atrodo? tuoj pat siunciu MB i Rimi
QUOTE(karapuzike @ 2010 11 06, 11:54)
dabar yra ? kuuur ? kokiam skyriuj????? man reikia !!!!! Gal gali nufotkinti kaip formeles atrodo? tuoj pat siunciu MB i Rimi
pirkau siaures miestelio RIMI, 4,99 lt. padeta prie kepimo milteliu ir pan, zirneliu tortam puost, vanil cukraus. Prismej 5.99 lt
pakuotej 63 raides ir 19 skaiciu. Viso 82 vienetai.