Bandziau kopijuoti spyglio berods torta.. ar eglej maisau as jas labai abi... na bet kokiu atveju - Snickersine meskute 4 kg gavosi kailiukas - grietinele. Leteneles realiai labiau matosi. Nuotraukoj kazkaip susilieja su visu kailiu... Uzpakaly yra ir maza uodegele.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 01, 17:34)
Bandziau kopijuoti spyglio berods torta.. ar eglej maisau as jas labai abi...
o man atrodo, kad kopijavai DONRA tortą
labai miela meškutė.. kaip tokį tortą prapjaut..
beje, ar pastebit tą reklamą apie tai, kad renkami skaniausių kepinių receptai? Moteris ten nesveikai liekna, o va vyras su didžiuliu pilvu... koks visgi didelis spaudimas moteriai kūdintis ir kūdintis, kai visgi vyrai gali atsipalaiduoti... pykstu aš ant tokių reklamų :
QUOTE(naitas @ 2010 11 01, 15:49)
o man atrodo, kad kopijavai DONRA tortą
Na bet kokiu atveju kopijuota ideja... tai dar cia prapjaut puse velnio... bet yra tokiu tortu, kad man nekiltu noras imt peili... beje, sitas tortas skirtas ne vaikui, o merginai nuo vaikino... ir grazu, ir miela is vaikino puses, ir netgi pagal pavarde
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 01, 15:52)
Na bet kokiu atveju kopijuota ideja... tai dar cia prapjaut puse velnio... bet yra tokiu tortu, kad man nekiltu noras imt peili... beje, sitas tortas skirtas ne vaikui, o merginai nuo vaikino... ir grazu, ir miela is vaikino puses, ir netgi pagal pavarde
O koks tortukas viduje? Zaviuosi as tais tortukais zaisliukais
QUOTE(Rutele81 @ 2010 11 01, 16:04)
O koks tortukas viduje? Zaviuosi as tais tortukais zaisliukais
Rasiau - Snickers tortas
rugiagele, pamaciau tavo meskiuka ir galvoju, oba, visai kaip maniskis labai dailiai gavosi, toks tikroviskas is tikruju, jei nori torta fotkinti is priekio ar profiliu, rankytes nelabai ir matosi, bet nieko, labai dailus tortukas
QUOTE(eglejk @ 2010 11 01, 16:19)
rugiagele, pamaciau tavo meskiuka ir galvoju, oba, visai kaip maniskis labai dailiai gavosi, toks tikroviskas is tikruju, jei nori torta fotkinti is priekio ar profiliu, rankytes nelabai ir matosi, bet nieko, labai dailus tortukas
Bet Snickersas toks sunkus tortas... visas lokys gavosi
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 01, 15:34)
Bandziau kopijuoti spyglio berods torta.. ar eglej
rugiagele, fantastiškai meškutis gavosi toks minkštas minkštas taip ir norisi paniurkyt šaunuolė man taip įstrigę šitie eglejk fasono meškiai taip rūpi padaryt, o nėra progos
---
jetus kiek grožybių per savaitgalį pridėjot - labai įstrigo dianockos, neli, miglės, Olestos tortai ir Asseni sumuštinis
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 01, 17:23)
Bet Snickersas toks sunkus tortas... visas lokys gavosi
Kai dariau pirma meski(ta ruzava), tai jis man 3kg gavosi, o antrasis gavosi jau siek tiek virs 4kg.
p.s. ikeliau i papuosimus meskio gamybos procesa.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 01, 16:11)
Rasiau - Snickers tortas
Oi, sorry nepamaciau. NUostabi meskute, kaip pliusine, norisi tik glaustis Pasiseke mergaitei, kad toki kavaleriu turi
QUOTE(Rutele81 @ 2010 11 01, 16:56)
Oi, sorry nepamaciau. NUostabi meskute, kaip pliusine, norisi tik glaustis Pasiseke mergaitei, kad toki kavaleriu turi
As irgi ka tik sakiau savo vyrui, koks saunuolis vaikinas
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 01, 16:34)
Bandziau kopijuoti spyglio berods torta.. ar eglej maisau as jas labai abi... na bet kokiu atveju - Snickersine meskute 4 kg gavosi kailiukas - grietinele. Leteneles realiai labiau matosi. Nuotraukoj kazkaip susilieja su visu kailiu... Uzpakaly yra ir maza uodegele.
ar lipdai meski,ar ispjaustineji? bais mano tetis nori kad jam padaryciau sedinti meskina,tai kaupiuosi