Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 05, 11:17)
as cia gal ne i tema,bet ieskodama uztikau smile.gif
cia prie tokiu smulkmenu mes kabinejames,o paziurekit  kaip daro imones(ir dar,kaip raso,su 25m patirtimi)
ypac vestuvini 8nr paziurekit  doh.gif
http://www.tortai.com/gallery/

blink.gif doh.gif o erotiniai kokie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 11 05, 12:10)
blink.gif  doh.gif  o erotiniai kokie  lotuliukas.gif

Bet cia gal ne kepykla, o taip zmogus kepa. Nes jokiu kontaktu ner, arba as neradau.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 05, 13:30)
Bet cia gal ne kepykla, o taip zmogus kepa. Nes jokiu kontaktu ner, arba as neradau.

yra,stai
http://www.tortai.com/
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 11 05, 10:40)
Mergaitės, gal kas galėtų patarti kaip geriausia būtų daryti torto laivo priekį, kad jis būtų toks į apačią siaurėjantis kaip čia  g.gif
keltas
Aš tai įsivaizduoju tik kaip jau sutepto torto nupjovimą  g.gif  bet ar man nesulūš ir nenukris tas priekis  unsure.gif  žadu daryti paprastą medutį su grietinėlės pertepimu  ax.gif

bandysi "gloria" sukonstruoti biggrin.gif

QUOTE(laimiene @ 2010 11 05, 12:10)
blink.gif  doh.gif  o erotiniai kokie  lotuliukas.gif

ypač 07 doh.gif huh.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau is karto, jei pritersiu eteri. Desimt kartu perskaiciau lapelytes zinute ir galvojau, ar verta uzvirti kose, bet....... geriau nevyniosiu i vata ir isresiu tiesiai, o ne uz akiu......

Pirmiausiai- reiketu atsiversti savo psl. internetini ir perziureti savo darbus...... , o jei nesimato- uzsideti akinius. Jei paskutiniai darbeliai nieko, dar nereiskia, kad jau esama profesionalo ir galima saipytis is kitu. Suprasciau, jei replikuotu, tos , kuriu darbeliai tikrai idealus, bet jos to nedaro, nes kazkada ir ju tokie darbai buvo.

Antra- zinau zmogu, kuris kepa beveik dvidesimt metu, turi profesionalo kepejo specialybe, kepa super skanius tortukus, o apie papuosimus nelabai ka ismano, nes nesinaudoja interneto platybemis.

Taip , kad kepam kaip mokam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 05 lapkričio 2010 - 12:44
QUOTE(meduolytee @ 2010 11 05, 13:40)
Labai atsiprasau is karto, jei pritersiu eteri. Desimt kartu perskaiciau lapelytes zinute ir galvojau, ar verta uzvirti kose, bet....... geriau nevyniosiu i vata ir isresiu tiesiai, o ne uz akiu......

Pirmiausiai- reiketu atsiversti savo psl. internetini ir perziureti savo darbus...... , o jei nesimato- uzsideti akinius. Jei paskutiniai darbeliai nieko, dar nereiskia, kad jau esama profesionalo ir galima saipytis is kitu. Suprasciau, jei replikuotu, tos , kuriu darbeliai tikrai idealus, bet jos to nedaro, nes kazkada ir ju tokie darbai buvo.
Antra- zinau zmogu, kuris kepa beveik dvidesimt metu, turi profesionalo kepejo specialybe, kepa super skanius tortukus, o apie papuosimus nelabai ka ismano, nes nesinaudoja interneto platybemis.
Taip , kad kepam kaip mokam

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip norit taip sakykit, bet darant zmonems uz pinigus darbeliai turi buti zenkliai geresni blink.gif vertinant sios temos mergaiciu darbus tai ten doh.gif gal jiems niekas nepasako kad reiktu tobuleti mirksiukas.gif

