Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

viršutinėj temoj yra bantuko darymas man rodos 4u.gif o šiaip tai kai padarai iš dengimo masės tą bantuką, tai reikia į kaspinėlius ką nors apvalų įkišt, susitingsta paskui masė, išimi ką įkišus ir bantukas lieka gražiai stovėti, aš tai antgaliukus sukišu 4u.gif
o tortukas tikrai neprastas mirksiukas.gif man patinka spalva ir rožytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 06, 11:34)
viršutinėj temoj yra bantuko darymas man rodos 4u.gif  o šiaip tai kai padarai iš dengimo masės tą bantuką, tai reikia į kaspinėlius ką nors apvalų įkišt, susitingsta paskui masė, išimi ką įkišus ir bantukas lieka gražiai stovėti, aš tai antgaliukus sukišu  4u.gif
o tortukas tikrai neprastas mirksiukas.gif man patinka spalva ir rožytės  4u.gif

a va ko truko, kazkokio palaikymo bigsmile.gif nes ji man slept, ir sugriuna... vel statau lipdau, ir vel slept... et, tobulet ir tobulet rolleyes.gif
prie to pacio dar paklausiu, o rafaela dar reikia aptept sviestiniu kremu? nes as aptepiau rafaeliniu kremu...(ten juk sviestas ieina...). Bet vistiek kazko nelygiai denges...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 06 lapkričio 2010 - 11:39
Labas, mergaites.

AguOna, tavo geles beprotiskos. As sakyciau gyviau gyvu. Lenkiu galva pries toki darba. Labai noreciau ismokt, bet nelabai dedu tam pastangu. Tokias geles galima daryti tik del saves. Nesuvokiamas grozis, nuostabiai suderintos puokstes. Pritarciau naitui, tokias geles galima daryti tik mamai, nes man rodos, kiti negales adekvaciai ivertinti, tokios geles neikainuojamos.

Olestuk, pas tave vel Krikstynos. Saunuole, taip gerai tvarkaisi. Ir dirbi ir tortukus darai ir su savo maziais gi reikia pabut. Tu Super moteris

Rugiagele, tavo tortas Godai, na jau toks mielas, toks fainas ir linksmas. Man tokie labai patinka.

O kempinukai storuliukai KOkie bigsmile.gif

Ir krepseliai grazus, gal kiek gelytem gyvumo truksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 06 lapkričio 2010 - 11:46
QUOTE(bonza @ 2010 11 06, 12:37)
a va ko truko, kazkokio palaikymo  bigsmile.gif  nes ji man slept, ir sugriuna... vel statau lipdau, ir vel slept...  et, tobulet ir tobulet  rolleyes.gif
prie to pacio dar paklausiu, o rafaela dar reikia aptept sviestiniu kremu? nes as aptepiau rafaeliniu kremu...(ten juk sviestas ieina...). Bet vistiek kazko nelygiai denges...

įkišk kokį antgaliuką apvalų kai darai, saldainių masė liauna labai, bet sustingsta jei jai suteiki formą ir palaikai šaldytuve 4u.gif tik reikia rasti parankinių priemonių kokių ir viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 11 06, 12:29)
kaip zadejau, uz pagalba rodau savo tortuka. Nesilygiuoju i cia rodomus, dariau saldainiu mase pirmakart, supratau ka dariau ne taip. Kaip sakant, is klaidu mokomasi.

man tai labai geras šitas tortukas ir gražus. ir tik 3 tortas... šaunuolė
Atsakyti
bonza,tikrai kaip 3 tortas,tai visai neblogai...rožes gražios,tik žinai man raides kažkaip giliai yspaustos y mase atrodo...kita kartuka patepk tu jas kad ir vandenuku ir tik priklijuok ant viršaus...nereik spausti ju y torta...o šiaip šaunuole ,kad stengiesi..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 06, 11:47)
bonza,tikrai kaip 3 tortas,tai visai neblogai...rožes gražios,tik žinai man raides kažkaip giliai yspaustos y mase atrodo...kita kartuka patepk tu jas kad ir vandenuku ir tik priklijuok ant viršaus...nereik spausti ju y torta...o šiaip šaunuole ,kad stengiesi..... 4u.gif

raides buvo vyro pagalba doh.gif doh.gif as isdeliojau raides, kol sukiojaus aplink maziu, ziuriu jis tas raides spaudzia doh.gif gun_bandana.gif bash.gif ir dar aiskina, taigi kad nenukristu....
beje, pradedanciosioms sitos raides visai fainas dalykas, cia Oetkerio, pasirode Rimi ir Prismej maciau, daug raidziu ir skaiciu, kaina 5 lt (prismej 6), tai jei ka sueiliuot ant torto visai pravercia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 06 lapkričio 2010 - 11:52
bonza, labai sauni spalva torto

Kirbe, ir vel tavo rozes smile.gif , man jos labai grazios, super labai atrodo balta spalva lapeliu ir roziu
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 06, 12:18)
o gal galima konkrečiau kas ne taip???  4u.gif kas konkrečiai Jus nuviltų??? forma, spalvos???

siaip spalvos liuksiskos, viskas gerai, tik zinai ka as daryciau, su geltonu aisingu kampus ireminciau, paziurek kaip pas zemiau esanti panasiai. nu apvarai, tada jis nebutu toks apvalus . Bet cia tik as taip daryciau, o is esmes jis visai fainas 4u.gif

QUOTE(bonza @ 2010 11 06, 12:29)
kaip zadejau, uz pagalba rodau savo tortuka.

ir cia tik 3ias ? nu tai as jau isivaizduoju kokie bus 50tieji, 100 tieji . Talentas !

jetau kaip skanu po vonos su kava jusu tortus akimis ryti wub.gif
Atsakyti
Aciu uz grazius zodzius wub.gif wub.gif wub.gif jau niezti nagai raityt ketvirta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 11 06, 12:51)
beje, pradedanciosioms sitos raides visai fainas dalykas, cia Oetkerio, pasirode Rimi ir Prismej maciau, daug raidziu ir skaiciu, kaina 5 lt (prismej 6), tai jei ka sueiliuot ant torto visai pravercia  4u.gif

dabar yra ? kuuur ? kokiam skyriuj????? man reikia !!!!! Gal gali nufotkinti kaip formeles atrodo? tuoj pat siunciu MB i Rimi
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 11 06, 11:54)
dabar yra ? kuuur ? kokiam skyriuj????? man reikia !!!!! Gal gali nufotkinti kaip formeles atrodo? tuoj pat siunciu MB i Rimi

pirkau siaures miestelio RIMI, 4,99 lt. padeta prie kepimo milteliu ir pan, zirneliu tortam puost, vanil cukraus. Prismej 5.99 lt ax.gif
user posted image
pakuotej 63 raides ir 19 skaiciu. Viso 82 vienetai. 4u.gif
Atsakyti