Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(krista... @ 2010 11 05, 16:48)
na na įdomu kokie čia profesionalai ir tiek patirties  turi kad net tortus ant grindu padetus fotkina(gal jiems reiktu higienos centro darbuotojus į svečius pasikviesti) schmoll.gif .ir dar net kvadratinį torta tiesei nesugeba nupjauti kraštus,nekalbu apie celiulitus ant vestuviniu.baisu ką dar galiu pasakyt iki jusu šedevru dar jiems daug daug daug žolytes apš...... mirksiukas.gif

labuka,na as manau,kad jei yra norinciu pirkti,reiskiaisi viskas gerai,tobulybei ribu nera,vieni tortukai,grazus,kiti kreivoki,bet kazkas juos juk perka,ragauja,tortuku gamintojams linkiu sekmes 4u.gif ,toliau tobuleti,ieskoti naujoviu,tobulinti technika,pagerinti foto kokybe ir tikrai viskas bus gerai thumbup.gif

O kad neateiti,tik burnos paausinti ,atnesu savo iskankinta ragazele doh.gif ,pynimo technika supratau,tik jau baigdama torta,daugiau nenoreciau,tokiu zaidimu doh.gif
Viduje snikersas,dengtas -saldainiu,sokolado mase.
user posted image

Kritika:negrazi pyne:sleiva ,kreiva,dazai nupurksti nelygiai,pynes sujungimas paciame priekyje ir t.t.,bet juk mokinuosiu,stengiuosiu blush2.gif
Atsakyti
vaidose,užtai kokie grybai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 05, 17:06)
labuka,na as manau,kad jei yra norinciu pirkti,reiskiaisi viskas gerai,tobulybei ribu nera,vieni tortukai,grazus,kiti kreivoki,bet kazkas juos juk perka,ragauja,tortuku gamintojams linkiu sekmes  4u.gif ,toliau tobuleti,ieskoti naujoviu,tobulinti technika,pagerinti foto kokybe ir tikrai viskas bus gerai  thumbup.gif

O kad neateiti,tik burnos paausinti ,atnesu savo iskankinta ragazele  doh.gif ,pynimo technika supratau,tik jau baigdama torta,daugiau nenoreciau,tokiu zaidimu  doh.gif
Viduje snikersas,dengtas -saldainiu,sokolado mase.
user posted image

Kritika:negrazi pyne:sleiva ,kreiva,dazai nupurksti nelygiai,pynes sujungimas paciame priekyje ir t.t.,bet juk mokinuosiu,stengiuosiu  blush2.gif

su kokia forma kastonus darai,ar su riesuteliu,ar yra kazkonams keptuvas. ruosiuosi daryti,bet galvoju su kuom.
Atsakyti
Vaidosee,grybukai ir kaštonai puikus,tik vat kašelis man užkliuvo......labai storas pynimas....ta prasme storokos virvutes...iš plonesniu aišku darbo daugiau,bet ir žiuretusi gražiau....tokia mano nuomone..... 4u.gif
Atsakyti
adriu- Aciu 4u.gif ,jau su jais atkalus ranka

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 05, 17:30)
su kokia forma kastonus darai,ar su riesuteliu,ar yra kazkonams keptuvas. ruosiuosi daryti,bet galvoju su kuom.

viska darau rankomis,darau rutuliukus ir truputi paskaptuoju vidu ,taip pat,kaip grybu galvas,tik zymiai mazesnius rutuliukus daryti reikia 4u.gif
Oi Kirbe,net gali nesakyti,zinau zinau,bet jau kai pradejau daryti,buvo per velu,viska lupti lauk ir tai tik i gala pynimo,pagavau technika,kaip graziai ir tvarkingai viska sudeti doh.gif
Prizadu pasitaisyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 05 lapkričio 2010 - 16:39
QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 05, 17:36)
adriu- Aciu  4u.gif ,jau su jais atkalus ranka adriu
viska darau rankomis,darau rutuliukus ir truputi paskaptuoju vidu ,taip pat,kaip grybu galvas,tik zymiai mazesnius rutuliukus daryti reikia 4u.gif

nu labai dailiai padaryta ,tikrai galvojau kad su forma mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaičiai šaunūs tortukai thumbup.gif krepšelis irgi fainulkinas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 05, 11:17)
as cia gal ne i tema,bet ieskodama uztikau smile.gif

Vakar buvau Baltgastro parodoje ir ziurejau parodinius konditeriu tortus. Na zinokite, kai kurie - ne ka geresni biggrin.gif