Dar tuo paciu parasysiu apie morengini - sviestini krema, kaip tik nesenai vakar ir uzvakar dariau keksiuku, tai vienus puosiau siuo kremu o kita diena dariau beze...ir visgi apklausus seimyna ir paciai labiau patiko morenginis sviestini, jo skonis gilesnis, stovi labai gerai....aisku nepaslaptis kad dauguma is cia ir as tame tarpe beze tobulai nepadaro, tai sis kremas tiesiog tobulas skoniu ir visada gaunasi...dar manau kad jis tikrai nieko nebijo, jokia mase nuo jos netirpsta thumbup.gif tai grynai mano nuomone ir skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 05, 12:34)
monikute manau kad tikrai nenulūš, bet man taip atrodo, jei ten medutis, o jei dar mase rengtas tai iš viso nenulūš smile.gif aš taip manau smile.gif)

Ačiū už padrąsinimą 4u.gif
Bijau aš to torto kaip velnio doh.gif

QUOTE(jurguliux @ 2010 11 05, 13:39)
bandysi "gloria" sukonstruoti  biggrin.gif

kadangi "gloria" dėja sudegė verysad.gif tai darysiu Maxima blush2.gif kelto kapitono gimtadienio proga blush2.gif
Atsakyti
Ai idesiu dar tortuku smile.gif atsiprasau uz fotkiu kokybe, nes fotkinta su telefonu blush2.gif

Mano sumustinukai, nu tikrai isejo suklaidint lotuliukas.gif ten dar po citrinos gabaleli dejau
pirma karta dariau kursenu vyniotini , pavyko puikiai, dingo per 10 sekundziu
user posted image

Na ir ramuneles, tortas snikers, krepselis saldainiu +sokoladas, geles MMG
user posted image

O cia paprastas, sunaus sugrizimo proga, snikersas, mases is visu likuciu, pakaitinau mikruskej, paminkiau ir ant torto, gelytem nuo ano torto krepselio liko tongue.gif
user posted image

Eina sau doh.gif kokia klaiki kokybe doh.gif daugiau is telefono nedesiu schmoll.gif

Laukiu kritikos , pastebejimu mirksiukas.gif

Atsakyti
DONRA sumuštiniai kaip tikri thumbup.gif

Asseni, norėjau paklausti tavęs, kaip padarei tokią kaip vandens sieną viename iš savo tortų su undinėle bigsmile.gif labai jau gražiai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
user posted image

na idesiu ir aš pora tortukų ax.gif pirmas medutis su žėlė gabaliukais, puošta pastilažu , idėja kopijuota iš jūsų mergaitės blush2.gif

user posted image

antras jogurtinis , puoštas pastilažu smile.gif

Jau kiek tortų užderėjo wub.gif wub.gif

jav- tas pirmas wub.gif na toks žaislinis na toks gražus wub.gif wub.gif o žuviuko idėja pasinaudosiu, nes kaip tik ieškojau mirksiukas.gif

agu0na -apie tortus net nekalbu, O gėlės NEREALIOS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

akvilyte - mano merginos pirma pažaistų su tortuku wub.gif , o paskui leistų valgyt lotuliukas.gif aišku jeigu leistų wub.gif

DONRA- gal galima sumuštinuką ax.gif dar geriau būtų du thumbup.gif mirksiukas.gif
essen.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 05, 13:17)
as cia gal ne i tema,bet ieskodama uztikau smile.gif
cia prie tokiu smulkmenu mes kabinejames,o paziurekit  kaip daro imones(ir dar,kaip raso,su 25m patirtimi)
ypac vestuvini 8nr paziurekit  doh.gif
http://www.tortai.com/gallery/

na na įdomu kokie čia profesionalai ir tiek patirties turi kad net tortus ant grindu padetus fotkina(gal jiems reiktu higienos centro darbuotojus į svečius pasikviesti) schmoll.gif .ir dar net kvadratinį torta tiesei nesugeba nupjauti kraštus,nekalbu apie celiulitus ant vestuviniu.baisu ką dar galiu pasakyt iki jusu šedevru dar jiems daug daug daug žolytes apš...... mirksiukas.gif
Atsakyti