Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

[quote=julioske,2010 10 31, 22:16]
[quote=naitas,2010 10 31, 21:03]

vel ikisiu trigrasi... studijuojant teko susidurti su panasiais daiktais, mes juos lyg ir spaudais vadinom, tik juos tokius trumpucius gamindavom su atsikartojanciu kazkokiu motyvu (kadangi specialybe nesusijusi su maistu, tai tiesiog linoliauma isskapruodavom su tokiu irankiu ir apvyniodavom apie reikiamo diametro voleli) tai pagalvojau jei nuotrauka parodytumet kokiam tautodailininkui-saukstu drozejui, ar jis jum nenudroztu tokio koceliuko pigiau ir norimo ilgio/plocio?
[/quote]

Manyciau jog autoriniai darbai tikrai daug daugiau kainuoja, nesvarbu, kad ir koceliukas, nes paprasti saukstai ne viena lita kainuoja turgui ir dar negraziai padaryti [COLOR=yellow]kirvio darbo kaip as sakau[COLOR=yellow]
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2010 11 01, 01:16)
tai pagalvojau jei nuotrauka parodytumet kokiam tautodailininkui-saukstu drozejui, ar jis jum nenudroztu tokio koceliuko pigiau ir norimo ilgio/plocio?

čia labai gera mintis 4u.gif

QUOTE(zibute77 @ 2010 11 01, 01:42)
Manyciau jog autoriniai darbai tikrai daug daugiau kainuoja, nesvarbu, kad ir koceliukas, nes paprasti saukstai ne viena lita kainuoja turgui ir dar negraziai padaryti [COLOR=yellow]kirvio darbo kaip as sakau[COLOR=yellow]

aš nebūčiau tokia pesimistė.. šaukštai laukia savo kliento, gamintojas galvoja parduos ar neparduos.. tai ir kaina aukštoka.. o čia jeigu paduotum konkretų užsakymą.. manau, kad jie stakles turi.. tai pridrožtų dar ne tokių grožių...
Atsakyti
Auksinėms vestuvėms, baltas biskvitas su riešutų-kondensuoto kremu ir avietėmis. Pastilažas.
user posted image
Medutis su vaisiais, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 11 01, 02:42)
Auksinėms vestuvėms, baltas biskvitas su riešutų-kondensuoto kremu ir avietėmis. Pastilažas.

jetau kaip grazu wub.gif elegantiska wub.gif
Atsakyti
Stai ir musu helovyno vakarelio. Gal ir nelabai pasiektas rezultatas kokio norejau, bet jau isbandziau pastiliaza kuri vis nedrysau pabandyt, ka esu bandzius tik su saldainiu mase. As manau is po sio bandymo kam jau duota tam jau duota menine gyslele, as cia ziuredama taip pavarvinu seile ir galvoju, kad man tokias rankas smile.gif .
user posted image
user posted image
Tortas rafaelo, ragana pastiliazas, velnias ir visa kita saldainiu mase, ugnis grietinele, akys pirktines.
Negaliu sakyt tai ne pirmas tortas, bet cia manau amzinas mokslas biggrin.gif, kurio mokytis ir mokytis.
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 11 01, 01:42)
user posted image

neli, fantastika bigsmile.gif, o dar žinant kaip nesenai pradėjai kepti tortus tai pagarba neapsakoma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 31, 17:17)
man cia siaip idomu,o jus visi taip svenciat ta helovyna? g.gif

nea......visai nesuprntu kas čia per švente..... g.gif g.gif g.gif

Akvilyte,niu žaviuosi tavo tortais...ridikiukis fantastriškas.....
Migle,kaip visada tortai išbaigti ,kruopštus ir nematyti.....labai šaunu....
Vaidosee,fui koks tortas...... dry.gif net nežinau ar galečiau toky valgyti......na suprati ,kad aš čia apie išvaizda....padryta taip tikroviškai,kad atrodo tikras puodas su visokiom šlykštynem...... lotuliukas.gif šaunuole.....
Neli,auksinem vestuvem nuostabiai elegantiškas,,,,rožes kokios gražios....visa puokšte yspudinga......kitas torčiukas su dieduku ir televizorium,ne ka prastesnis.....labai gražiai apdengtas ir puikiai atrodo..... thumbup.gif
vandalisa,tavo irgi tortas gražiai padarytas....velniukas su ragana kaip gražiai nulipdyti....niu šaunuoles visos.....
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 10 30, 22:24)
labai aciu uz atsakymus, kad netingit pradinukem atsakinet  blush2.gif o gal dar pasufleruotumet kurios yra maziausios graziausios gelytes is surbitrono  g.gif
aciu is anksto uz atsakyma aciuks.gif

naito pasiulytos gelytes labai dailios ir geros.
Taciau as turiu kitokias jos pigesnes ir man jos taip pat patinka smile.gif mano va tokios
user posted image

bet as dar prie ju ir stumokli pirkau
user posted image

vienas minusas yra tas, kad tarp ju nera tu didziausiu gelyciu, jos visos trys maziukes, va taip atrodo realiai:
user posted image
user posted image
Atsakyti
aš ir tas turiu,bet be stumoklio,išspaudžiu su ausų krapšukų,žaidimo yra,bet gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 31, 22:47)
o is kur zinote kad galima?  ax.gif
nes jeigu zinote kad galima, tai buvo parasyta ir iki kurios dienos...  4u.gif

as neprisimenu datos, skaityt tai skaiciau tuo labiau kad skaitant dabar matau kad renkates tai kaip ir taip galima suporasti kad galima rinktis ax.gif biggrin.gif Jeigu nesudetinga priminkit siandien paskutine diena ar 10 ?
Atsakyti
iki 10 4u.gif
Atsakyti
Kiek grožių priderėjo per šventes swoon.gif
Atsakyti