Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(eda.dita @ 2010 11 04, 23:18)
Mergaiciukes, tai kaip manote, ar sviestini morengini (beze) krema dedant ant torto jei jis perteptas kremu su zelatina, dar reikia pries tai torta aptepti sviestiniu kremu? Pergyvenu, nes beze bijo zelatinos, ar sviestinis bezas nebijo?

Laba ryta ,praita savaie isbandziau ta morengini tai zinok dejau ant biskvitu perteptu su grietine ir zale gabaliukais nu nieko nebijo sustingo kuo puikiausiai thumbup.gif beze daugiau nebedarysiu musiau tik sita krema jis idealus manau
Atsakyti

JAV, labai kruopštūs ir gražūs tortukai wub.gif

Agu0na, trūksta žodžių swoon.gif nerealiai gražu wub.gif wub.gif wub.gif tiesiog pasaka wub.gif klausimėlis - su kokiais dažais padarote patamsėjimus gėlių viduriuke ax.gif ?

Akvilyte
, labai dailus tortukas ir mergaitė tikrai liks patenkinta bei laiminga wub.gif
Aš tai vasarą kai dirbau Ispanijoj žaislų parduotuvėje tai nespėdavau tempti tų little pet shop iš sandėlio ir dėlioti į lentynas doh.gif biggrin.gif vaikai kaip pamišę pirkdavo tuos gyvūnėlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 11 05, 00:18)
Mergaiciukes, tai kaip manote, ar sviestini morengini (beze) krema dedant ant torto jei jis perteptas kremu su zelatina, dar reikia pries tai torta aptepti sviestiniu kremu? Pergyvenu, nes beze bijo zelatinos, ar sviestinis bezas nebijo?

čia gal niekas taip sudėtingai nedaro, kad jau antrą kartą neatsako į šitą klausimą biggrin.gif

QUOTE(agu0na @ 2010 11 05, 02:26)
Sveikutes,

kur jau ten sveikutės po tokių grožių irnesakyk.gif . Visgi aš lieku prie savo nuomonės - TOKIAS gėles tik mamai ir galima padaryt. Nes dar nesutikau žmogaus, kuris galėtų už tokias gėles ant torto atitinkamai sumokėt cool.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 11 05, 10:50)
man kaip neturinčiai mergaičių tai little pet shop nieko nesakė 

man irgi irnesakyk.gif neseniai atradau kas tas yr Hello Kitty hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 11 05, 10:40)
JAV, labai kruopštūs ir gražūs tortukai  wub.gif

Agu0na, trūksta žodžių swoon.gif nerealiai gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  tiesiog pasaka  wub.gif  klausimėlis - su kokiais dažais padarote patamsėjimus gėlių viduriuke  ax.gif ?

Akvilyte
,  labai dailus tortukas ir mergaitė tikrai liks patenkinta bei laiminga  wub.gif
Aš tai vasarą kai dirbau Ispanijoj žaislų parduotuvėje tai nespėdavau tempti tų little pet shop iš sandėlio ir dėlioti į lentynas  doh.gif  biggrin.gif  vaikai kaip pamišę pirkdavo tuos gyvūnėlius  biggrin.gif

labas rytas ,mergaites.Ačiū, už gražius žodžius.Aš perku dažus iš to paties tinklalapio, kur dabar jūsų dauguma užsisakinėjat per [B]Naitą ,jie yra sausi. Gėlių lapelius ir vainiklapius, norint išgaut natūralesnį efektą,spalvint reikia pradėti tamsesniais dažais nuo viršaus kraštelių,paskui pšvisinti vidurį.Magnolijos spalvintos nuo vidurio ,gautas ružavas atspalvis sumaišius tris spalvas-baltą,poinsetijos raudoną irdar nei tai slyvos panašu į tamsios aronijos atspalvį ,bonkutėj ji vadinasi Claret.
Atsakyti
nu jau aguonos gėlės... galvojau tikros...
jav super tortai
ir akvilyte super namukas
Atsakyti
nu uzmusk nepatikejai kad Aguonos geles tikros schmoll.gif nagrinejau kokias 10 min ilindus i monitoriu, negaliu patiket ..tiesiog IDEALU, FANTASTIKA!!!!
Atsakyti
Aguona- infarkta nuo pat ryto ivarei. Geles nerealios- graziausios is visu cia buvusiu. I pamokas galima???????????????

Akvilyte - pliitle pet shop superinis, saviskems net nerodysiu, nes prasys toki padaryt ( o mano rankos abi kairios ant figureliu)
JAV zuvis - fantastika.
Atsakyti
Mergaitės, gal kas galėtų patarti kaip geriausia būtų daryti torto laivo priekį, kad jis būtų toks į apačią siaurėjantis kaip čia g.gif
keltas
Aš tai įsivaizduoju tik kaip jau sutepto torto nupjovimą g.gif bet ar man nesulūš ir nenukris tas priekis unsure.gif žadu daryti paprastą medutį su grietinėlės pertepimu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 05 lapkričio 2010 - 10:41
QUOTE(meduolytee @ 2010 11 05, 11:30)
Aguona- infarkta nuo pat ryto ivarei. Geles nerealios- graziausios is visu cia buvusiu. I pamokas galima???????????????
Akvilyte - pliitle pet shop superinis, saviskems net nerodysiu, nes prasys toki padaryt ( o mano rankos abi kairios ant figureliu)
JAV zuvis - fantastika.

Aiū už komentarą ,klauskite padėsiu kuom galėsiu.
Atsakyti
as cia gal ne i tema,bet ieskodama uztikau smile.gif
cia prie tokiu smulkmenu mes kabinejames,o paziurekit kaip daro imones(ir dar,kaip raso,su 25m patirtimi)
ypac vestuvini 8nr paziurekit doh.gif
http://www.tortai.com/gallery/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 05 lapkričio 2010 - 11:27
labai gražu Akvilyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 05 lapkričio 2010 - 11:28
monikute manau kad tikrai nenulūš, bet man taip atrodo, jei ten medutis, o jei dar mase rengtas tai iš viso nenulūš smile.gif aš taip manau smile.gif)
Atsakyti