Asseni, mano drauge, kai pamate paveiksliuka mano kompiuterio ekrane, kur buvo tavo sumustinis su ikrais, sako 'ko cia ziuri i ta sumustini?', as sakau, kad cia ne sumustinis, cia tortas
Ji negalejo patiketi
Zirafiukas - pakerejo mane, toks nematytas
Ispudi paliko auksinems vestuvems skirtas tortas. Mane veza baltos ir aukso spalvos derinys - puikios geles, lapeliukai. Zodziu - nuostabu!!!
ir rugiageles meskutis ziauriai grazus - kiek darbelio ideta
Vistik visu tortai laaaaabai grazus. Tiesa dar vienas isskirtinai istrigo - su akyciu ir sliekiuku sriuba
Nu ;abai jau skaniai atrodo
PS roka, negaliu issiusti laisko tau, nes raso tavo zinuciu dezute perpildyta.Papildyta:Prasau patarimo tu, kurios esate dariusios kavos puodeli su lekstute ir sauksteliu is pastiliazo.
1. Jei naudojote kaip trafareta tikra puodeli su lekstute, ar pries tai ji kazkaip paruosete (pvz. apiberete krakmolu ar pan)?
2. jei gerai suprantu, plonai iskociojote pstiliaza ir iklojote i puodelio vidine puse. Ar gerai suprantu?
3. Ar laukete kol pastiliazas sukietes ir tik paskui isemete is puodelio/lekstutes?
4. Kokio plonumo mase patartumete iskocioti, kad puodelis butu elegantiskas, bet tuo pat metu, kad nebutu didelio pavojaus jam suluzti?
5. Del saukstelio - padare sauksteli, ji dazote sidabro dulkemis, sumaisytomis su degtine, kad jis butu metalo spalvos?