Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Bandziau kopijuoti spyglio berods torta.. ar eglej g.gif maisau as jas labai abi... na bet kokiu atveju - Snickersine meskute smile.gif 4 kg gavosi blink.gif kailiukas - grietinele. Leteneles realiai labiau matosi. Nuotraukoj kazkaip susilieja su visu kailiu... Uzpakaly yra ir maza uodegele.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 01, 17:34)
Bandziau kopijuoti spyglio berods torta.. ar eglej  g.gif maisau as jas labai abi...

o man atrodo, kad kopijavai DONRA tortą biggrin.gif
labai miela meškutė.. kaip tokį tortą prapjaut.. unsure.gif

beje, ar pastebit tą reklamą apie tai, kad renkami skaniausių kepinių receptai? Moteris ten nesveikai liekna, o va vyras su didžiuliu pilvu... koks visgi didelis spaudimas moteriai kūdintis ir kūdintis, kai visgi vyrai gali atsipalaiduoti... pykstu aš ant tokių reklamų bash.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 01 lapkričio 2010 - 15:51
QUOTE(naitas @ 2010 11 01, 15:49)
o man atrodo, kad kopijavai DONRA tortą  biggrin.gif
labai miela meškutė.. kaip tokį tortą prapjaut..  unsure.gif

Na bet kokiu atveju kopijuota ideja... tai dar cia prapjaut puse velnio... bet yra tokiu tortu, kad man nekiltu noras imt peili... unsure.gif beje, sitas tortas skirtas ne vaikui, o merginai nuo vaikino... ir grazu, ir miela is vaikino puses, ir netgi pagal pavarde wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 01, 15:52)
Na bet kokiu atveju kopijuota ideja...  tai dar cia prapjaut puse velnio... bet yra tokiu tortu, kad man nekiltu noras imt peili...  unsure.gif beje, sitas tortas skirtas ne vaikui, o merginai nuo vaikino... ir grazu, ir miela is vaikino puses, ir netgi pagal pavarde  wub.gif

O koks tortukas viduje? Zaviuosi as tais tortukais zaisliukais wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 11 01, 16:04)
O koks tortukas viduje? Zaviuosi as tais tortukais zaisliukais  wub.gif  wub.gif

Rasiau - Snickers tortas smile.gif
Atsakyti
rugiagele, pamaciau tavo meskiuka ir galvoju, oba, visai kaip maniskis smile.gif labai dailiai gavosi, toks tikroviskas smile.gif is tikruju, jei nori torta fotkinti is priekio ar profiliu, rankytes nelabai ir matosi, bet nieko, labai dailus tortukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 11 01, 16:19)
rugiagele, pamaciau tavo meskiuka ir galvoju, oba, visai kaip maniskis smile.gif labai dailiai gavosi, toks tikroviskas smile.gif is tikruju, jei nori torta fotkinti is priekio ar profiliu, rankytes nelabai ir matosi, bet nieko, labai dailus tortukas smile.gif

Bet Snickersas toks sunkus tortas... visas lokys gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 01, 15:34)
Bandziau kopijuoti spyglio berods torta.. ar eglej  g.gif

rugiagele, fantastiškai meškutis gavosi toks minkštas minkštas taip ir norisi paniurkyt lotuliukas.gif šaunuolė thumbup.gif man taip įstrigę šitie eglejk fasono meškiai laugh.gif taip rūpi padaryt, o nėra progos user posted image

---
jetus kiek grožybių per savaitgalį pridėjot - labai įstrigo dianockos, neli, miglės, Olestos tortai ir Asseni sumuštinis wub.gif

Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 01, 17:23)
Bet Snickersas toks sunkus tortas... visas lokys gavosi biggrin.gif

Kai dariau pirma meski(ta ruzava), tai jis man 3kg gavosi, o antrasis gavosi jau siek tiek virs 4kg. smile.gif

p.s. ikeliau i papuosimus meskio gamybos procesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 01 lapkričio 2010 - 16:56
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 01, 16:11)
Rasiau - Snickers tortas smile.gif

Oi, sorry nepamaciau. NUostabi meskute, kaip pliusine, norisi tik glaustis smile.gif Pasiseke mergaitei, kad toki kavaleriu turi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 11 01, 16:56)
Oi, sorry nepamaciau. NUostabi meskute, kaip pliusine, norisi tik glaustis smile.gif Pasiseke mergaitei, kad toki kavaleriu turi  wub.gif

As irgi ka tik sakiau savo vyrui, koks saunuolis vaikinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 01, 16:34)
Bandziau kopijuoti spyglio berods torta.. ar eglej  g.gif maisau as jas labai abi... na bet kokiu atveju - Snickersine meskute smile.gif 4 kg gavosi  blink.gif kailiukas - grietinele. Leteneles realiai labiau matosi. Nuotraukoj kazkaip susilieja su visu kailiu... Uzpakaly yra ir maza uodegele.

user posted image

ar lipdai meski,ar ispjaustineji? bais mano tetis nori kad jam padaryciau sedinti meskina,tai kaupiuosi biggrin.gif
Atsakyti