Labas vakarelis mergaites gal padetumet....reik iskept dvejetuka apie 3 kg , darysiu cipciuko meduti, gal kuri pasufleruotumet kokio ismatavimo tas dvejetukas turetu buti ( kad 5 laksteliai tai paskaiciavau papuosimu temoj be komentaru) tik ten apie dydi nieko neraso
Labai labai reik
zinau ( teisingiau maciau) kad neviena dare labai grazius dvejetus
is anksto dekoju
aš tai daryčiau iš akies išsikepčiau 5-6 lakštelius ir darant žiūrėčiau kad neviršytų svorio. o dydį, tai kaip galima nusakyt cm, gal A4 lapo forma ir 5 lakšteliai tai manau neviršys su papuošimu. aišku dar nežinia dėsi į medutį ką nors ar ne, aš dariau su želė ir bananais tai daug dadeda svorio
JAV, nu Tu fantastinė, visada laukiu Tavo tortų, atsigauna dūšia pamačius
dvejetuką kai aš dariau iš Cipciuko medučio, tai dariau iš akies, man su bezė ir šokoladiniu glajum gavosi 2,3 kg su 2 indeliais grietinėlės... dėjau 5 lakštelius... o jei dengsi mase tai bus daugiau svorio nei 2,3.... bet gal ne visai ir 3 kg. Ne aukštesnis nei per skardą...mano tai iš akies papieštas ir vsio, pasipaišiau, kad patogu būtu puošti, sutepti ir kad būtų ko pavalgyti žmonėms
dvejetuką kai aš dariau iš Cipciuko medučio, tai dariau iš akies, man su bezė ir šokoladiniu glajum gavosi 2,3 kg su 2 indeliais grietinėlės... dėjau 5 lakštelius... o jei dengsi mase tai bus daugiau svorio nei 2,3.... bet gal ne visai ir 3 kg. Ne aukštesnis nei per skardą...mano tai iš akies papieštas ir vsio, pasipaišiau, kad patogu būtu puošti, sutepti ir kad būtų ko pavalgyti žmonėms
Aciu visom orentuosiuos i A4 formata ir darysiu is visos normos , manau gal gerai
Mergaiciukes, tai kaip manote, ar sviestini morengini (beze) krema dedant ant torto jei jis perteptas kremu su zelatina, dar reikia pries tai torta aptepti sviestiniu kremu? Pergyvenu, nes beze bijo zelatinos, ar sviestinis bezas nebijo?
Sveikutes,
Labai dailus tortukai visi, sunku net ka ir isskirti,
Labai patiko Migles pinigu maisas - labai kruopstus darbelis
Na, o as idedu 2 tortus, viena kepiau mamai, baltas biskvitas su karameliniu-sviestiniu kremu, bei kepintais migdolais. Beje pirma syki isbandziau dengti su cukrine mase pagal MMG
o antras sokoladinis biskvitas, su sokoladiniu kremu
Paciu tortu gamyba nera mano stiprioji puse, labiau megstu daryti geles.. Dabar isbandziau magnolijos ir orchideju formeles, bet labiausiai visgi patinka daryti rozes
Labai dailus tortukai visi, sunku net ka ir isskirti,
Labai patiko Migles pinigu maisas - labai kruopstus darbelis
Na, o as idedu 2 tortus, viena kepiau mamai, baltas biskvitas su karameliniu-sviestiniu kremu, bei kepintais migdolais. Beje pirma syki isbandziau dengti su cukrine mase pagal MMG
o antras sokoladinis biskvitas, su sokoladiniu kremu
Paciu tortu gamyba nera mano stiprioji puse, labiau megstu daryti geles.. Dabar isbandziau magnolijos ir orchideju formeles, bet labiausiai visgi patinka daryti rozes
Atejau,pamaciau ir net silpna pasidare koooookioooos geleeeeees
jav labai nuotaikingi tortai
aguona,na tu sau savo gėlėm nuvarysi į kapus niekada nepasakytum ,kad cukrinės,tobulai tobulos
aguona,na tu sau savo gėlėm nuvarysi į kapus niekada nepasakytum ,kad cukrinės,tobulai tobulos
QUOTE(agu0na @ 2010 11 05, 00:26)
o mama mia jos tikrai cukrinės???? NEREAAAAALIAI
atnešu ir aš vieną.... kėliaus ryte 4 puošt jo.. mirštu kaip miego noriu
medutis ir mmg... man kaip neturinčiai mergaičių tai little pet shop nieko nesakė ale pasirodo yra ir toks dalykas
Agu0na, nuostabios tavo puokštės, tikrai su gyvomis galima sumaišyti
JAV,puikus tortai......pirmasis labai mane sužavejo....
Agu0na,na jau kad geles tavo pati stipriausia puse,tai mes puikiai matom......neymanoma nesižaveti....bet ir patys tortai labai dailiai padaryti......
Akvilyte,nors turiu 2 mergaites,bet irgi nežinau kas ten per dalykas...... bet pats tortas gražiai atrodo......
Agu0na,na jau kad geles tavo pati stipriausia puse,tai mes puikiai matom......neymanoma nesižaveti....bet ir patys tortai labai dailiai padaryti......
Akvilyte,nors turiu 2 mergaites,bet irgi nežinau kas ten per dalykas...... bet pats tortas gražiai atrodo......