QUOTE(DONRA @ 2010 11 05, 14:31)

Dar tuo paciu parasysiu apie morengini - sviestini krema

Labai neblogas kremukas drinks_cheers.gif Va Sarlot kremas, tai man nesusipratimas kazkoks. Viena karta pabandziau, tai paragavusi krapsciau nuo torto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 11 05, 19:04)
Vakar buvau Baltgastro parodoje ir ziurejau parodinius konditeriu tortus. Na zinokite, kai kurie - ne ka geresni  biggrin.gif

kaip as norejau ten vaziuoti,bet kad tolokai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 11 02, 13:27)
Atnešiau dar vieną - "Pinigų maišas" ir peliukas:

Koks groooziiis.. kopijuonuosi pas save. laabai patiko thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(jav @ 2010 11 04, 22:47)
sveikutes visos.

Nu jau tamstos nicka kai pamatau tai net ikvepiu oro, nes zinau kad nuo vaizdo pamirsiu kvepuoti wub.gif TOBULA !!!!

QUOTE(akvilyte @ 2010 11 05, 09:50)
atnešu ir aš vieną.... kėliaus ryte 4 puošt jo.. mirštu kaip miego noriu wacko.gif

dieve kiek detaliu ir tokiu dailiu wub.gif wub.gif Ne tortas o visas serialas. Medali toms, kas figureles lipdo. As vis bijau net meginti.. uztat dukra i keramika leidziu su paslepta mintim, kad ismoks ir viena diena man groziu prilipdys hihihi.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 05, 12:17)
as cia gal ne i tema,bet ieskodama uztikau smile.gif
cia prie tokiu smulkmenu mes kabinejames,o paziurekit  kaip daro imones(ir dar,kaip raso,su 25m patirtimi)
ypac vestuvini 8nr paziurekit  doh.gif
http://www.tortai.com/gallery/

Ojezausmarijabrabgiausioji doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net vyra pasikvieciau paziureti, tai pamates 8ta torta paklause ar cia laidotuvems ? nu del nelygumu tai jis sake, kad nieko nemato zabala unsure.gif lotuliukas.gif
O ten del oponentes nuomones tai as jai visiskai nepritari. Jei jau turi firma, darau uz pinigus, reprezentacines nuotraukas dedi ir dar su tokia patirtim, tai jau vistiek tortai turi buti kokybiskiau papuosti. vidurius padaryti gali belenkas, o vat papuosti tai cia jau ne suns p... Ir beje.. nereikia tureti interneto ir zinoti naujoves, kad lygiai islyginti torta, manau kiekviena konditere ta turetu zinoti, nors ka as zinau, as ne konditere.. as tik megeja su keliu menesiu patirtimi blush2.gif

QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 05, 17:06)
O kad neateiti,tik burnos paausinti ,atnesu savo iskankinta ragazele  doh.gif ,pynimo technika supratau,tik jau baigdama torta,daugiau nenoreciau,tokiu zaidimu  doh.gif

et wub.gif

Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 05, 18:10)
kaip as norejau ten vaziuoti,bet kad tolokai  verysad.gif

ir aš doh.gif tik mano abu vaikai kai dėjo sirgt doh.gif

kokie kaštonukai essen.gif kaip norėčiau dabar prie arbatos rolleyes.gif
Atsakyti
atnesu ir as keleta savo. Netobuli, bet stengiuosi blush2.gif blush2.gif
Snikersas, Sarlot sviestinis kremas ir grietinele
user posted image
Ale triptikas. Rafaelo, juodas mislas, pastiliazas, aisingas, biski blizganciu dulkiu
user posted image
Rafaelo, pastiliazas
user posted image
Snikersas, pastiliazas, truputis aisingo
user posted image
Rafaelo, marsmalovkiu mase, aisingas
user posted image
Persikinis, Pastiliazas
user posted image
Cia Velinems anytai. Snikersas, Pastiliazas
user posted image
Persikinis, Pastiliazas
user posted image
Snikersas, PAstiliazas, aisingas
user posted image
O sitas kreivas sleivas, bet buvo toks maziukas, kad vos ejo tuos apvalumus suciupineti. O ir su spalvom ir dengimu nu tokia nevykusi diena buvo, kad galvojau nusisausiu.Uztat didziuojuosi svirkstu - gi daug kas pagalvojo kad tikras cool.gif
user posted image
Atsakyti