Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(*monikute* @ 2010 11 03, 10:52)
mergaitės pagelbėkit man  blush2.gif  neberandu Rafaelo svajonės recepto  unsure.gif

cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2010 11 03, 12:18)

labai labai ačiū notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti
Įmetu tortą, „Snikersas”, 2,2 kg, pastilažas,
Labai prasta nuotrauka, buvo tamsu ir fotografuota mobiliu, krizė normaliam fotoaparatui
user posted image
Atsakyti
akvilytes orchideja- simtas balu is simto, na tikrai tobula thumbup.gif
Asseni su saulegrazom- na tikrai neduociau niekam jo pjaut
Papildyta:
As , kad Migles buvau pasigedus, o cia jin mat vel sedevru pridariusi. Oi kaip as pasiilgau tavo torciuku, ant dusios geriau pasidare, kaip pamaciau tavo darbelius vel.
Atsakyti
susiparinau nerealiai, nes vakar padariau puodeli, lekstute, asele puodeliui ir saukstuka, tai net trys is siu pastiliaziniu gardesiu siandien suluzo doh.gif Palikau juos dziuti, po 24 val. pameginau nuimti saukstuka nuo originalaus saukstelio - luzo perpus, pamebinau isimti puodeli is vidaus kito puodelio - nuluzo krastas, o asele puodeliui jau radau suluzusia - jauciu dukra bande paziureti verysad.gif
Tai dariausi is naujo pastiliaza ir vel viska is naujo, bet dabar siek tiek storesnius ir gerokai cukraus pudros paberiau, kad nepriliptu labai... verysad.gif
Uztat zuvytes dariau pirma karta is pastiliazo ir man visai patinka rezultatas smile.gif, pirsmadieni jos atguls ant tortuko smile.gif, matysim kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 11 04, 00:17)
gerokai cukraus pudros paberiau, kad nepriliptu labai... verysad.gif

krakmolą, krakmolą reik bert, kad nepriliptų.
Atsakyti
jūs krakmolu, cukraus pudra barstot, kad nepriliptų, o mama, kai darydavo gulbėms kaklus, braškes ir pan., stiklą, ant kurio išdėstydavo figūrėles džiūti, patepdavo sviestu.
abejojančioms dėl dėmių atsiradimo - jų nebūdavo. per menkai to sviesto, kad įsigertų g.gif
Papildyta:
ne į temą. bigsmile.gif
viršutinė tema ,,kaip papuošti..." išvalyta nuo komentarų (nuostabu, o čia mano tortukas...) bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Atsakyti
na kulinares pagelbekit man "pirmokei". gal kuri zinot kaip pagaminti vaidnamaji "piping gel" anglu kalba radau bet ar tikrai ten reik det kukuruzu krakmolo? g.gif gal jus pasidalinsit receptais
Atsakyti
As irgi turiu klausimeli. Planuoju daryti saldainiu mase. Kokiu momentu gamybos procese reikia deti dazus? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 11 04, 01:12)
As irgi turiu klausimeli. Planuoju daryti saldainiu mase. Kokiu momentu gamybos procese reikia deti dazus? Aciu.

Jei reikia keliu spalvu, tai pasidarai mase ir dazaisi kiekviena gabaliuka atskirai.O jei vienos spalvos, tai galima i istirbdytus saldainius dazus det.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Ar rizikuoti daryti šokoladinę saldainių masę?
Įsisvaizduoju, jog tai bjauru pakankamai cool.gif, o ant kepimo popieriaus tikrai nelimpa?
Ar ją reikia pasidaryti anksčiau ar galima iš karto dengti?
Man išvis pati gamyba saldainių masės nepatinka schmoll.gif tūsiasi visokie snarglynai, visa masė ant rankų sulipa, fui, ale kaip "apetitnai" aprašiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 11 04, 10:34)
Labutis  4u.gif
Ar rizikuoti daryti šokoladinę saldainių masę?
Įsisvaizduoju, jog tai bjauru pakankamai  cool.gif, o ant kepimo popieriaus tikrai nelimpa?
Ar ją reikia pasidaryti anksčiau ar galima iš karto dengti?
Man išvis pati gamyba saldainių masės nepatinka  schmoll.gif  tūsiasi visokie snarglynai, visa masė ant rankų sulipa, fui, ale kaip "apetitnai" aprašiau  lotuliukas.gif

Su juodu sokoladu man lengva padaryt ja, nu su baltu... gali prisilipint ir save...
Atsakyti