Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Labas vakarelis 4u.gif mergaites gal padetumet....reik iskept dvejetuka apie 3 kg 4u.gif , darysiu cipciuko meduti, gal kuri pasufleruotumet kokio ismatavimo tas dvejetukas turetu buti ( kad 5 laksteliai tai paskaiciavau papuosimu temoj be komentaru) tik ten apie dydi nieko neraso g.gif

Labai labai reik blush2.gif
zinau ( teisingiau maciau) kad neviena dare labai grazius dvejetus thumbup.gif
is anksto dekoju
Atsakyti
aš tai daryčiau iš akies smile.gif išsikepčiau 5-6 lakštelius ir darant žiūrėčiau kad neviršytų svorio. o dydį, tai kaip galima nusakyt cm, gal A4 lapo forma ir 5 lakšteliai tai manau neviršys su papuošimu. aišku dar nežinia dėsi į medutį ką nors ar ne, aš dariau su želė ir bananais tai daug dadeda svorio
Atsakyti
sveikutes visos.na ir grozybiu pridereje ojej ir ojejej.visu neisvardysi ir neisgirsi.po ilgos pertraukeles atnesu ir as savo darbelius:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
JAV, nu Tu fantastinė, visada laukiu Tavo tortų, atsigauna dūšia pamačius thumbup.gif

dvejetuką kai aš dariau iš Cipciuko medučio, tai dariau iš akies, man su bezė ir šokoladiniu glajum gavosi 2,3 kg su 2 indeliais grietinėlės... dėjau 5 lakštelius... o jei dengsi mase tai bus daugiau svorio nei 2,3.... bet gal ne visai ir 3 kg. Ne aukštesnis nei per skardą...mano tai iš akies papieštas ir vsio, pasipaišiau, kad patogu būtu puošti, sutepti ir kad būtų ko pavalgyti žmonėms smile.gif
Atsakyti
Aciu visom smile.gif orentuosiuos i A4 formata ir darysiu is visos normos , manau gal gerai g.gif
Atsakyti
Mergaiciukes, tai kaip manote, ar sviestini morengini (beze) krema dedant ant torto jei jis perteptas kremu su zelatina, dar reikia pries tai torta aptepti sviestiniu kremu? Pergyvenu, nes beze bijo zelatinos, ar sviestinis bezas nebijo?
Atsakyti
Sveikutes,
Labai dailus tortukai visi, sunku net ka ir isskirti,
Labai patiko Migles pinigu maisas - labai kruopstus darbelis 4u.gif
Na, o as idedu 2 tortus, viena kepiau mamai, baltas biskvitas su karameliniu-sviestiniu kremu, bei kepintais migdolais. Beje pirma syki isbandziau dengti su cukrine mase pagal MMG
user posted image
user posted image
o antras sokoladinis biskvitas, su sokoladiniu kremu
user posted image
user posted image
Paciu tortu gamyba nera mano stiprioji puse, labiau megstu daryti geles.. Dabar isbandziau magnolijos ir orchideju formeles, bet labiausiai visgi patinka daryti rozes smile.gif
Atsakyti
Atejau,pamaciau ir net silpna pasidare doh.gif koooookioooos geleeeeees thumbup.gif
Atsakyti
jav labai nuotaikingi tortai thumbup.gif
aguona,na tu sau savo gėlėm nuvarysi į kapus blink.gif swoon.gif niekada nepasakytum ,kad cukrinės,tobulai tobulos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2010 11 05, 00:26)

o mama mia wacko.gif jos tikrai cukrinės???? blink.gif NEREAAAAALIAI wub.gif wub.gif wub.gif

atnešu ir aš vieną.... kėliaus ryte 4 puošt jo.. mirštu kaip miego noriu wacko.gif

medutis ir mmg... man kaip neturinčiai mergaičių tai little pet shop nieko nesakė blush2.gif ale pasirodo yra ir toks dalykas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Agu0na, nuostabios tavo puokštės, tikrai su gyvomis galima sumaišyti thumbup.gif
Atsakyti
JAV,puikus tortai......pirmasis labai mane sužavejo....
Agu0na,na jau kad geles tavo pati stipriausia puse,tai mes puikiai matom......neymanoma nesižaveti....bet ir patys tortai labai dailiai padaryti...... thumbup.gif
Akvilyte,nors turiu 2 mergaites,bet irgi nežinau kas ten per dalykas...... blush2.gif bet pats tortas gražiai atrodo......
Atsakyti