Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 04, 11:41)
Su juodu sokoladu man lengva padaryt ja, nu su baltu... gali prisilipint ir save...

Aš tik su juodu galvoju...
Atsakyti
aciu, naitai, kita syk zinosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 11 04, 14:19)
aciu, naitai, kita syk zinosiu wink.gif

ką žinosi? apie krakmolą irnesakyk.gif jeigu apie krakmolą, tai kai pabandysi, suprasi, koks malonus skirtumas yra tarp cukraus pudros ir krakmolo.

o aš šiand pirmąkart bandysiu tą tipo Šarlot kremą.. tikiuos, ten papuošimų temoj nenugrybauta su receptu hihihi.gif ir ant jo tiesiu barbiškos masės sluoksniuką..
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 31, 15:41)
as vel su ikrais zaidziau
Viduje  napoleonas


Asseni, o Tavo receptas Napoleono kažkur įkeltas? rolleyes.gif



Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 04, 09:41)
Su juodu sokoladu man lengva padaryt ja, nu su baltu... gali prisilipint ir save...

O as kaip tik pries kelias dienas dariau su baltu - nerealiai lengvai ir paprastai pasidare blush2.gif Vienintele problema - neturim kol kas mikrobanges, tad lydziau orkaiteje, nelabai norejo lydytis, bet iveikiau as juos bigsmile.gif
Atsakyti
niekas tortu neatnesa,tai as vienaatnesiu
snickers,MMG mase
user posted image
Atsakyti
user posted image mano triufelis su grietinele ir avietem ax.gif tik nesupratau kodel saldainiu mase tokia skyleta patapo doh.gif vienoj vietoj plyso,teko maskuot gelytem...roze marcipanine,pirmakarta daryta,zinau kad netobula,bet as jei taip didziuojuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2010 11 04, 14:04)
O as kaip tik pries kelias dienas dariau su baltu - nerealiai lengvai ir paprastai pasidare  blush2.gif Vienintele problema - neturim kol kas mikrobanges, tad lydziau orkaiteje, nelabai norejo lydytis, bet iveikiau as juos  bigsmile.gif

O kam reikalinga mikruske darant sokoladine saldainiu mase? Viska sumeti i puoda ir ant garu voneles.

Mergaites, o kurioje vietoje Jus limpat? g.gif Viska istirpinat, gerai ismaisot, kad nebutu oro burbuliuku, nuimat nuo ugnies ir dedat pudra. Viska maisot su saukstu. Ta skysto pavidalo, dar karsta mase pilat i maiseli ir i salta vieta. Lai stingsta. Kada sustings, tada jau paminkot ir matos ar reikia dar pudros ar ne. Nieks nelimpa.

Denisute, blogai istirpinai saldainius, liko oro burbulu, del to tau mase patapo skyleta, nevientisa.

k.lapelyte, saunuma. Gal tik noretusi arba labiua proporcingo rutuliuku isdestymo, arba labiau betvarkes su rutuliukais.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 11 04, 16:05)


k.lapelyte, saunuma. Gal tik noretusi arba labiua proporcingo rutuliuku isdestymo, arba labiau betvarkes su rutuliukais.

nu jo,dejau dejau tuos rutuliukus ir nusidejau biggrin.gif norejau kad ismetyta labiau butu,bet gavos taip blush2.gif
Atsakyti
gali buti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 04, 15:28)
niekas tortu neatnesa,tai as vienaatnesiu
snickers,MMG mase


nu tikrai taip pagirtina, kad net labai. super. tik tie rutuliukai ir man užkliuvo, bet manau čia jau smulkmena. viskas puiku
Atsakyti
Mergaites - klausimukas: Cipsiukas rase, kad beze kremas nedraugauja su zele pertepimais, kaip suprantu - nuslysta, suskysteja ir pan. O jei sviestinis beze kremas? Ar reiktu torta pries tai dar sviestiniu kremu aptepti, jei pertepimas su zelatinu?, ar galima butu iskart puosti sviestiniu beze kremu?
Atsakyti