Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(eda.dita @ 2010 11 02, 18:21)
Mergaites, bet tarkim jei noriu sukurti vandens efekta

Esu darius vandens emitacija tik su decorgeliu. Pas mane yra tortas su 3 gulbem.
Tai decorgelis yra padazytas melynais dazais ir uzteptas labai plonu sluoksniu tiesiai ant sviestinio gerai islyginto kremo. Ant jo uzdetos gulbes ir gelytes. Sonai padaryti aisingu. Mase ant decotgelio netirpsta. Viskas Ok.
Atsakyti
Asseni, aciu uz patarima, jei esi idejusi ta torta su gulebemis, as ji susirasiu paziureti, mat prie temu prisijungiau tik nuo kokios 45 temos smile.gif Einu pasiknaisioti po archyvus smile.gif

PS Radau jau Gulbiu ezeras vadinasi - fantastiskai atrodo, tau leidus pasinaudosiu tavo patarimu bei ideja - super!
Tiesa, ten radau ir daug kitu tavo tortu (kalbu apie visa albuma) wub.gif nerealu - ypac geles ir gulbes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 02 lapkričio 2010 - 20:46
na ir tortai blink.gif nugriut galima tokiu groziu prisiziurejus bigsmile.gif

nuoshirdziai zaviuosi jusu visu sugebejimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
junkis prie mūsų mirksiukas.gif ir išmoksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 11 02, 20:28)
Asseni, aciu uz patarima, jei esi idejusi ta torta su gulebemis, as ji susirasiu paziureti, mat prie temu prisijungiau tik nuo kokios 45 temos smile.gif Einu pasiknaisioti po archyvus smile.gif

PS Radau jau Gulbiu ezeras vadinasi - fantastiskai atrodo, tau leidus pasinaudosiu tavo patarimu bei ideja - super!
Tiesa, ten radau ir daug kitu tavo tortu (kalbu apie visa albuma)  wub.gif  nerealu - ypac geles ir gulbes  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O kur yra tie albumai, as irgi noriu akis paganit wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

pastaruoju metu vis kaisiojau trigrasi, dabar pasirodysiu

3 mano gyvenime mase dengtas tortas, apie pirmus patylesiu...user posted image
vidus maisytas is triju tortu pagal mamos receptu kygute. puosta mmg. cukraus mase ir sokolado mase ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2010 11 03, 12:19)
dabar pasirodysiu

3 mano gyvenime mase dengtas tortas, apie pirmus patylesiu

Graži dvejetuko forma, gražios rožės. natūroj spalvos, aišku, geriau žiūrėjos..
Tik tortas truputį "uždusintas" folijos.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 11 03, 11:28)
Graži dvejetuko forma, gražios rožės. natūroj spalvos, aišku, geriau žiūrėjos..
Tik tortas truputį "uždusintas" folijos..  rolleyes.gif

iš pradžių net nepažinau kas čia rašo hihihi.gif naitas pakeitė "kailiuką" į žieminį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 03 lapkričio 2010 - 10:33
zinau, kepiau kaime, neradau kur padet, veliau pasigailejau, nes dirbti maise, plysinejo timptelejus o ties pagrindu visai susismauke kazkaip doh.gif geriau jau buciau ant plikos lentutes deti, vistik medine
Atsakyti
Šaunuolė julioske gražią formą dvejetuko padarei thumbup.gif O dengiant vis daugiau tortų vis lygiau dengsis.. pamatysi...PVZ man dar iki šiol lygiai nepasidengia blush2.gif Praktikos trūksta doh.gif O pati formą pjovei ar turėjai?
Atsakyti
pjoviau, net nezinojau kad tokiu formu buna ax.gif
Atsakyti
mergaitės pagelbėkit man blush2.gif neberandu Rafaelo svajonės recepto unsure.gif
Atsakyti